Elstartolt a CRUDO Protocol ICO-ja: Forradalom az olaj- és gáziparnak a Web3 segítségével

crudo protocol fooldal
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A CRUDO Protocol a világ első Web3 ökoszisztémája az olaj- és gázipar számára, amely forradalmasítja a nyersolaj befektetéseket, és a hétköznapi fogyasztók számára is elérhetővé teszi ezt a jövedelmező piacot. Az előértékesítés második szakasza jelenleg is zajlik, ahol már több mint 4,5 millió token talált gazdára, 0,009 dolláros áron.

99bitcoin-tokens

A CRUDO token előnyei

A CRUDO Token előértékesítése lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy korai szakaszban részesedjenek a projekt sikeréből. Már 1000 dolláros befektetéssel is számos exkluzív előnyhöz juthatnak a felhasználók, beleértve a dedikált számlavezetőt és az egyéves ingyenes üzemanyag sorsoláson való részvételt. Az előértékesítés során megvásárolt tokenek ára jelentősen alacsonyabb a majdani 0,20 dolláros tőzsdei ártól, így jelentős potenciális hozam érhető el.

crudo protocol fooldal

Hűségprogram és felhasználói jutalmak

A CRUDO Protocol bevezet egy hűségprogramot, amely jutalmazza a felhasználókat a gyakori üzemanyag vásárlásokért az együttműködő benzinkutaknál. Azok a felhasználók, akik rendszeresen használják a CRUDO tokent fizetésre, további tokenekkel gazdagodhatnak. A benzinkutak egyedi ajánlatokkal, kedvezményekkel és ajándékokkal motiválhatják a vásárlókat a CRUDO használatára.

Blockchain technológia és a biztonság

A CRUDO Protocol a blockchain technológiát használva biztosítja a tranzakciók átláthatóságát, biztonságát és gyorsaságát. A platform megszünteti a rejtett díjakat és páratlan autonómiát biztosít a felhasználók számára befektetéseik felett. Az egyszerű és felhasználóbarát felület lehetővé teszi, hogy bárki részesedjen a nyersolaj piac nyújtotta lehetőségekből.

crudo protocol mediamegjelenes

Jutalmak és passzív jövedelem

A felhasználók további CRUDO tokent kereshetnek, ha meghívják barátaikat és közösségüket a platformra. Az egyedi hivatkozási linken keresztül végrehajtott tranzakciók 10%-át azonnal jóváírják USDT-ben. Emellett a token birtokosai passzív jövedelemre tehetnek szert a tokenek stakelésével, amely stabil hozamot biztosít a befektetők számára.

Üzleti megoldások az olaj- és a gázipar számára

A CRUDO Protocol nem csak a fogyasztók, hanem az olaj- és gázipari vállalatok számára is átfogó adat- és kockázatkezelési megoldásokat kínál. A felhasználók valós idejű árfrissítéseket, hajó követést és vállalati átvilágítási jelentéseket érhetnek el, valamint új üzleti kapcsolatok kiépítésére is lehetőségük nyílik a platformon keresztül.

A CRUDO Protocol folyamatosan bővíti ökoszisztémáját, további partnereket von be és új listázásokat eszközöl a tőzsdéken. A projekt célja, hogy vezető szerepet töltsön be az olaj- és gázipar digitalizálásában és a blockchain technológia integrációjában.

Hogyan vehetsz részt a CRUDO Protocol előértékesítésében?

A CRUDO Protocol előértékesítése jelenleg is zajlik, és a befektetők különböző kriptovalutákkal, mint a BNB, USDT, Polygon és Avalanche, csatlakozhatnak a projekthez. Az előértékesítés során a befektetők különféle bónuszokban részesülnek. Ha szeretnél csatlakozni a CRUDO Protocolhoz, és részese lenni a jövő olajgazdaságának, akkor érdemes megnézni ezt a projektet!

crudo protocol vasarlas

Megnézem a $CRUDO oldalát

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index