Az egyik legvitatottabb kriptoelemző emelett az altcoin mellett teszi le a voksát

polkadot KM borito
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Il Capo of Crypto, a kriptopénzek világának egyik legvitatottabb elemzője érdekes módon a legújabb tweetjében emellett az altcoin mellett tette le a voksát.

dogeverse banner

Az elemző szerint a Polkadot (DOT) árfolyama kissé lepattant a jelenlegi támaszszintről. Meglepő módon il Capo azt állítja, hogy a DOT árfolyama az elkövetkező napokban elérheti a 10-11 dolláros szintet. Az elemző véleménye szerint ezek a szintek rendkívül erős ellenállási pontok lehetnek a DOT számára.

E cikk írásakor a DOT körülbelül 7 dolláron kereskedik, ami körülbelül 50%-os emelkedést jelentene, ha az elemző előrejelzése valóra válik.

Az elemző azonban arra is figyelmeztetett, hogy az általa megosztott előrejelzési grafikonon látható emelkedést csökkenés követheti. Az il Capo szerint a DOT árfolyama a 10 dollár körüli értékről később 2 dollár körüli értékre eshet egy hirtelen zuhanáshullám miatt.

Az elemző azonban a Bitcoinra is kitért. Az elemző szerint a Bitcoin következő megállója 44.000-45.000 dollár körül lehet. Az il Capo azonban azt állítja, hogy egy tiszta áttörés 45 000 dollár fölé akár 50 000 dollárt is hozhat.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés
trading 212 free shares
Regisztrálj a Trading 212-re, és szerezz akár £100 értékű részvényt ingyen.

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index