A mémcoinok ismét zöldben: DogWifHat, Popcat és a Pepe Unchained figyelmet kap

Kriptomagazin meme ermek
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Az elmúlt napok során a mémcoinok ismét lendületbe jöttek, és a DogWifHat (WIF), valamint a Popcat (POPCAT) kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, túlszárnyalva versenytársaikat. Eközben a Pepe Unchained (PEPU), egy új szereplő, az előértékesítés során már 18,6 millió dollárt gyűjtött össze, és nagy figyelmet kelt a kripto piacon.

cryptoallstars banner

DogWifHat 11%-ot erősödött és megelőzte a NEIRO-t a volumen rangsorban

A DogWifHat mémcoin ma különösen nagy figyelmet kapott. Egy nehézkes hét után a coin most 2,48 dolláron forog, miután tegnap mélyponton volt. Az árfolyam 11%-kal emelkedett, sőt rövid időre 16%-os csúcsot is elért, mielőtt visszahúzódott volna.

Ez a visszapattanás majdnem teljesen eltüntette a hét eleji veszteségeket, azonban a WIF-nek még további 13%-ot kell emelkednie, hogy visszatérjen a hétfői csúcsához.

wif bitcoin hat

A DogWifHat iránti érdeklődés egyre nő, most már a harmadik legforgalmasabb mémcoinként tartják számon, megelőzve a NEIRO-t a rangsorban. A nyitott érdekeltségek (open interest) 8%-kal, 331 millió dollárra nőttek, mivel a kereskedők figyelik, hogy ez csupán egy átmeneti fellendülés, vagy a bikapiac kezdetét jelzi.

A kulcsmomentum az lesz, ha a WIF áttöri a hétfői csúcsot. Ekkor derül ki, hogy valóban visszatért-e a bikás trend.

Popcat is visszapattant, a technikai elemzések további emelkedést jeleznek

A macska-témájú Popcat coin is szépen visszapattant. Jelenleg 1,27 dolláron forog, 14%-kal magasabban, mint tegnapi mélypontján, bár az árfolyam rövid időre 18%-kal is megugrott, mielőtt némi profitrealizálás történt volna.

Annak ellenére, hogy az árfolyam visszahúzódott, sikerült visszatérnie a keddi reggeli szintre – ami erős teljesítmény egy ennyire volatilis coin esetében.

Bár a POPCAT még mindig 13%-kal elmarad a hétfői történelmi csúcstól, sokan még mindig bíznak benne. A piaci kapitalizációja visszaállt 1,25 milliárd dollárra, éppen FLOKI mögé rangsorolva. Az azonnali kereskedési volumenek 22%-kal ugrottak meg, ami arra utal, hogy a kereskedők újra aktívan bekapcsolódnak.

popcat arfolyam okt12

Egyes kereskedők szerint a Popcat coin a 4 órás grafikonon egy magasabb aljat formált, ami további árfolyamemelkedés jele lehet. Hogy valóban újabb rally következik-e, az még kérdéses, de a Popcat most mindenképpen visszatért a kereskedők figyelőlistájára.

Pepe Unchained: Az új mémcoin előértékesítés, amely 18,6 millió dollárt gyűjtött és hatalmas figyelmet kap

Miközben a DogWifHat és a Popcat emelkedik, egy újabb mémcoin is bullish jeleket mutat. Ez a coin nem más, mint a Pepe Unchained (PEPU).

A WIF és POPCAT coinokkal ellentétben, a Pepe Unchained nem csak egy újabb, kizárólag a hype-ra építő mémcoin. Ehelyett a csapat nagy lépéseket tesz egy saját Layer-2 blokklánc kifejlesztésére, amely gyorsabb és olcsóbb tranzakciókat kínál a mémcoin kereskedők számára.

Ezt úgy képzelhetjük el, mint egy „turbó boost”-ot a legviccesebb tokenek piacára.

A kripto befektetők felfigyeltek rá. A Pepe Unchained nemrég újabb mérföldkövet ért el az előértékesítésben, és már 18,6 millió dollárt gyűjtött össze a korai finanszírozás során. Ez nagy eredmény egy olyan piacon, amelyet csalások és manipulációk sújtanak.

pepu okt9

Miért is van ekkora felhajtás? Sokan a Pepe Unchained egyedi mémcoin kultúrájának és valódi hasznosságának keverékére mutatnak. Mások a beépített staking alkalmazás miatt izgatottak, amely évi 117%-os hozamot kínál.

Kapcsolódó: Pepe Unchained vásárlási útmutató

A befektetők már több mint 1,3 milliárd PEPU tokent stakeltek.

Függetlenül attól, hogy miért, a Pepe Unchained profitál belőle – a projekt Twitter követőinek száma már több mint 44 500-ra nőtt. Néhány ismert YouTuber is felfigyelt rá, akik azt jósolják, hogy a PEPU a tőzsdére lépést követően 100-szorosára nőhet.

Ez hatalmas állítás, de mindenképpen beszédtémává vált. Ha a Pepe Unchained folytatja jelenlegi pályáját, könnyen lehet, hogy a DogWifHat és a Popcat után ő lesz a következő nagy rallyzó coin.

Megnézem a $PEPU érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

3commas banner