Mark Cuban kripto tárcája két év után újra aktív

Kriptomagazin nft eladas
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A milliárdos Mark Cuban kripto tárcáját, amely közel két évig inaktív volt, nemrégiben észlelték, hogy nem-helyettesíthető tokeneket (NFT-ket) értékesít.

ByBit spot banner

Június 23-án az amerikai befektető tárcája, amely az Ethereum Name Service (ENS) domain „markcuban.eth” alatt fut, elkezdte az NFT-k értékesítését. Az eladott darabok között voltak EulerBeats Genesis és DeepBlack NFT-k, valamint Pudgy Penguins és Wrapped MoonCats NFT-k is.

A tárca legutóbbi eladása 2022. január 13-án volt, amikor a milliárdos egy Roc Aero Pitch Deck NFT-t adott el 33,73 dollárért.

Több mint 100 ezer dollár értékű NFT eladásra készül Mark Cuban tárcája

Mark Cuban az elmúlt két napban 14 NFT-t adott el, amelyek összértéke körülbelül 38 533 dollár volt. A legértékesebb NFT, amit az befektető eladott, a Pudgy Penguin #6239 volt, amelyet 9,06 Wrapped Ether (WETH) értékben, azaz 30 578 dollárért listázott. A többi NFT értéke 22 és 1800 dollár között mozgott.

Az eladások mellett Cuban két nagy értékű NFT-t is értékesíteni tervez a tárcában. A milliárdos listázta a Hashtag NFT #MFFL-t 15 Ether (ETH) értékben, amely több mint 50 000 dollárt ér. Ezenkívül Cuban egy BibleNFT darabot is listázott, melynek neve Deuteronomy 25:4, és 5 ETH (kb. 16 000 dollár) értékben került fel.

Ez is érdekelhet: ByBit vélemények 2024

Ha ezt a két NFT-t megvásárolják, a tárca több mint 100 000 dollár értékben fog NFT-ket eladni az elmúlt két nap során.

Mark Cuban Gmail fiókjának feltörése

Mark Cuban NFT-k eladását kísérő események közé tartozik egy közelmúltbeli biztonsági incidens, amely a 65 éves befektetőt érintette. Június 23-án Cuban azt állította, hogy Gmail fiókját feltörték, miután egy csaló hívást kapott.

Az amerikai befektető egy X posztban közölte, hogy valaki, aki „Noah”-nak adta ki magát, azt állította, hogy betörője van, és Google helyreállítási módszereit hamisította. „Ha bárki kap bármit mcuban@gmail.com címről 3:30 pm PST után, az nem én vagyok,” írta Cuban.

Június 25-én Cuban tudatta követőivel, hogy visszaszerezte a fiókot, és nyilvánosan köszönetet mondott a Google csapatának az X-en.

Bár Cuban tárcája az NFT-ket ugyanazon a napon értékesítette, mint amikor a hack történt, nem világos, hogy a két esemény összefügg-e egymással.

Ez is érdekelhet: A legjobb kripto ICO-k 2024-ben

2023-ban az egyik Cuban kripto tárcától mintegy 870 000 dollár értékű kriptoeszközt loptak el. Az Etherscan adatai szerint a tárcából több tranzakció során USD Coin (USDC), Tether és Lido Staked Ether (stETH) került kivonásra.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

3commas banner