155 millió dollár értékben vett Ethereumot egy bálna

google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Példátlan módon egy Ethereum (ETH) bálna kolosszális mennyiségű ETH felvásárlást hajtott végre, összesen mintegy 155,7 millió dollár értékben. Ez a jelentős aktivitás akkor történt meg, amikor az Ethereum árfolyama a 3000 dolláros határhoz közelít. Ez egy újabb bullish jel a befektetők és a kripto rajongók számára. A Spot On Chain, egy neves kriptopénz-elemző cég friss tweetje szerint a névtelen bálna egy sor stratégiai vásárlást hajtott végre az elmúlt 24 órában.

Kucoin 960x200

Az elképesztő 54 721 ETH-t megszerezve, ezeket a tranzakciókat aprólékosan hajtották végre a Binance, a világ egyik vezető kriptopénz tőzsdéjén történő kivonások és az 1inch, egy neves decentralizált tőzsdei aggregátoron történő cserék kombinációjával. A tranzakciók részletes bontásából kiderül, hogy a bálna 19 226 ETH-t vett ki a Binance-ról, körülbelül 55,6 millió dollár értékben.

Emellett a befektető 10,1 millió USDT-t (Tether) cserélt 3493 ETH-ra, ami körülbelül 65,7 millió dollárnak felel meg, az 1inch-en keresztül, nagyjából 2893 dolláros átlagáron ETH-nként az elmúlt órákban. Ez az aktivitási hullám aláhúzza az Ethereum bálna agresszív befektetési stratégiáját és az Ethereum hosszú távú értékébe vetett hitét.

Az Ethereum megközelíti a 3000 dollárt

Az Ethereum piaci árfolyamának és kereskedési volumenének jelentős emelkedése közepette történt ez a hatalmas ETH-felhalmozás a bálna részéről. Az ETH jelenlegi ára 2.907 dolláron áll, ami 4,0%-os emelkedést jelent az elmúlt 24 órában és lenyűgöző, 16,51%-os emelkedést az elmúlt héten. Az Ethereum 24 órás kereskedési volumene szintén jelentős növekedést tapasztalt, 53,44%-os emelkedésnek volt tanúja, és elérte a 26,65 milliárd dollárt.

ethereum arfolyam feb19
Forrás: Coingecko

Ezek a mérőszámok nemcsak az Ethereum iránti növekvő befektetői bizalmat tükrözik, hanem rávilágítanak a kriptopénz ellenálló képességére és jövőbeli növekedési potenciáljára is. Az Ethereum közösség és a szélesebb kriptopénzpiac a spekulációktól hangos a bálna tetteinek következményeivel kapcsolatban. A nagy vagyonnal rendelkező magánszemélyek vagy szervezetek ilyen jelentős befektetései gyakran jelzik az eszköz jövőbeli árfolyamának bullish kilátásait.

Elemzők szerint ez potenciálisan megnövekedett intézményi érdeklődéshez vezethet az Ethereum iránt, ami tovább lendíti az árfolyamát felfelé, miközben egyre közelebb kerül a hőn áhított 3000 dolláros mérföldkőhöz. Összességében a piac lélegzetvisszafojtva figyeli a fejlemények következő hullámát ebben a folyamatosan fejlődő térben.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index