Pepe Unchained: A következő nagy dobás a mém érmék világában?

pepe unchained jul19
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Pepe Unchained, a vicces béka kabalájáról ismert projekt nemrégiben vírusként terjedt el, és nem csak a humoros megjelenése miatt. Az előértékesítés már átlépte a 20 millió dolláros határt, ami nemcsak az új, hanem a tapasztalt befektetők figyelmét is felkeltette. Egy neves elemző szerint a Pepe Unchained (PEPU) lehet minden idők legnagyobb mém érme bevezetése.

3Commas 2

Pepe Chain: Az új Layer-2 megoldás forradalmasíthatja a mém érmék kereskedelmét

A Pepe Unchained céljai messze túlmutatnak egy átlagos, hype-vezérelt mém érmén. A projekt csapata egy új Layer-2 skálázási megoldást készül indítani az Ethereum hálózat számára, amelyet “Pepe Chain” névre kereszteltek. Ez a skálázási megoldás villámgyors tranzakciókat és alacsony díjakat ígér, és még az Ethereum hálózatra való azonnali visszahidalást is lehetővé teszi.

Az előértékesítés sikere – amely már meghaladta a 20 millió dollárt – egyre több kriptoelemző figyelmét kelti fel. Austin Hilton, egy ismert kriptoelemző, a közelmúltban úgy nyilatkozott, hogy a Pepe Unchained kétségtelenül az egyik legnagyobb mém érme bevezetés lesz valaha. Különösen lenyűgözte, milyen gyorsan sikerült a projekt csapatának összegyűjtenie ezt a jelentős összeget. Hilton szerint a Pepe Chain forradalmasíthatja az aktív kereskedők életét, mivel megszünteti a magas gázdíjak miatti aggodalmakat.

Megnézem a $PEPU érmét

A PEPU token tulajdonosai ráadásul magas, évi 110%-os lekötési jutalmat is élvezhetnek, ami tovább növeli a projekt vonzerejét.

Fejlesztői támogatások és blockchain ökoszisztéma kiépítése

A Pepe Unchained csapata nemrégiben egy Twitter szálban osztotta meg legújabb terveit, amelyek izgalomba hozták a közösség tagjait. A projekt nem lassít, hanem éppen ellenkezőleg, újabb lépéseket készül tenni. A nagy újdonság, hogy a Pepe Unchained nem csupán egy Layer-2 hálózat lesz, hanem egy teljes ökoszisztéma.

A csapat az új weboldal szekciójában egy „központot” hozott létre, amely az összes közelgő blockchain funkció számára ad majd otthont. Emellett bejelentették a „Pepe Frens with Benefits” fejlesztői támogatási programot, amely keretében pénzügyi támogatást nyújtanak a Pepe Chain-en fejleszteni kívánó fejlesztők számára.

A támogatási program célja, hogy friss tehetségeket vonzzon be, és ezzel növelje a Pepe Chain adaptációját a következő hetekben, miután a hálózat élesben is elindul. A támogatási pályázat folyamata egyszerű; a fejlesztőknek csak ki kell tölteniük egy rövid űrlapot a Pepe Unchained weboldalán, amit a „Pepe Unchained Tanács” fog elbírálni és a legjobb fejlesztőknek odaítélni a támogatást.

Megnézem a $PEPU érmét

Az auditált Layer-2 áttörést hozhat a mém érmék számára?

A Pepe Unchained jövője izgalmas lehetőségeket tartogat, ha a projekt továbbra is ilyen ütemben halad előre. Képzeljünk el egy piacot, ahol a mém érmék nem csak spekuláció tárgyai, hanem valós hasznossággal rendelkeznek. A Pepe Unchained Layer-2 megoldása révén ez a valósággá válhat, sőt, a jövőben akár speciális DeFi protokollokat is befogadhat, amelyek kifejezetten mém érmékre szakosodnak, például egy mém érme indexet vagy a következő vírusos kriptovaluta előrejelző piacokat.

Ez azonban nem csak puszta álmodozás. A PEPU csapata már megtette az előkészületeket, és a natív PEPU tokeneket kétszer is auditálták, a Coinsult és a SolidProof által, ami több, mint amit sok új mém érme elmondhat magáról. Természetesen a mém érmék sikerét soha nem lehet garantálni, de a Pepe Unchained esetében úgy tűnik, hogy valami különleges van készülőben. Ha a fejlesztők képesek megvalósítani az ambiciózus ütemtervüket, akkor ez a projekt teljesen átformálhatja az elvárásokat a mém érmékkel szemben.

Hogyan vehetsz részt?

KM freebitcoin 970 x 250

A Pepe Unchained előértékesítése már most nagy figyelmet keltett. Ha te is szeretnél részt venni, látogass el a hivatalos weboldalra, és nézd meg, hogyan csatlakozhatsz a közösséghez.

De mint mindig végezz saját kutatást mielőtt befektetnél a kripto piacokon.

Megnézem a $PEPU érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

3Commas 2