3 kriptó, amiben 1000-szeres potenciál rejtőzik?

Kriptomagazin raketa token
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Az elmúlt napokban a befektetők figyelme a Bitcoin árfolyamára összpontosult, amely lassan megpróbálja elérni a 71 000 dolláros szintet.

wiener banner

A tapasztalt elemzők és kereskedők előrejelzései szerint a Bitcoin ára idén jóval 100 000 dollár fölé emelkedhet, és ennek nyomában az altcoinok is profitálni fognak.

Sőt, sok altcoin még jobban is teljesít, mint a Bitcoin, mivel piaci kapitalizációjuk még alacsonyabb, így értékük sokkal gyorsabban nőhet.

Ebben a forgatókönyvben a legnépszerűbb kriptopénzek a memecoinok, mivel ezek viszonylag rövid idő alatt több száz vagy akár több ezer százalékos hozamot is képesek produkálni.

Természetesen sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy melyik kriptopénzt érdemes megvenniük, hogy a legmagasabb hozamot érjék el. Bár semmi sem biztos, a következő érmék jól felkészültnek tűnnek egy jelentős árfolyam-emelkedésre.

Dogeverse (DOGEVERSE): 2024 legizgalmasabb memecoinja?

A Dogeverse esetében a befektetőknek gyorsnak kell lenniük, ha esélyt akarnak kapni arra, hogy memecoint vásároljanak az előértékesítés során, mielőtt az a kriptopénz-tőzsdékre kerülne.

A DOGEVERSE tokenek előértékesítése ugyanis rövid idő alatt több mint 15 millió dollárt hozott össze, ami miatt az elemzők azonnali árfolyam-emelkedést jósolnak a tőzsdei bevezetés után. Ezt jósolja egy nagy befektető is, aki több mint 180 000 dollár értékben vásárolt DOGEVERSE tokeneket.

Potenciálisan a DOGEVERSE token könnyen a legnagyobb memecoin lehet a piaci kapitalizáció tekintetében, nem csak a Dogecoinra való utalása miatt, hanem különösen a multi-chain jellemzői miatt.

dogeverse fooldal

A token hat nagy blokkláncon érhető el: Solana, Ethereum, Base, Polygon, Avalanche és Binance Smart Chain. Ezen túlmenően a staking funkció lehetővé teszi a befektetők számára, hogy további passzív jövedelmet generáljanak.

Összességében a DOGEVERSE token valószínűleg több mint 1000%-os áremelkedést realizálhat a tőzsdei bevezetés és a kriptopénz tőzsdéken való kereskedés megkezdése után.

Megnézem a Dogeverse érmét

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Sealana (SEAL): azok számára, akik szeretnék megtapasztalni az eredeti mém érmék izgalmát

A Sealana a Book of Meme (BOME), a SLERF és számos más sikeres memecoin megközelítését követi, amelyek nemrég egy sikeres kezdeti érmefelajánlást (ICO) követően a Solana blokkláncra kerültek fel, és rövid idő alatt rendkívül magas hozamot hoztak.

Két nappal a kriptopénz-tőzsdékre való bevezetés után a Book of Meme több mint 30 000%-kal ugrott meg, aminek következtében az előértékesítés során belépő befektetők tőkéje több mint 300-szorosára nőtt. A Sealana (SEAL) könnyen kínálhat még egy hasonlóan jövedelmező lehetőséget.

sealana fooldal

Alig fél órával az előértékesítés bejelentése után a SEAL token világossá tette a benne rejlő lehetőségeket. Fél óra alatt 1,5 millió dollárnyi befektetést gyűjtött össze. Ha részt kívánsz venni az előértékesítésben, akkor SOL érmét küldhetsz a projekt tárcacímére, vagy a weboldal vásárlási widgetjén keresztül teheted azt meg. Minden egyes SOL-ért 6900 SEAL tokent kapsz majd az előértékesítés végén airdrop-on keresztül.

A weboldalon található widget segítségével SOL, ETH vagy USDT-vel is vásárolhatsz.

Megnézem a SEAL érmét

WienerAI (WAI): a kezdő kereskedők számára elérhető közelségben lévő ingyenes AI kereskedési bot

A WienerAI a kriptopénzpiac két legnépszerűbb területét egyesíti egy projektben: a mesterséges intelligenciát és a mém érméket. Míg a memecoinok villámgyorsan vírusszerűen terjedhetnek, és így soha nem látott árfolyam-emelkedést érhetnek el, addig a mesterséges intelligenciával kapcsolatos minden, ami jelenleg nagyon népszerű.

Ez robbanásszerű keveredéshez vezethet, ami a WienerAI (WAI) árfolyamát az egekbe repítheti a tőzsdére való bevezetése után. Hasonló projektek, mint például a SCOTTY token, már röviddel a kereskedés megkezdése után is rendkívül magas hozamot produkált.

wienerai fooldala maj22

Jelenleg a WienerAI még az előértékesítési fázisban van. Ez azt jelenti, hogy a WAI token ára fokozatosan emelkedik még a tőzsdei bevezetés előtt, így az első vásárlóknak nagy esélyük van az azonnali profitra.

A WienerAI fejlesztői már az előértékesítési fázisban elérhetővé tettek egy újdonságot: egy fejlett AI-alapú kereskedési botot.

Ez az AI kereskedési bot egyértelműbb és könnyebben használható, mint mások, nem számít fel további díjakat, és megakadályozza a “front running“-ot, vagyis azt a tisztességtelen gyakorlatot, amikor mások a Te megbízásaidból profitálnak azáltal, hogy szükségtelenül megemelik a belépési árat és csökkentik a hozamot.

A jövőben a WienerAI további alkalmazásai várhatóak. Ez a WAI token árának erőteljes emelkedéséhez vezethet. A piaci szakértők akár 10-20-szoros növekedést is jósolnak.

Megnézem a WAI érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index