Minden szempár erre a trendi mémérme előértékesítésre tapad

Kriptomagazin beka 11 millio
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Pepe Unchained uralja az előértékesítési szakaszt… a szakértők 100-szoros emelkedést jósolnak, amint a token elindul.

cryptoallstars banner

A trendi mémérme előértékesítése, a Pepe Unchained ($PEPU) figyelemre méltó aktivitást mutat az ICO indulása óta, rekordidő alatt elérte a 11,5 millió dolláros mérföldkövet. Ami ezt az innovatív tokent kiemeli a többi közül, az az egyedi jellemzői, mivel a „Pepe Chain” nevű, élvonalbeli Layer-2 blokkláncot használja.

Mivel az ICO percről percre növekszik, a potenciális befektetőknek korlátozott időablakuk van arra, hogy befektessenek ebbe az ígéretes tokenbe a DEX utáni várható árfolyampumpálás előtt, amely akár a 100-szorosára is nőhet.

Nézzük át a részleteket, és nézzük meg, miért lehet ez a token tökéletes kiegészítője a portfóliójának!

A Pepe Unchained ($PEPU) több mint 11,5 millió dollárt biztosít a folyamatban lévő ICO-ban – a korai befektetőknek még mindig van esélyük a lenyűgöző staking jutalmakra

A Pepe Unchained ($PEPU) a lassulás jelei nélkül, teljesen dacolva a jelenlegi medvés piaci trenddel, több mint 11,5 millió dollárt gyűjtött össze a folyamatban lévő ICO-ban.

A projekt korai sikerének egyik fő oka a kedvező staking juttatások, amelyek egészen lenyűgöző, 182%-os éves hozamot kínálnak a korai befektetőknek. Ez a tény vezetett ahhoz, hogy már több mint 879 millió $PEPU tokent kötöttek le.

A korai befektetők még mindig kiváló helyzetben vannak, hogy kihasználják ezeket a jövedelmező juttatásokat, mivel a token ára jelenleg mindössze 0,0094 dollár.

pepe unchained terv

Az ICO strukturált áremelkedése azt jelenti, hogy az idő sürgető azoknak, akik ezen az alacsonyabb belépési ponton szeretnének befektetni. A token tagadhatatlan hitelességét tovább növelik a SolidProof és a Coinsuit szigorú biztonsági auditjai, ráadásul a CoinSniper.net második helyezettje!

Több mint 6300 Telegram-tag és 12 000 követő az X-en kiváló példája annak, hogy egy erős közösség áll a projekt mögött, miközben a $PEPU iránti kereslet percről percre nő. Ahogy az ICO egyre nagyobb figyelmet kap, egyre inkább nyilvánvalóvá válik a Pepe Unchained lehetősége, hogy megismételje elődje, a $PEPE sikerét.

A korai befektetők jó helyzetben vannak ahhoz, hogy kezdeti befektetésükön hatalmas hozamot érjenek el, ahogy a $PEPU közeledik a hamarosan bekövetkező DEX induláshoz!

Megnézem a $PEPU érmét

Egyedülálló Layer-2 blokklánc „Pepe Chain” az Ethereum hiányosságait hivatott leküzdeni

Az egyik elsődleges jellemző, amit ez a token hoz az asztalra, az a saját Layer-2 blokklánca, a ‘Pepe Chain’. Ez az innovatív megoldás kifejezetten arra lett tervezve, hogy az Ehereum jól ismert korlátozásait fejjel lefelé kezelje.

Míg sok meme tokent a magas díjak és a lassú tranzakciós sebességek hátráltatnak, a Pepe Chain azt ígéri, hogy az Ethereumnál akár 100-szor gyorsabb tranzakciókat biztosít, jelentősen csökkentett költségek mellett. A Pepe Unchained ($PEPU) e jelentős technológiai előrelépés opcionálásával igyekszik kitűnni a zsúfolt mémérmék között, sokan elődeinél ígéretesebb jövőt vetítenek előre.

pepe unchained jul19

Az Ethereummal való kompatibilitás lehetővé teszi a zökkenőmentes integrációt, így a felhasználók könnyen átállhatnak anélkül, hogy elveszítenék meglévő eszközeiket vagy decentralizált alkalmazásaikat (dApp). Az olyan funkciókkal, mint a dedikált blokkfeltáró, az Ethereum-híd és a staking mechanizmus, a Pepe Unchained nem csak a jelenlegi piaci fájdalmas pontokat kezeli, hanem megalapozza a jövőbeli innovációt is a mémérme-szektorban.

A befektetőket és a fejlesztőket egyaránt vonzza a Pepe Chainben rejlő potenciál, mivel olyan egyedülálló platformként tekintenek rá, amely új mércét állíthat fel a szektorban!

Stratégiailag megtervezett tokenomika és prominens kripto influencerektől származó jóváhagyások a Pepe Unchained-et ($PEPU) a következő 100-szoros tokenként pozícionálják

Számos népszerű kripto influencer felfigyelt rá, mivel a Pepe Unchained ($PEPU) élvonalbeli jellemzői mindenképpen megérik a figyelmet.

Közülük ClayBro, a több mint 130 000 feliratkozóval rendelkező kriptoközösség elismert alakja kiemelte a $PEPU növekvő potenciálját, és a következő potenciális 100-szoros tokenként jelölte meg. A kriptoipar több kiemelkedő nevének jóváhagyása és a token által kínált komoly technológiai előnyök kombinációja csak arra utal, hogy hatalmas esélye van annak, hogy ez a token a bevezetés után robbanásszerűen fog növekedni!

A $PEPU széleskörű elismertségének másik kulcsfontosságú tényezője a stratégiailag megtervezett tokenomika, amely növeli a vonzerejét. A kínálat 8 milliárd tokenben van maximalizálva, amelynek 30%-át a tétjuttatásokra tartják fenn, így biztosítva a befektetők hosszú távú elkötelezettségét. Emellett a kínálat 20%-át marketingre szánják, amelynek célja, hogy tovább növelje a token ismertségét, miközben a nagyobb tőzsdéken való debütálásra készül.

Az összes tényezőt figyelembe véve úgy tűnik, hogy a Pepe Unchained mindent kézben tart, mivel a sikerhez vezető út még soha nem tűnt ilyen egyértelműnek!

Megnézem a $PEPU érmét

Végszó

KM freebitcoin 970 x 250

A már közel 12 millió dollárral számos elemző biztos benne, hogy a Pepe Unchained ($PEPU) jó helyzetben van ahhoz, hogy a közeljövőben elérje a jelentős 15 millió dolláros mérföldkövet.

Az idő múlásával, a DEX bevezetésével a láthatáron, a potenciális befektetőknek még mindig van lehetőségük arra, hogy a $PEPU-t a kedvezményes elővásárlási áron megszerezzék a bevezetést követő várható árfolyam-emelkedés előtt.

A korai befektetőknek azt tanácsoljuk, hogy használják ki a kedvező APY-t a Pepe Unchained ($PEPU) portfóliójukba való felvételével, és potenciálisan hatalmas hozamokat élvezhetnek!

Megnézem a $PEPU érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index