Nagyobb ralit lát az Ethereumban a Mark Yusko, mint a Bitcoinban

Kriptomagazin bank vezerigazgato
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Morgan Creek Capital vezérigazgatója és alapítója, Mark Yusko úgy véli, hogy az Ethereum (ETH) öt számjegyű árfolyamig is felértékelődhet.

ByBit spot banner

Mark Yusko az Altcoin Daily interjújában azt mondja, hogy az évek óta fennálló Bitcoin-Ethereum arányt alapul véve az Ethereum akár 410%-kal is emelkedhet a jelenlegi szintről, ha a Bitcoin a jelenlegi szintről mintegy 193%-kal felértékelődik, és a következő bikaciklusban elérheti a hat számjegyű árcélt.

Valószínűleg nincs okom arra, hogy szembe menjek azzal, ami már régóta létezik, ami a Bitcoin és az Ethereum közötti arány. Régebben majdnem pontosan 10:1 volt. Tehát ha a Bitcoin 20.000 dollár volt, akkor az Ethereum 2000 dollár volt…

Tegyük fel, hogy a Bitcoin eléri a 150.000 dollárt, ahogy szerintem el is fogja érni. És tegyük fel, hogy nem megyünk vissza egészen [a Bitcoin-Ethereum 10:1 arányig], hanem… mondjuk 1,5-ig. Tehát ez [egy 10 000 dolláros Ethereum ár].

Szerintem sok embernek van ez a szám az agyában. És sokan azt mondják: “Hát ez nem elég.

Tegyük fel, hogy 10:1-re megy vissza. Akkor az [az Ethereum ára] 15.000 dollár lenne. Tehát kényelmesen valahol 10 000 és 15 000 dollár között.”

Az Ethereum a cikk írásakor 2921 dolláron kereskedik.

Az Ethereum várható árfolyamának a Bitcoin (BTC) árfolyamához viszonyított teljesítményéről a fedezeti alap veteránja azt mondja,

“Nagyobb ralit látok az Ethereumban, mint a Bitcoinban. És ez az, amire a pumpás résznél, a végső meteorikusan parabolikus mozgásban számítanánk. Az Ethereum történelmileg felülmúlta a Bitcoint, és valószínűleg ismét felül kell teljesítenie”.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index