Bitcoin árfolyam-előrejelzés: Biden és Trump harca sorsdöntő lehet

google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Biden-kormányzat közelgő stratégiai ülésén a Bitcoinról lesz szó, amelyen olyan kulcsfigurák vesznek részt, mint a milliárdos Mark Cuban. Ez az amerikai kriptopolitika lehetséges változását jelzi előre számunkra.

wiener banner

A Szilícium-völgyi Ro Khanna demokrata képviselő házigazdája által szervezett megbeszélés középpontjában a Bitcoin és a blokklánc innováció előmozdítása áll majd az Egyesült Államokban. A július elejére kitűzött kerekasztal beszélgetés célja, hogy a folyamatban lévő szabályozási viták közepette Amerika továbbra is a kriptoforradalom élvonalában maradjon. Zárójelben gondolkodva kérdeznénk, hogy ez vajon a jelenlegi SEC elnök Gary Gensler állásába is kerülhet?

Ez a változó politikai környezet jelentősen befolyásolhatja a Bitcoin jövőbeli helyzetét és árfolyamát.

Mark Cuban a kripto szerepéről a 2024-es választásokon

A milliárdos Mark Cuban úgy véli, hogy a kriptók helyzete döntő szerepet fog játszani a 2024-es elnökválasztáson, és úgy tűnik, hogy a Biden-adminisztráció figyel rá.

A Bitcoin Magazine szerint a kaliforniai Szilícium-völgyet képviselő Ro Khanna demokrata képviselő azt tervezi, hogy július elején a Biden-kormányzat tisztviselőit, Cubant és más képviselőházi és szenátusi törvényhozókat lát vendégül egy kerekasztal-beszélgetésre a kriptopolitikáról.

A megbeszélés célja a “Bitcoin és blokklánc innováció biztosítása az Egyesült Államokban”.

A jelentés nem részletezi, hogy Khanna képviselőn és Cubanon kívül mely személyek vesznek részt a megbeszélésen.

Khanna, aki ismert kriptopárti politikus, támogatja a FIT21 törvényjavaslatot, amely a CFTC-nek új joghatóságot adna a digitális árucikkek felett, és szabályozási kereteket hozna létre a SEC-nél.

Nemrégiben posztolt az X-en, amelyben sürgette a Fehér Házat, hogy támogassa a FIT21 törvényt a szabályozási egyértelműség érdekében, és támogassa a blokklánc és kripto munkahelyeket az USA-ban.

Cuban nemrégiben a Biden-kormányt is megszólaltatta, és arra spekulált, hogy Biden kriptoálláspontja befolyásolhatja az esélyeit a közelgő választásokon.

“Bidennek választania kell Gary Gensler SEC biztos vagy a kriptoválasztók között, különben ez a Fehér Házba kerülhet neki” – jelentette ki Cuban az X-en.
Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Trump támogatásáról biztosítja a kriptósokat, és ígéri, hogy véget vet Biden rossz kriptopolitikájának

A floridai West Palm Beachen tartott kampánymegjelenése során Donald Trump volt elnök 78. születésnapján kijelentette, hogy támogatja a kriptopénzeket. Trump ígéretet tett arra, hogy véget vet Joe Biden elnök “kriptó elleni háborújának”, ahogy ő nevezi, és biztosítja, hogy a kriptók és a Bitcoin jövője Amerikában gyökerezzék, jelentős hangsúlyt fektetve Floridára.

Trump hangsúlyozta elkötelezettségét Amerika jövőjének biztosítása és a fiatalok lehetőségeinek megteremtése mellett a kriptopárti környezet előmozdításával. Emellett támogatását fejezte ki a Bitcoin-bányászat iránt az Egyesült Államokban, kiemelve a bányászati vállalatok képviselőivel a Mar-A-Lagóban nemrégiben tartott találkozóját.

  • Trump támogatja a kripto és a Bitcoin innovációt az Egyesült Államokban.
  • Ígéri, hogy véget vet Biden kripto-ellenes politikájának.
  • Támogatja a Bitcoin-bányászati tevékenységeket több államban, ahogy korábban mondta, azt szeretné, hogy a további Bitcoinokat az USÁ-ban bányásszák ki

S. Matthew Schultz, a CleanSpark társalapítója megosztott egy közös fotót Trumppal, megjegyezve, hogy Trump lelkesedik a Bitcoinért és a CleanSpark munkájáért Georgiában, Mississippiben és Wyomingban.

Ha Trump politikája megvalósul, az kedvezőbb szabályozási környezetet eredményezhet a Bitcoin számára, ami potenciálisan árnövekedést eredményezhet. A tényleges hatás azonban a 2024-es választások kimenetelétől és az azt követő politikai intézkedésektől függ.

Bitcoin árfolyam-előrejelzés

A Bitcoin a cikk írásakor 66 400 dollár körül kereskedett, és a 66 243 dollárnál lévő támaszt tesztelte. A kriptopénz a 67 000 dollárnál lévő forgáspont (zöld vonal) előtt áll, ami a Bitcoin árfolyamának medvés előrejelzését sugallja.

Ezen kívül további ellenállási szintek a 67 530 dollárnál (50 napos EMA), a 68 485 dollárnál és a 70 000 dollárnál. Amennyiben a támaszszint áttörik, a következő támaszszint a 64 992 dollár, majd a 63 948 és a 62 981 dollár következik.

Az 50 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) jelenleg 67 530 dollárnál van, ami ellenállási szintként működik.

btc-arfolyam-elemzes jun16

A Relatív Erősség Index (RSI) 43 körül áll, ami enyhén medvés irányba mutat. A csökkenő trendvonal jelenléte tovább erősíti ezt a negatív hangulatot.

Következtetés: A Bitcoin technikai kilátásai csökkenő tendenciát sugallnak, az 50 napos EMA és a lefelé mutató trendvonal ellenállásként működik.

Az eladási pozíciót 67 000 dollár alatt lehet megfontolni, potenciális lefelé irányuló célpontokkal az említett támaszszinteken.

Korlátozott idejű ajánlat: 99Bitcoins elővásár hamarosan véget ér!

KM freebitcoin 970 x 250

A 99Bitcoins előértékesítés a végéhez közelít! Ismerd meg a 99Bitcoinst és a 99BTC tokeneket, amelyet jelenleg 0,00109 dolláros áron lehet megvásárolni, mielőtt még az árolyam megemelkedne a következő előértékesítési körben.

A több mint 2,1 millió USDT összegyűjtött összeggel érdemes lehet befektetni a kriptooktatás jövőjébe, és jutalmakat keresni, miközben kriptókról tanulsz.

Kriptomagazin 99bitcoins fooldala

A mostani befektetés előnyei:

  • Azonnali hozzáférés a lekötési lehetőségekhez, így már azelőtt extra tokeneket szerezetsz, mielőtt azok elindulnának hivatalosan a DEX tőzsdéken
  • Prémium tartalmak és kedvezmények a 99Bitcoins közösségen belül
  • Részese lehetsz a kriptooktatás forradalmának
  • Korlátozott idejű ajánlat

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, ismerd meg a 99Bitcoint a hivatalos oldalon, és kezdd el élvezni a platform előnyeit.

Megnézem a $99BTC érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index