3 milliót gyűjtött a Bitbot Telegram alapú kereskedési robot

bitbot uj fooldala
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Bitbot, egy mesterséges intelligenciával megerősített Telegram kereskedő bot, átlépte a 3 millió dolláros szakaszt az előértékesítési szakaszában, miután bemutatta frissített termékkínálatát. A Bitbot mostantól az AI fejlesztési réteget is magában foglalja a blockchain elemző eszközében, a Gem Scanner-ben. A projekt rohamosan halad előre, jelenleg a 15 szakaszból álló előértékesítés 12. szakaszában tart, aminek a negyedév végén kell lezárulnia, ekkor kerül a BITBOT token a tőzsdékre.

megadice banner 970 x 250

Közösség és várakozások

A Bitbot közössége már több mint 140 ezer főt számlál, köztük 110 ezer+ követővel az X-en és egy közel 30 ezer fős Telegram csatornával. A Bitbot csapata reméli, hogy ezeknek a követőknek jó részét át tudja konvertálni fizető ügyfelekké, amikor a termék piacra kerül az év folyamán.

Az előértékesítést a Bitbot nemrégiben végrehajtott újramárkázása is támogatta, amely egy új weboldalt foglal magában frissített vizuális elemekkel, és ami még fontosabb, kiemeli a Bitbot AI funkcióit.

bitbot uj oldal 2

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Új korszak a kripto kereskedésben? Jön a Gem Scanner

A Bitbot, mint az első nem letétkezelői Telegram kereskedő platform, forradalmasítja a piacot, garantálva, hogy a felhasználók pénze csak akkor mozog, ha a kereskedések befejeződnek. Ez ötvöződik egy AI kereskedési arzenállal, amely megadja a kiskereskedői befektetőknek a szükséges tűzerőt, hogy versenyben maradhassanak az intézményekkel szemben.

A Bitbot saját fejlesztésű mesterséges intelligenciája által működtetett Gem Scanner alacsony tőkeértékű, alulértékelt tokeneket azonosít, amelyeknek állítólag többszámjegyű növekedési potenciálja van. A Gem Scanner a legjobb adataggregátorokat pásztázza, miközben a közösségi média hírcsatornáit is figyelembe veszi, előrejelzéseket készítve a piaci adatok és a közönség hangulata alapján.

Megnézem a BitBot oldalát

AI és Blockchain: Növekvő trendek

Tech óriások, mint a Google és a Microsoft is AI által hajtott részvényárfolyam-emelkedéseket élveztek nemrégiben, és ahogy láthatjuk az Nvidia árfolyama is óriásit menetelt az AI chipeknek köszönhetően. Az AI funkciók iránti kereslet meghaladja a piaci kínálatot, ami az iparág folyamatos növekedését vetíti előre. A szektor előrejelzései szerint az éves összetett növekedési ráta (CAGR) 2028-ig évente 28,4% lehet.

A Bitbot az AI-ra helyezett fokozott hangsúlyával készen áll arra, hogy kihasználja a mesterséges intelligencia iránti növekvő érdeklődést. A BitTensor (TAO) AI érme 48 dollárról 728 dollárra lőtt ki (2023 novembertől rallizott a token, amely 2024 márciusában tetőzött).

bittensor arfolyam maj2

A Telegram bot szektorban is van precedens a jelentős teljesítményre. A Bitbot versenytársai, mint például a Banana Gun, hat hónap alatt 200%-os emelkedést élt meg, és áprilisban 80-szoros nyereséget értek el az előértékesítési árhoz képest. A Bitbot csapata optimista az első generációs termékeken végzett AI iterációk és a megnövelt biztonság tekintetében. És azt remélik, hogy legalább egy hasonló mértékű emelkedésre lehetnek majd képesek a tokenjük listázása után.

A Bitbotról dióhéjban

KM freebitcoin 970 x 250

A Bitbot egy új AI támogatású Telegram kereskedő bot, amely intézményi szintű kereskedési eszközöket kíván a kiskereskedői felhasználók kezébe adni. Az Solid Proof által auditált Bitbot a biztonságra összpontosít, mottója: „A kulcsaid, a tárcád, a vagyonod.” A projekt ezt a Knightsafe partnerségével erősíti meg, így kínálva a világ első nem letéti Telegram kereskedő botját.

A Bitbot tokenomikája szerint az 1 milliárd token 30%-át kívánja értékesíteni az előértékesítés során, a likviditásra 3%-ot kívánnak félretenni (ez kicsit kevésnek tűnhet), a közösségi jutalmakra 23%-ot tesznek félre (ez jó pont). A projekt kincstára 10%-ot fog kapni, a marketingre a tőke 14%-át fogják költeni, így biztosan hallhatunk majd még a projektről több helyen is, és persze a fejlesztésre 20%-ot akarnak fordítani.

bitbot tokenomika uj

A közösségi jutalmak közé tartozik a kereskedési jutalékok 50%-ának kiosztása, 50%-os token adó visszafizetés és akár korai beszállók friss projektekbe.

A csapatból egyenlőre Andrew Jacobs neve van felfedve, aki mint Technical Product Advisorként szerepel a honlapon.

Megnézem a BitBot oldalát

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés
trading 212 free shares
Regisztrálj a Trading 212-re, és szerezz akár £100 értékű részvényt ingyen.

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index