A VanEck vezetője szerint a Solana felülmúlhatja a Bitcoint

Kriptomagazin solana
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Rövid emelkedés után a Solana árfolyama lehűlt, és az elmúlt 24 órában enyhe, 0,7%-os csökkenéssel stabilan tartja magát. Eközben a VanEck vezetője, Matthew Sigel szerint a Solana képes a Bitcoin teljesítményét felülmúlni.

cryptoallstars banner

A mai gyenge árfolyammozgás fenntartja a Solana múlt péntek óta elért 4,44%-os nyereségét, ami a közelmúltbeli piaci összeomlást követő erődemonstráció – a legjobban teljesítő altcoinok között maradt ebben az időszakban.

Figyelemre méltó, hogy az altcoin kereskedési volumene az elmúlt 24 órában 21,39%-kal 1,7 milliárd dollárra emelkedett.

VanEck vezetője „bikás” a Solana-val kapcsolatban

Egy nemrégiben készült Bitcoin Macro interjúban a VanEck vezetője, Matthew Sigel kijelentette, hogy a réteg-1 hálózatok hosszú távon a piaci részesedés „gazdasági értékének 99%-át” fogják elfoglalni.

Sigel kiemelte a Solana-t, mint ennek a hullámnak az egyik kulcsszereplőjét, és megemlítette a VanEck befektetését az eszközbe, és a céget „nagyon hangos és korai bikaként jellemezte a Solana-val kapcsolatban”.

A VanEck jelenleg „túlsúlyban” van a Solana-ra épülő befektetésekben, azzal a kilátással, hogy „a gazdasági érték nagy része a Bitcoinra plusz egy-két réteg-1-re jut, majd a kockázatosabb tőkével DAappokra vadászunk”.

Összességében Sigel a piac hosszú távú kialakulásában kulcsfontosságú tényezőként említette a „tömeges elfogadásra legjobb eséllyel rendelkező” kriptovalutákat.

A Solana ökoszisztéma különösen úgy pozicionálja magát, hogy az egyik legnagyobb haszonélvezője legyen, tekintettel a robusztus fejlődésére és növekvő elfogadottságára.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Solana árfolyamelemzés: kitörés következik?

Közelebbről megvizsgálva a technikai mutatók úgy tűnik, hogy megerősítik a Solana hosszú távú pozitív kilátásait.

A legjelentősebb, hogy a 2021 vége óta kialakult fülescsésze (cup and handle) mintázat a Solana hosszú távú árfolyam-emelkedésének bullish folytatásának kedvez, ami átmeneti szünetet jelent az uralkodó emelkedő trendben.

fulescsesze solana szept
Fotó: TradingView

Jelenleg a SOL árfolyama továbbra is a fogantyút alkotó csatornán belül marad, és a következő lépés előtt konszolidálódik a jelenlegi bizonytalan piaci hangulat súlya alatt.

Bár ez a mintázat egy közelgő kitörést jelez, egyúttal további rövid távú lefelé irányuló folyamatokat is előkészít, mivel a csatornán belül még van hely a zuhanásra.

Valami, ami egybevág azzal, amit a közelmúltban az elemzők egy nehéz szeptemberre, majd egy robbanásszerű utolsó negyedévre vártak, ahogy a kereskedők az altcoin-szezon kezdetére szegezik tekintetüket.

E mintázat kitörése esetén a szemek új történelmi csúcsokra szegeződnek, a SOL 400 dollárig terjedő SOL-árcéllal.

Ez a feltörekvő lehetőség hatalmas potenciállal bír

Bár a kereskedők ragaszkodni szeretnének ehhez a Solana lehetőséghez, nem valószínű, hogy rövid távon kibontakozik, és még kevésbé ilyen gyorsan.

Ezért azok a befektetők, akik maximalizálni szeretnék a nyereségpotenciáljukat, stratégiai előnyt találhatnak abban, ha diverzifikálnak az újabb, alacsony kapitalizációjú mémérmékbe, amelyeknek exponenciális rallyra van lehetőségük.

Figyelemre méltó, ahogy a $MEMEBET token előértékesítése erősen indult, és több mint 200 000 dollárt gyűjtött az új Telegram-alapú fogadási platformjához, amely először teszi lehetővé a mém érmékkel való fogadást.

A kripto rajongók izgatottak a platform miatt, amely magas téteket, globális sportfogadást kínál, melyben olyan nagy ligák, mint az EPL és az NBA, valamint kripto-natív játékok széles választékát kínálja.

memebet token szept14

Kifejezetten a degenek számára lett kialakítva, éppen ezért a keddi indulás óta gyorsan jelentős tőkét vonzott, többek között csütörtökön egy újabb bálnavásárlást 50 000 dollár értékben.

Míg más meme coinok, mint a Dogecoin, Pepe, Shiba Inu és Floki – és továbbiak is készülnek – használhatók majd, a $MEMEBET token pedig központi szerepet játszik majd az ökoszisztémában, és az egyetlen, amely minden degen játékos számára növeli a játékélményt.

A $MEMEBET tokenek használatával számos előnyt lehet feloldani, többek között a airdrop jutalmakat, speciális degen bónuszokat és hozzáférést a hamarosan megjelenő Lootboxokhoz, amelyek valós nyereményeket és értékes bónuszokat tartalmaznak.

A Memebet továbbá beépíti a „play-to-earn” (P2E) fogadási elemet, amely magasabb jutalmakat kínál azoknak a játékosoknak, akik többet tesznek kockára a platformon.

Ha naprakész akarsz maradni a projekt legújabb híreiről és fejleményeiről, csatlakozz a Memebet közösséghez az X-en és a Telegramon.

Megnézem a $MEMEBET érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index