461 milliárd Shiba Inu érmét utaltak át a Robinhoodra

Kriptomagazin shiba inu dog
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A blokklánc-adatok szerint a Wintermute, egy vezető algoritmikus kereskedési cég, óriási mennyiségű, 461 milliárd Shiba Inu (SHIB) tokent utalt át egy “Robinhood” nevű tárcára. A kripto adatkövető Whale Alert jelentése szerint “461 631 206 896 SHIB, melynek értéke 13 175 185 dollár, került átutalásra a Wintermute-től egy ismeretlen tárcába. Az Etherscan által közölt további információk alapján az átvevő tárcát végül “Robinhood 2”-nek azonosították be.

ByBit spot banner

Ez az átutalás egybeesik a piac általános visszaesésével, számos főbb kriptovaluta értékének csökkenésével, ami spekulációkat váltott ki. Lehetséges, hogy egy ilyen lépés előfutára lehet nagyobb kereskedelmi tevékenységnek, vagy hogy a Robinhood stratégiai felhalmozásra törekszik a jövőbeli kereslet reményében. Az átutalás pontos oka azonban továbbra is ismeretlen.

A Bitcoin és a többi kripto eszköz eladási nyomás alatt állt kedden, mivel az Egyesült Államokban pozitív gyári adatok növelték a dollár indexet (DXY) a november közepi óta legmagasabb szintre. A Bitcoin az intraday mélypontokon 65 800 dollárra csökkent, miután hétfőn közzétett adatok szerint az Egyesült Államok gyártási tevékenysége márciusban váratlanul nőtt. A gyártási jelentés következtében a júniusi Fed kamatláb csökkenésének valószínűsége 50% alá esett.

A Shiba Inu a kriptopiac általános visszaesésével együtt szintén zuhant

Írásunk idején a SHIB az elmúlt 24 órában 6,44%-kal csökkent 0,0000264 dollárra, április 1-jei 0,0000307 dolláros csúcsértéke óta tartó esését folytatva.

shiba inu aprilis2

A Shiba Inu március 28-a óta lassan csökken, miután elérte a 0,00003285 dolláros csúcsértéket. Ha a zuhanás folytatódik, a napi MA 50 körüli 0,00002288 dollár jelentheti a Shiba Inu ára számára a következő jelentős támasz szintet.

Másrészről, ha a SHIB ára helyreáll, a bikák a 0,00003 és a 0,000032 dolláros ellenállási szintek áttörését keresik, hogy jelezzék az új trendet.

Shiba Inu: Lendületvesztés után is aktív égetés a hálózaton

Bár a Shiba Inu (SHIB) lendülete lassulni látszik, és elkezdte visszafordítani az előző hetekben, a kriptovaluta piac egészével együtt megszerzett nyereségeit, hálózatának aktivitása, különösen a felesleges tokenek égetése terén, növekvő tendenciát mutat.

shiba inu burning
Fotó: Shibburn

A Shibburn SHIB égetést nyomon követő platform által április 2-án közzétett adatok szerint a Shiba Inu hálózat márciusban hatalmas növekedést ért el az égetési rátában, összesen 15,6 milliárd SHIB tokent sikerült égetniük csak ebben a hónapban.

Más szóval, a SHIB égetési rátája márciusban elképesztő mértékben, 2330,54%-kal nőtt, és a számok részletesebb elemzése szerint a legnagyobb sikerű nap március 8. volt, amikor a hálózat összesen majdnem 14 millió SHIB tokent égetett el.

Vajon meddig emelkedhet a Shiba Inu, és el fogja érni a Shiba Inu érme az 1 dollárt a közeljövőben? Bár pontosan megmondani nehéz, fontos megjegyezni, hogy a korai Bitcoin (BTC) befogadó, Davinci Jeremie nemrégiben ajánlotta követőinek, hogy vegyék fel a SHIB-et portfólióikba, ami hosszú távon jó jel lehet.

Az elemzők tovább táplálják a Shiba Inu-vak kapcsolatos optimizmust

A Xanrox nevű elemző a Tradingview elemzéseivel egyre népszerűbbé válik, és olyan konkrét jellemzőket jósol, mint a Shiba Inu árfoylam emelkedése 0,0008 dollárra, ami jelentős teljes növekedést jelenthet az ő Elliot hullám elemzése alapján.

Xanrox optimista lehetőségei az Elliott hullámelméletre vonatkozik, egy olyan módszerre, amely azonosítja a befektetői pszichológiával kapcsolatos állandó hosszú távú ármintázatokat. Az If you buy here, don’t miss the upliftHa itt vásárolsz, ne hagyd ki a felfelé vezető utat” című elemzésében bemutatja a legelőnyösebb belépési pontot, amely pontosan a 0,618-as Fibonacci visszahúzódási szinten van, 0,0000225 dolllárnál.

shiba inu elemzes apr2
Fotó: TradingView / Xanrox

Ez a piaci időzítés arra szolgál, hogy kihasználja az előre látható árugrás lehetőségét. Xanrox megfigyelése egy zászló megjelenésének példája; ismét, ez a jellegű jel általában bikásnak értelmezhető. A kép elemzésekor felvázolja a csökkenő éket; végül az új Elliott hullám mintát részesíti előnyben a trend azonosításához.

Mivel a SHIB erős ellenállást mutat a 0,00003 dolláros árponton, nő az izgalom ennek az akadálynak a leküzdésével kapcsolatban. Egy másik elemző egyetértett ezzel a nézettel, és hozzátette, hogy áprilisban a SHIB akár a 0,000058 dolláros árfolyamig is emelkedhet a befektetők és a kereskedők megnövekedett vásárlásai miatt.

Shiba Inu útja az ellenállás legyőzésére

Ezeknek a véleményeknek az alapja egy közös gondolat körül forog: hogy a mémérme képes lesz legyőzni ezeket az akadályokat és nagyobb keresletet generálni a kereskedők körében.

Shiba Inu egy döntő pillanathoz érkezik egyetlen jelentős ellenállással szemben.

A 0í00003 dolláros akadály leküzdése lehet a kulcs, ahhoz hogy az érme a drágább értékek felé robogjon. Ezeknek a véleményeknek, valamint Xanrox elemzőinek nézetei nem csak technikai megfontolások a SHIB diszkrét ármozgásairól, hanem a piac spekulatív természetét is felfedik.

A közösségi részvételre és a virális pillanatokra összpontosítva a Shiba Inu valószínűleg az előrejelzett bikás kilátások nyomán halad tovább.

Bár a digitális piac kétségtelenül változik, a SHIB közösségen alapuló története erőteljes példát állít, miszerint a befektetői hangulat és a technikai elemzés kritikus a stabil kriptopiaci növekedéshez vezető erős stratégia megfogalmazásához.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

3commas banner