A BlockDAG megelőzheti az Avalanche-t?

google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Az Avalanche (AVAX) árfolyama a közelmúltban emelkedett. Eközben a Stellar (XLM) stratégiai partnerségek révén erősíti pozícióját, ami erősíti a Stellar (XLM) tulajdonosok bizalmát. E fejlemények közepette a BlockDAG kiemelkedik egy forradalmi műszerfal-frissítéssel, amely 33,9 millió dollárra repítette az előértékesítését. A BlockDAG globális láthatósága, különösen az olyan figyelemre méltó megjelenésekkel, mint a Piccadilly Circus, az egyik legjobb megvásárolható altcoinként pozícionálja, ami jelentős növekedési potenciált ígér a kriptopénzpiacon.

wiener banner

Az emelkedő trend követése: Avalanche (AVAX) árfolyam és piaci tevékenység

Az elmúlt héten az Avalanche (AVAX) árfolyama és a felhasználói aktivitás figyelemre méltó növekedést mutatott. A napi tranzakciók 36%-kal emelkedtek, az új címek 41%-os ugrásával, ami az AVAX iránti fokozott aktivitást és érdeklődést jelzi. A napi aktív címek ilyen erőteljes növekedése, az Avalanche (AVAX) árfolyamának emelkedésével párosulva, a piac bullish trendjére utal.

Ezen túlmenően a nagy tranzakciók kiugrása jelentős bálna-aktivitásra világít rá, ami megerősíti az Avalanche (AVAX) árfolyam körüli pozitív hangulatot. Az olyan pénzügyi mutatók, mint a Chaikin Money Flow és az Directional Movement Index alátámasztják ezt, ami erős likviditás beáramlást és rövid távon ellenállónak tűnő bullish beállítottságot mutat. Ezek a mérőszámok aláhúzzák az uralkodó piaci optimizmust, arra utalva, hogy az Avalanche (AVAX) árfolyama folytathatja felfelé ívelő pályáját anélkül, hogy hamarosan jelentős korrekciót hajtana végre.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

A Stellar (XLM) stratégiai partnerségekkel nyeri el a lendületet

A Stellar (XLM) stratégiai együttműködések révén tovább bővíti hálózatát, növelve vonzerejét a felhasználók körében világszerte. A kormányokat és jelentős pénzügyi szervezeteket átfogó partnerségekkel a Stellar készen áll arra, hogy átalakítsa a határokon átnyúló fizetéseket, különösen az alulszolgáltatott régiókban. Ezek a szövetségek támogatják a Stellar infrastruktúráját és erősítik a Stellar (XLM) tulajdonosok bizalmát.

A legutóbbi piaci mozgások és technikai mutatók az XLM potenciális fellendülésére utalnak, amint azt a hosszan tartó ereszkedő háromszög mintázatból való kilépése is mutatja. A fintech és az átutalási szolgáltatások növekvő elfogadása kiemeli a Stellar blokkláncának növekvő hasznosságát, ami pozitív kilátásokat ígér a Stellar (XLM) tulajdonosok számára a jövőre nézve.

A BlockDAG műszerfal forradalma lelkesedést vált ki a befektetőkből

A BlockDAG nemrég lángra lobbantotta a kriptoközösséget a sikeres előértékesítésével, amely lenyűgöző 33,9 millió dollárt gyűjtött össze. Ez az ugrás nagyrészt a projekt jelentős frissítéseinek köszönhető, beleértve a felhasználói műszerfal teljes átalakítását. Ez a megújítás növeli az átláthatóságot és fokozza a felhasználói elkötelezettséget olyan új funkciók bevezetésével, mint a valós idejű hírfrissítések, amelyek a kriptopiac és a BlockDAG ökoszisztémán belüli legfrissebb fejleményekről tájékoztatják a felhasználókat.

A BlockDAG emellett egy pénztárcaegyenleg funkciót is integrált a műszerfalába, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bányászgépek vagy érmék vásárlása után azonnal lássák a fennmaradó egyenlegüket. Ez a kiegészítés nem csak a kényelmet növeli, hanem a felhasználók körében is nagyobb bizalmat kelt azáltal, hogy folyamatos, naprakész számlainformációkkal látja el őket. Egy másik izgalmas frissítés a ranglista előnézet, amely a 30 legjobb befektetőt mutatja be, versenyelőnyt adva a BlockDAG-be való befektetésnek.

1716905304-image5

A BlockDAG láthatósága a nagy forgalmú helyeken, például a londoni Piccadilly Circuson való stratégiai megjelenéseknek köszönhetően is megnőtt. Ezek a kiemelkedő megjelenések jelentősen növelték a projekt ismertségét, és világszerte több befektető érdeklődését keltették fel. Az ilyen láthatósági kampányok aláhúzzák a BlockDAG elkötelezettségét a kriptopénzpiacon való erős jelenlét megteremtése mellett.

Ezekkel az úttörő fejlesztésekkel a BlockDAG az egyik legjobb altcoin, amit érdemes megvenni, különösen azok számára, akik korai befektetésekből szeretnének tőkét kovácsolni. A kriptoelemzők bullish, és hamarosan az egekbe szökő árfolyamot jósolnak, így a potenciális befektetőknek most van itt az ideje, hogy fontolóra vegyék a BlockDAG-ot.

Végszó

KM freebitcoin 970 x 250

A dinamikus kriptopiacon, miközben az Avalanche (AVAX) árfolyama és a Stellar a piaci tevékenységek és a stratégiai partnerségek révén lendületet kap, a BlockDAG egyértelműen kiemelkedik, mint a jobb befektetés. A forradalmi műszerfalnak köszönhetően, amely 33,9 millió dollárra emelte az előértékesítését, és a stratégiai globális megjelenések növelik a láthatóságát, a BlockDAG jelenleg a legjobb altcoin, amit érdemes megvenni. Ígéretes funkciói és az időszerű előértékesítési fázis teszi időszerű választássá azok számára, akik a következő szintű kriptoinnovációkból szeretnének tőkét kovácsolni.

Látogass el a BlockDAG-ra!

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index