3+1 mém érme, amely 10-szeres hozamot érhet el 2024-ben?

google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Ez a hét jól kezdődött a kereskedők és a rajongók figyelmét felkeltő mémérmékkel, amelyek mindegyike jelentős hozamot kínál, a 10x-től a hihetetlen 1000x-ig.

99bitcoin-tokens

Teljesen átalakították a kriptohasználók online interakcióit. Ráadásul sokuk gyorsan hozott lenyűgöző hozamot a befektetőknek.

Ezt szem előtt tartva vizsgáljuk meg ezeket az érdekes lehetőségeket a kriptopiac jelenlegi konszolidációs szakaszában.

1. PlayDoge (PLAY)

A PlayDoge a mi top választásunk a gyors nyereségért megvásárolható mémérmék között. A projekt ötvözi a mém érmék vírusos vonzerejét a Play-to-Earn (P2E) dinamikus hasznosságával, amely megközelítés jelentős figyelmet kapott. A token jelenleg előértékesítésben van, és mindössze három hét alatt 4,6 millió dollárt gyűjtött össze.

Jelenleg egy $PLAY token ára 0,00509 dollár, de ez hamarosan emelkedni fog. A befektetőknek érdemes megfontolniuk a vásárlást, mielőtt a PlayDoge potenciálisan a Dogecoin és a Shiba Inu riválisa lesz. A BNB Chain jelenléte és a Binance potenciális tőzsdei bevezetése azt sugallja, hogy jelentős növekedés előtt áll ez a mém érme.

playdoge hello tasty

A meme coin-P2E narratívát növeli, hogy nosztalgikusan vonzódik az 1990-es évek népszerű Tamagotchi játékához. A PlayDoge a Tamagotchi modern változata, amely arra invitálja a felhasználókat, hogy újraéljék gyermekkori játékélményeiket, miközben valódi kriptopénz jutalmakat szereznek.

Az eredeti Tamagotchiban a felhasználók virtuális háziállatokat ápoltak a jólétük érdekében. A PlayDoge P2E változata valódi pénzügyi jutalmakat ad hozzá, és a jutalmakhoz $PLAY birtoklást igényel, ami növeli a közüzemi keresletet. A szerethető 8 bites kutyus kabalafigurája a mémérme-rajongók kedvence.

A PlayDoge lekötési platformot is biztosít, ahol jelenleg több mint 116 millió $PLAY token van lekötve, ami vonzó, 162%-os éves befektetési hozamot (APY) kínál. Ez hosszú távú tartásra ösztönöz, és növeli a projekt értékét.

a play token

A biztonság érdekében a PlayDoge alapos auditot végzett a platformján, ami növeli a befektetők bizalmát. A nosztalgia, a fejlett technológia és a vonzó pénzügyi jutalmak keveréke teszi vonzóvá a PlayDoge-t a befektetők számára.

A lenyűgöző előértékesítési teljesítmény és az innovatív Tamagotchi-ihlette kisállat-koncepció jelentős potenciálra utal. A projekt innovatív megközelítése és a nagy piaci érdeklődés jelentős hozamot sejtet, egyes becslések szerint akár 100-szoros vagy 1000-szeres is lehet a DEX tőzsdei bevezetés után.

Ezek a pozitív kilátások azt mutatják, hogy a PlayDoge képes a befektetők érdeklődését és részvételét felkelteni, és ezzel megteremti a jövőbeli sikerek alapjait. Akit a 2024-es év legjobb előértékesítési befektetési lehetőségei érdekelnek, tekints meg részletes útmutatónkat, amely kiemeli a legjelentősebb lehetőségeket.

A $PLAY token előértékesítésben való részvételhez látogass el a Playdoge oldalára.

Megnézem a $PLAY érmét

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

2. Chuan Pu (CHUANPU/SOL)

Listánk második helyén a Chuan Pu áll, egy mém érme, amely jelenleg lopakodó üzemmódban van, de máris szóbeszéd tárgya lett, mivel a korai befektetők több mint 3x-os nyereségről számoltak be.

A “kínai Donald Trumpnak” nevezett Chuan Pu időzítése jól illeszkedik a kriptovaluták iránti kedvező politikai érzelmekhez, különösen a vagyonelosztást befolyásoló gazdaságpolitikával összefüggésben.

Annak ellenére, hogy a Chuan Pu korai szakaszban van, és nincs hivatalos honlapja, Telegram-csatornája vagy aktív marketingtevékenysége, 15 millió dolláros piaci tőkeértékkel és 2 millió dolláros kereskedési volumennel büszkélkedhet. A cikk írásakor a CHUANPU kereskedési ára 0,01498, ami 80%-os emelkedést jelent az elmúlt 24 órához képest. Több mint 2000 tulajdonos van, és 400 000 dollárnyi likviditással rendelkezik.

Ez erős szerves növekedési potenciált jelez. Bármely mémérme jövőbeli árfolyamát megjósolni eleve nehéz, de a Chuan Pu korai vonzereje és a jelenlegi trendekhez való igazodása a 100 millió dolláros vagy akár az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizáció felé repítheti, ha sikeresen meghódítja a mémérmepiac jelentős részét.

Ugyanakkor nem szabad megfeledkezni a mémérmékkel kapcsolatos nagyfokú volatilitásról. Az árfolyam akár le is zuhanhat, ha nem sikerül mainstream vonzerőt nyernie, vagy negatív közösségi hangulattal találkozik.

3. Turbo (TURBO)

A következő a listánkon a Turbo, a világ első AI mém érméjeként ismert, az ikonikus Pepe-re emlékeztető, élénk sárga béka kabalával. A Turbo egy merész kriptopénz-kísérletként, mindössze 69 dollárral indult.

A szerény indulás ellenére a Turbo mára jelentősen megnőtt, piaci kapitalizációja 36 millió dollár körül mozog. Jelenleg a Turbo 0,0040 dolláron kereskedik, az elmúlt 24 órában 45,8 millió dolláros forgalommal és 256 millió dolláros piaci sapkával. Az elmúlt 24 órában a $TURBO árfolyama 14,5%-ot esett.

Jó befektetés a Turbo? Nehéz megmondani. Az érme körülbelül egy éve van forgalomban, és az ára csak mostanában emelkedett számottevően. Jelenleg valamivel a 2024. május 29-én elért történelmi csúcs alatt van, de a jövője nagyban függ különböző tényezőktől.

Azt is fontos megjegyezni, hogy az AI nem mindig váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A Turbo fehér könyve több olyan mondatot is tartalmaz, amely arra utal, hogy nem ember írta, ami elriaszthatja azokat a befektetőket, akik olyan kriptót keresnek, amelyben több emberi közreműködés van.

A közelmúltbeli piaci ingadozások ellenére a rajongók és a befektetők továbbra is optimisták a jelentős növekedési potenciállal kapcsolatban. Egyesek úgy vélik, hogy a Turbo felveheti a versenyt az olyan jól ismert szereplőkkel, mint a Pepe és a Shiba Inu, bár lehet, hogy nem éri el a Dogecoinhoz hasonló sikereket.

Elemzők szerint a Turbo potenciálisan 10-szeresére nőhet, az előrejelzések szerint a Turbo értéke akár 3x-os emelkedést is elérheti a milliárd dolláros piaci kapitalizációt. Az ilyen növekedés jellemző a volatilis mémérmék piacán, amely a gyors értékingadozásáról ismert.

+ 1 WienerAI (WAI)

KM freebitcoin 970 x 250

A WienerAI korai lendülete a kedvezőtlen piaci feltételek elől biztonságos menedéket kereső kereskedőket tükrözi. Ennek több oka is van. Elsősorban a félig mém érme-félig mesterséges intelligencia kereskedőrobot felhasználási esete bizonyul a rajongók kedvencének.

A WienerAI alapvetően egy mesterséges intelligenciával működő bot, amely előrejelző és zökkenőmentes kereskedési végrehajtást biztosít.

A projekt jelenleg az előértékesítésnél tart, ahol közel 6 millió dollárt gyűjtöttek össze a bot fejlesztésének finanszírozására.

wienerai 3

A csapat a botot “ChatGPT for trading”-ként írja le, és elmagyarázza, hogy a felülete automatikus kereskedési végrehajtást kínál, miközben a felhasználók nyomon követhetik aktív és korábbi kereskedéseiket.

Ez egy óriási előrelépés a DeFi területén, ami megkönnyíti a láncban történő kereskedést, és előnyt biztosít a kezdő felhasználóknak.

A korai stádiuma is hozzájárult az előértékesítés sikeréhez. Míg az olyan projektek, mint a Dogecoin már csillagászati nyereséget értek el az évek során, a WienerAI még nem lépett a nyílt piacra.

Ez azt jelenti, hogy az IEO-t követően azonnal árfolyam-felfedezésre kerül, ami egyes elemzők szerint hatalmas nyereséget fog jelenteni.

A jelenlegi ár 0,000719 dollár, de ez az előértékesítés során emelkedni fog. A következő áremelkedésre 11 óra múlva kerül sor. Itt írtunk részletesebben is a WienerAI-ról.

Megnézem a $WAI érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index