Óriási az érdeklődés a Solana új telefonjára

solana chapter 2 mobil
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Solana Mobile új web3-as okostelefonja iránt óriási a kereslet, a “Chapter 2” készülék előrendelései már az első napon meghaladták az első telefon első évi eladásait – írja a TechCrunch a Solana társalapítójára, Raj Gokalra hivatkozva.

99bitcoin-tokens

Az előrendelések nem sokkal később megnyíltak, és 24 órán belül a Solana több mint 25 000 előrendelést kapott. A 30 órás határidőre az előrendelések száma elérte a 30 000 darabot. Ezzel szemben a Solana első web3 telefonja, a Saga kevesebb mint 2500 darabot adott el az első évben, a 2023 közepén történt bevezetése óta.

Gokal hangsúlyozta, hogy a fejlesztők számára lehetőség nyílik arra, hogy az alkalmazásboltok díjainak terhei nélkül érjenek el egy elkötelezett felhasználói bázist. Kiemelte továbbá a kriptopénzek értéknövelő és alkalmazáshasználatra ösztönző potenciálját. A “Chapter 2” révén a Solana Mobile a szélesebb körű terjesztésre, a nagyobb hozzáférhetőségre és a nagyobb rugalmasság biztosítására összpontosít mind a fejlesztők, mind a felhasználók számára.

“A fejlesztők számára a Solana Mobile hatalmas lehetőséget teremt a kriptoalkalmazások csapatai számára, akik ösztönözni szeretnék a felhasználóikat. Koncentrált terjesztési csatornát biztosít számukra a megrögzött, elkötelezett felhasználók számára. Lehetővé teszi számukra, hogy mindezt megfizethetetlen alkalmazásboltok díjai nélkül tegyék” – mondta Gokal.

A Solana Mobile várhatóan 2025 első felében tudja majd leszállítani az új Chapter 2 telefonjait.

A Chapter 2 telefont a hét elején jelentették be, olcsóbb, 450 dolláros árcédulával, szemben a Solana Saga telefon eredeti 1000 dolláros árával. A Solana végül 599 dollárra csökkentette a Saga árát, de az értékesítés 2023 nagy részében karcsú maradt.

Csak amikor a kutyás témájú memecoin, a BONK bejelentette, hogy a Saga tulajdonosok 30 millió BONK tokent kapnak ingyen, hirtelen megugrott a kereslet. Az arbitrázslehetőség miatt a Saga korlátozott, 20 000 darabos készlete gyorsan elfogyott, sőt, néhány megrendelést a készlethiány miatt töröltek és visszafizettek.

Kíváncsian várjuk, hogy Magyarországon mikor látunk majd belőle először.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index