Bitcoin elemzés október 9.

Kriptomagazin cyber bitcoin
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Bitcoin árfolyama (BTC/USD) a 62 000 dolláros támaszszint körül stabilizálódik, és ellenállónak bizonyul a közelmúlt piaci ingadozásai közepette. A 2 órás grafikonon egy emelkedő trendvonal erős technikai támaszt nyújt, miközben a kereskedők szorosan figyelik a lehetséges mozgásokat.

pepe unchained banner

Mivel az árfolyam e kritikus szint közelében lebeg, a közelgő fejlemények, például a szabályozási változások és jogi lépések jelentősen befolyásolhatják a Bitcoin pályáját, így a 62 000 dolláros szint kritikus pont, amelyet érdemes figyelni.

Az amerikai kormány 4,4 milliárd dollár értékben ad el bitcoint

Az amerikai kormány 69 370 Bitcoin eladására készül, 4,4 milliárd dollár értékben, miután jogi győzelmet aratott a Legfelsőbb Bíróságon.

A Bitcoint a Silk Road dark webes piactérről foglalták le. A Battle Born Investments tulajdonjogot követelt, de a Legfelsőbb Bíróság elutasította az ügy tárgyalását, így a kormány folytathatja az eladást.

A bitcoinok eredetileg egy „Individual X” nevű hackeré voltak, aki átadta azokat a hatóságoknak.

Az eladás kimenetele befolyásolhatja a Bitcoin piaci dinamikáját a következő hetekben.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Az HBO dokumentumfilmje szerint Peter Todd kanadai fejlesztő a Bitcoin alkotója

Az HBO nemrégiben bemutatott dokumentumfilmje azt sugallja, hogy a Bitcoin titokzatos megalkotója, Satoshi Nakamoto a kanadai fejlesztő, Peter Todd lehet.

A filmben Todd tréfásan kijelenti: „Én vagyok Satoshi”, majd azzal utasítja el az állítást, hogy „Természetesen nem én vagyok Satoshi”. Bár Todd jól ismert a Bitcoinhoz való hozzájárulásáról, tagadta, hogy ő lenne az alkotója.

Annak ellenére, hogy a kriptoközösségen belül szkeptikusak a Todd szakértelmével kapcsolatban, a spekuláció továbbra is táplálja a Bitcoin eredetével kapcsolatos vitákat és érdeklődést.

A Crypto.com bepereli a SEC-t a szabályozási túlkapások miatt

A Crypto.com pert indított a SEC ellen, azt állítva, hogy a hivatal túllépte a hatáskörét azzal, hogy a platformján lévő számos tokent értékpapírnak minősített.

A texasi szövetségi bíróságon benyújtott kereset a SEC elnökét, Gary Genslert is megnevezi. Ez a jogi lépés a SEC Wells értesítését követi, amely a platformmal szembeni lehetséges végrehajtási intézkedéseket jelzi.

Bár a szabályozási nyomás bizonytalanságot okoz, ez a per tisztázhatja a szabályozást, és potenciálisan növelheti a hosszú távú befektetői bizalmat.

A Bitcoin 62 000 dollár körül konszolidálódik; kulcsfontosságú szintek, amelyeket figyelni kell a potenciális visszapattanáshoz

KM freebitcoin 970 x 250

A Bitcoin (BTC/USD) a 62 000 dolláros támaszszint körül konszolidálódik, amit a 2 órás grafikonon látható erős emelkedő trendvonal támogat.

Ez a trendvonal, amely az elmúlt kereskedési napok során többször is támogatta az árakat, szilárd alapot biztosít a Bitcoin potenciális visszapattanásához.

Az árfolyam továbbra is a 62 200 dollárnál lévő 50 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) felett van, ami azt jelzi, hogy a rövid távú bullish momentum mindaddig fennmaradhat, amíg a BTC e támasz felett tartja magát.

Az azonnali ellenállás 62 511 dollárnál van, a következő jelentős akadály pedig 63 184 dollárnál. E szintek feletti áttörés megteremtheti a feltételeket a 63 821 dolláros szint teszteléséhez, amely egy korábbi dupla-top formációhoz igazodik, és kritikus ellenállási pontként szolgál.

bitcoin okt9

Lefelé a közvetlen támasz a 62 091 dollár, majd a 61 694 és a 61 218 dolláros szintek következnek. Ha a Bitcoin áttöri az emelkedő trendvonalat, és 62 000 dollár alá esik, az egy csökkenő mozgást indíthat el ezen alacsonyabb támaszszintek felé.

A Relatív Erősség Index (RSI) jelenleg 46,61 ponton áll, ami semleges vagy enyhén medvés hangulatot jelez. A mutató azonban a túladott terület közelében van, ami egy lehetséges visszapattanásra utal, ha az áraknak sikerül a 62 000 dollár felett maradniuk.

A kereskedőknek szorosan figyelemmel kell kísérniük a 62 000 dolláros szintet, mivel ennek a támasznak a fenntartása utat nyithat a 63.000 dollár, esetleg a 63 821 dollár felé történő fellendülésnek.

Miért lehet erős kiegészítője a Pepe Unchained a kriptoportfóliónak?

A Pepe Unchained ($PEPU) gyorsan kiemelkedővé válik a mém érmék területén, különösen a Pepe Coin körüli felhajtás után. Ahogy a mémérmék egyre nagyobb lendületet kapnak, a $PEPU erős befektetési versenyzőként pozícionálta magát a robusztus lekötési lehetőségekkel és az előértékesítési sikerekkel.

Előértékesítési mérföldkő

A $PEPU előértékesítés már 18,3 millió dollárt gyűjtött össze, ami a befektetők növekvő bizalmát jelzi. Kevesebb mint egy óra van hátra a következő áremelésig, ezért most van itt az ideje cselekedni.

pepu okt9

Jelenlegi ár: 1 $PEPU = 0,00995 dollár

A $PEPU-be történő befektetés legfontosabb előnyei

  • Előértékesítési lehetőség: A kriptoelemzők, jelentős hozamokat jósolnak a $PEPU vásárlóknak az előértékesítési fázisban, kiemelve, hogy ez egy stratégiai belépési pont.
  • Passzív jövedelmi potenciál: A lekötési funkció közel 499%-os APY-t kínál, lehetővé téve a tulajdonosok számára, hogy jelentős passzív jövedelmet generáljanak a lekötött tokenjeiken.
  • Befektetői bizalom: A több mint 321 millió $PEPU token lekötésével a befektetői hangulat továbbra is erős, ami azt jelzi, hogy hisznek a projekt hosszú távú potenciáljában.
  • Biztonságos befektetés: A Pepe Unchained intelligens szerződése a Coinsult és a SolidProof alapos auditjain is átment, így biztonságos környezetet biztosít a befektetők számára.

Ne hagyd ki a Pepe Unchained előértékesítést

  • Biztonságos befektetés: A Pepe Unchained intelligens szerződése a Coinsult és a SolidProof alapos ellenőrzésén esett át, így biztosítva a biztonságos befektetési lehetőséget.
  • Egyszerű vásárlási lehetőség: A $PEPU megvásárlása egyszerű, a vásárlási lehetőségek ETH, USDT, BNB, vagy akár bankkártya használatával.

De természetesen mindig járj utána alaposan egy projektnek, mielőtt bármibe befektetnél. A Pepe Unchained egyike lehet a következő évek nagy projektjének, köszönhetően az általuk kifejlesztésre kerülő Pepe Chain-nek. Ez lehet majd a következő évek mémérméinek fő Layer 2-es lánca.

Megnézem a $PEPU érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?