Ferrari és Lamborghini 10 dollárért?

google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Ferrari és Lamborghini tulajdonosok ingyenesen kereshetnek jövedelmet autójukkal. A Dreamcars megváltoztatja azt a gondolatot, hogy ezek a drága autók elérhetetlenek.

99bitcoin-tokens

Ez a platform lehetőséget kínál arra, hogy passzív jövedelemre tehess szert olyan luxusautókból, mint a Ferrari és a Lamborghini. Szeretnéd tudni, hogyan?

Mit csinál a Dreamcars?

A Dreamcars egy olyan projekt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára azt, hogy napi jutalmakat keressenek álmaik autóival. A projekt lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy töredékrészvényeket vásároljanak csodálatos, kiváló minőségű járművekből.

Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy egy Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce, Bentley vagy Porsche egy részét birtokolhatod anélkül, hogy az egész autót meg kellene venned.

dreamcars autok

Íme néhány funkció, amelyet a Dreamcars kínál, és amely ezt biztosítja:

 • Részleges tulajdonjog: A Dreamcars autófedezetű NFT-ket használ a luxusautók tulajdonjogának képviseletére. Ezek az NFT-k kisebb törtrészekre vannak osztva, ami lehetővé teszi, hogy akkor is befektethess, ha alacsonyabb költségvetéssel rendelkezel.
 • Bérleti jövedelem: A Dreamcars flottájában lévő autók egy bérleti szolgáltatás részét képezik. A befektetők havi bérleti bevételre tesznek szert az autóban lévő részesedésük alapján.
 • Digitális hitelesség: Minden egyes autóval fedezett NFT az autó adásvételi szerződéséhez és lényeges adataihoz kapcsolódik.
Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Dreamcars vs. hagyományos autóbefektetés

Az autókba való befektetés hagyományosan a karbantartással, biztosítással és javítással való foglalkozással jár. A Dreamcars teljesen megváltoztatja ezt a rendszert. Íme, hogyan:

 • Költséghatékonyság: Ahelyett, hogy hatalmas összeget fizetnél ki előre, már 10 dollártól kezdődően töredékrészvényeket vásárolhatsz egy luxusjárműből.
 • Nem kell aggódni az értékcsökkenés miatt: A hagyományos autótulajdonlás azzal jár, hogy az autó idővel veszít az értékéből. A Dreamcars esetében a hangsúly a bérleti díjból származó bevételen van, ami ellensúlyozhatja az értékcsökkenést.
 • Likviditás: Egy luxusautó eladása hónapokig is eltarthat. A Dreamcars jobb likviditást biztosít azáltal, hogy lehetővé teszi az autóval fedezett NFT-k egyszerű kereskedését a piacterükön.
 • Passzív jövedelem: A hagyományos autótulajdonlás folyamatos karbantartási és biztosítási kiadásokat igényel. A Dreamcars mindezt elintézi, így TE a bérbeadásból származó passzív jövedelemhez juthatsz gond nélkül.

Ütemterv

A Dreamcars világos és strukturált ütemtervvel rendelkezik, amelynek célja a növekedés és a fejlődés. Íme egy gyors áttekintés:

1. fázis: Koncepció és előkészítés

 • Üzleti terv: Az üzleti koncepció kidolgozása és részletes terv készítése.
 • Weboldal indítása: A Dreamcars weboldal elindítása és közösségi közösségek létrehozása.
 • Intelligens szerződéses audit: Kezdeményezte az intelligens szerződés auditálását a biztonság és megbízhatóság biztosítása érdekében.
 • Előértékesítés elindítása: Elindította a $DCARS előértékesítést a kezdeti pénzeszközök összegyűjtése és a közösség kiépítése érdekében.

2. fázis: Fejlesztés és bevezetés

 • Platformfejlesztés: A piactéri platform és a webes alkalmazás létrehozása.
 • Előértékesítés befejezése: Az előértékesítési szakasz sikeres lezárása.
 • Hirdetések: A $DCARS listázása a CoinMarketCap és a PancakeSwap oldalakon a láthatóság és a hozzáférhetőség növelése érdekében.

3. fázis: Méretezés és bővítés

 • CEX bevezetés: Központosított tőzsdén (CEX) való indulás.
 • NFT piactér: Az NFT piacterük Béta verziójának elindítása az autóval támogatott NFT-k kereskedésére.
 • Likviditási protokoll: A Protokoll létrehozása a befektetők likviditásának növelése érdekében.
 • Influencer Outreach: Bővítik kapcsolataikat influenszerekkel és a prémium kategóriás járműüzletekkel.

4. fázis: Bemutatótermek és piactér

 • Bemutatótermek megnyitása: Fizikai és digitális bemutatótermek létrehozása a luxusautók bemutatására.
 • NFT Car Drops: NFT dropok lebonyolítása az új autókkal támogatott NFT-k bevezetése érdekében.
 • Hivatalos piactér: A Dreamcars hivatalos piacterének elindítása az NFT-k kereskedelmére.
 • Online események: Rendezvények szervezése új befektetők és tulajdonosok bevonzása érdekében.
 • Együttműködések: Luxusautó-márkákkal való együttműködés a platform kínálatának bővítése érdekében.

dreamcars fooldal

Hogyan lehetsz a Dreamcars részese?

KM freebitcoin 970 x 250

A Dreamcars előértékesítésben való részvételhez mindössze egy támogatott pénztárcára van szükséged. Használd például a MetaMask, a Trust Wallet vagy a WalletConnect tárcát a Dreamcars platformhoz való csatlakozáshoz.

A DCARS tokent ETH-val és BNB-vel vásárolhatod meg. Az USDT funkció hamarosan elérhetővé válik. Győződj meg róla, hogy elegendő pénzeszközzel rendelkezel, például USDT-ben (BEP20 és ERC20), ETH-ban vagy BNB-ben. Ezeket a pénzeszközöket $DCARS tokenek vásárlására fogod ugyanis felhasználni.

Használd a Dreamcars weboldalának vásárlási widgetjét, itt add meg a megvásárolni kívánt $DCARS mennyiségét. Engedélyezd a tranzakciót, és fizesd ki a kapcsolódó tranzakciós díjakat.

Az előértékesítés végeztével igényelheted majd a $DCARS tokeneket. Ezeket a tokeneket a Dreamcars ökoszisztémán belül különböző tevékenységekre, többek között luxusautók töredékrészvényeinek megvásárlására lehet majd felhasználni.

A Dreamcars a folyamat egyszerűsítésével elérhetővé és élvezetessé teszi a luxusautókba való befektetést. A fenti lépések követésével a Dreamcars közösség tagjává válhatsz, és kezdhetsz passzív jövedelemhez jutni a luxusautókból.

Függetlenül attól, hogy befektető vagy, aki új perspektívákat keres, vagy az autók rajongója, a Dreamcars egy olyan projekt lehet, amelyet érdemes megnézned közelebbről is.

Megnézem a $DCARS érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index