Mutatunk pár kriptót, amely a nemzetközi sajtót is bejárta

Kriptomagazin doge ujsag cimlap
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A kriptopiac meglehetősen aktív volt az elmúlt két hónapban, ami nyáron nem gyakran fordul elő. Ez arra utal, hogy a befektetők és a kereskedők a legjobb lehetőségeket, a legjobb új kriptókat keresik, amelyeket júliusban vásárolhatnak. Ez valószínűleg augusztusban is folytatódik, mivel az év későbbi szakaszában egy nagyobb bikafutásra számítanak.

ByBit spot banner

A következő rally egy évek óta tartó minta részeként várható, amely egy masszív, egy évig tartó bikapiacot lát, amely a Bitcoin felezése után 6-12 hónappal következik be. Mivel a felezés már hónapokkal ezelőtt megtörtént, a következő rally bármikor elindulhat 2024 második felében vagy akár 2025 elején.

Mivel ez a helyzet, a befektetők júliusban és augusztusban felkészülnek, és nagy potenciállal rendelkező érmékbe és tokenekbe fektetnek. Sok szakértő szerint a legjobb kriptók, amelyeket most érdemes megvenni, a mémérmék, különösen azok, amelyek még előértékesítésben vannak. A mémérmék idén meghatározó trendnek számítottak, és az a tény, hogy még mindig előértékesítésben vannak, az áraikat a legalacsonyabb pontra helyezi, ami tökéletes alkalom arra, hogy megnézzük őket.

Tehát minden további nélkül íme mely kriptók uralják a nemzetközi kriptó sajtót.

Base Dawgz (DAWGZ)

A listán elsőként a Base Dawgz – egy új, kutyás mém érme, amely a piac figyelmét a többláncúsága miatt keltette fel. A projektet a Base blokkláncon hozták létre, de amint életbe lép, egyszerre öt különböző láncon fog futni – Base, Ethereum Avalanche, Solana és BSC.

Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen utaljanak pénzt DAWGZ formájában, köszönhetően a Wormhole és a Portal Bridge technológiáknak. Ennél is több, ez lehetővé teszi a valódi átjárhatóságot egy decentralizált tokenen keresztül, ahelyett, hogy központosított stabilcoinokat, csomagolt kriptókat kellene használni, vagy egy érmét az egyik láncból egy másik láncból egy másikba konvertálni.

base dawgz 2 mill

Más szóval, a DAWGZ lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felfedezzék a különböző láncokat és az általuk kínált összes lehetőséget, miközben ugyanazt a kriptopénzt tartják. Ez a potenciál lehetővé tette, hogy az előértékesítés során eddig több mint 2,58 millió dollárt gyűjtsön össze, és ez a szám naponta folyamatosan emelkedik. Így a Base Dawgz az egyik legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptó lehet a jövőben. Ám mint mindig, garancia semmire sincs.

Megnézem a $DAWGZ érmét

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Shiba Shootout (SHIBASHOOT)

A következő mémérme, amit érdemes figyelembe venni, a Shiba Shootout – egy új Shiba Inu ihlette kriptopénz, és sokak szerint egy olyan token, amely potenciálisan képes lehet leváltani a SHIB-et. A projekt a népszerű kutyás mémeket a vadnyugati környezetbe helyezte, így a közelgő kriptojátékát a mémérmék rajongói közül a cowboy-rajongók nagyon várják.

A játék még nem indult el, de a projekt már közzétett néhány részletet, például olyan karaktereket, mint Shiba marsall és Shiba Sharpshooters, valamint a helyszínt – a fiktív vadnyugati várost, Shiba Gulch-ot.

shiba shootout uj fooldal

A játékon kívül a projekt számos segédprogramot is tartalmaz, többek között stakinget, lottót, kormányzást és egyebeket, amelyeket a vadnyugati narratívához igazítva alakítottak át.

A projekt natív tokenje, a SHIBASHOOT jelenleg darabonként 0,0196 dollárért árulják, és az ICO közeledik a 750 ezer dolláros mérföldkőhöz. Az előértékesítés tehát így még korai stádiumban van. Ez pedig akár egy tökéletes alkalom lehet a befektetéshez, és a SHIBASHOOT robbanásszerű fejlődéséhez a bevezetés után, különösen, ha a játék olyan sikeres lesz, mint ahogy azt a szakértők gondolják.

Megnézem a $SHIBASHOOT érmét

PlayDoge (PLAY)

Ha már a népszerű mém érmés játékoknál tartunk, valószínűleg nincs olyan, amelyik felérne a PlayDoge készülő alkotásával. A projekt egy olyan játékon dolgozik, amely lehetővé teszi, hogy mindenkinek legyen saját 2D-s digitális háziállata, a maga Doge formájában.

A játékot a ’90-es évek rendkívül népszerű játéka, a Tamagotchi ihlette, amely alig néhány év alatt szinte minden háztartásba eljutott. A Tamagotchihoz hasonlóan a PlayDoge játékosok is játszhatnak majd kedvencükkel, etethetik és idomíthatják azt. Az igazi csavart azonban az adja, hogy a háziállattal való interakcióval PLAY tokeneket is szerezhetnek, különösen akkor, ha együtt teljesítik a minijátékokat és jutalmakat nyernek.

PLAYDOGE angol fooldal 2

A mémek, a játék és a P2E kombinációja tette a PlayDoge-t egy rendkívül sikeres előértékesítéssé, amely máris 5,7 millió dollárt gyűjtött össze, és még van egy kis idő az ICO végéig. De, bár még van egy kis idő, a befektetőknek nem szabad túl sokáig várniuk a vásárlással, különben lemaradhatnak a PLAY tokenek alacsony áron történő megvásárlásáról, mivel az ICO során néhány naponta ütemezett árnövekedés történik.

Megnézem a $PLAY érmét

The Meme Games (MGMES)

KM freebitcoin 970 x 250

Az olimpia közeledtével a The Meme Games egyedülálló lehetőséget kínál a kriptórajongók számára. Miért válassz csak egy sima meme érmét, amikor választhatod a $MGMES-t? Ebben az öt top meme érme – Dogecoin, Pepe, DogWifHat, Brett és Turbo – versenyez a Meme Games keretében olimpiai stílusú versenyeken. A felhasználók kiválaszthatják kedvencüket, és megnézhetik, hogyan teljesít a többiekkel szemben. Minden szereplőnek egyenlő esélye van bármelyik versenyszám megnyerésére, így biztosítva a tisztességes és véletlenszerű versenyt.

Ha például egy felhasználó a Dogecoin-t választja a 169 méteres gyorsúszásban való részvételre, akkor 20% esélye van a győzelemre. Ez biztosítja a tisztességes versenyt, ahol minden karakternek egyenlő esélye van a győzelemre.

meme games fooldal

Ezen kívül a karakterek kiválasztásában sincs korlátozás. Minden egyes $MGMES token vásárlás az előértékesítés során lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy másik karaktert válasszanak, növelve ezzel a győzelmi esélyeiket. A győztes 25%-os bónuszt kap a befektetésén, növelve ezzel a $MGMES tokenek készletét. Az olimpia és a mémérmék ezen keveréke miatt több YouTube influencer is a következő nagy token 50-szeres potenciállal rendelkező címet adta neki.

Megnézem a $MGMES érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index