Shiba Inu közösség új szintre emeli a Shiba Eternity játékot

shiba eternity jatek
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Annak ellenére, hogy a Shiba Inu (SHIB) közelmúltbeli árfolyamcsökkenése nem hozott pozitív fordulatot a kriptopiacokon, a SHIB holder közösség továbbra is lendületesen halad előre. A Shiba Inu hivatalos játékfejlesztő részlege, a Play With SHIB bejelentette, hogy a népszerű Shiba Eternity mobil kártyajáték új, blokklánc alapú verziója elérhetővé vált.

pepe unchained banner

Hogyan szerezheted meg a Shiba Eternity Web3 verzióját?

Az új verzió elérhetőségének elsődleges célcsoportja a Sheboshis, Shiboshis és Shiba Eternity Lore NFT tulajdonosok, akik prioritást élveznek a Web3 NFT Beta verzióhoz való hozzáférésben. Ezek a digitális gyűjtőkártyák kulcsot biztosítanak a játék kipróbálásához. A játék letöltési linkjét a Play With SHIB hivatalos Twitter-bejegyzésében tették közzé.

https://twitter.com/playwithshib/status/1841531326706679950

Az új verzió számos jelentős hibajavítást tartalmaz. A Shiba Inu Games fejlesztői komolyan vették a közösség visszajelzéseit az első kiadásról, és bevallották, hogy bizonyos hibák „teljesen tönkretehetik a játékélményt, és olyan érzést kelthetnek, mintha az élet értelmét is megkérdőjeleznéd.”

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Mi változott a Shiba Eternity P2E-ben?

Először is, több játékos számolt be bejelentkezési problémákról és zavaró animációs hibákról, amelyeket mostanra kijavítottak. Egy másik komoly probléma volt, hogy a középső játékmenet során, ha az ellenfél kilépett a harcból, a játékos elveszítette az addig megszerzett jutalmakat. A Shiba Inu fejlesztői egy “force update” funkciót vezettek be, amely kiküszöböli a játékverziók közötti eltérésekből eredő problémákat, biztosítva a zavartalan játékélményt.

Az SHIB Army visszajelzései alapján az új Web3 Beta verzió komplexebb történetszálat és kéthetente megrendezett versenyeket kínál, ahol a legjobb játékosok valódi kriptojutalmakat nyerhetnek. Emellett a játékban elérhető lesz egy bolt, ahol egyedi power-upok, Shiba Inu témájú ajándéktárgyak és egyéb különlegességek várják a vásárlókat.

https://twitter.com/LucieSHIB/status/1841529384446087174

Amit érdemes tudni a Web3 verzióról

Jelenleg az új Web3 verzió csak böngészőben és APK fájlként érhető el, így az iPhone és iPad felhasználók számára még várat magára a teljes élmény. Az új kiadás jelenleg kizárólag a Shiboshis, Sheboshis, Shiba Eternity Lore NFT és LEASH tulajdonosok számára nyitott, azonban az év végére, a Q4-ben, várhatóan elérhetővé válik a nagyközönség számára is.

A Shiba Inu új blokklánc alapú játéka friss lendületet ad a kriptós játékok szegmensének, amely az NFT-hype 2022-es elcsitulása óta nehéz időszakokat élt meg. A Shiba Eternity Web3 verziójának bevezetésével a SHIB Army ismételten bebizonyította, hogy képes új irányokat és innovatív megoldásokat hozni a kriptojátékok világába.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

bitsgap_7d_trial_728_90