Michael Saylor 1,1 millió dollár értékben értékesítette a MicroStrategy részvényeit

Michael-Saylor_HQ-5
Fotó: Michael Saylor
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Michael Saylor, a MicroStrategy Inc ügyvezető elnöke és 10%-os tulajdonosa 2024. április 5-én 688 részvényt adott el a vállalatból – derül ki egy friss SEC bejelentésből. A tranzakciót részvényenként 1657,49 dolláros átlagáron hajtották végre, így a tranzakció összértéke megközelítőleg 1 140 755,12 dollár volt.

wiener banner

A MicroStrategy Inc. vállalati analitikai és mobilitási szoftvereket kínál. A vállalat olyan szoftvereket fejleszt, amelyek lehetővé teszik a szervezetek számára a belső és külső adatok elemzését az üzleti döntések meghozatalához és a mobilalkalmazások fejlesztéséhez. Fő terméke a MicroStrategy 10, amely interaktív dashboardokat, scorecardokat, magasan formázott jelentéseket, ad hoc lekérdezést, küszöbértékeket és riasztásokat, valamint automatikus jelentéselosztást biztosít.

microstrategy reszveny arfolyam
Fotó: TradingView

Az elmúlt egy év során Michael Saylor összesen 295 000 darab MicroStrategy Inc. részvényt adott el, és nem vásárolt a részvényből. A vállalat bennfentes tranzakciós története 123 bennfentes eladást és egyetlen bennfentes vásárlást sem mutat ugyanezen időszak alatt.

mstr insider trader

A MicroStrategy Inc részvényeivel az eladás napján 1657,49 dolláron kereskedtek, így a vállalat piaci kapitalizációja 25,672 milliárd dollár. A vállalat ár-nyereség aránya 53,69, ami meghaladja a 26,75-ös iparági mediánt, és magasabb a vállalat történelmi medián ár-nyereség arányánál is.

A részvény árfolyam-GF-Value mutatója 6,67, ami azt jelzi, hogy a MicroStrategy Inc. jelentősen túlértékelt a GF Value becslése szerint. A GF-értéket a múltbeli kereskedési szorzók, a GuruFocus korrekciós tényezője és a Morningstar elemzőinek jövőbeli üzleti teljesítményre vonatkozó becslései alapján számítják ki.

A MicroStrategy részvényei megvásárolhatók a Trading 212 brókernél is. A regisztrációkor egy akár £100 értékű ingyen részvényt is kaphatsz.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index