Mi az a DogLibre? Egy kripto, ami a kóbor kutyák életén segítene

doglibre fooldal
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A DogLibre ($DOGL) egy egyedülálló mém érme, amelynek célja, hogy világszerte javítsa a kóbor és házi kedvenc kutyák életét. A felhasználók adományozhatnak állatmenhelyeknek, NFT-ket kaphatnak, részt vehetnek metaverzum játékokban, és magas lekötési hozamokat érhetnek el a $DOGL tokenek segítségével.

99bitcoin-tokens

Hogyan vásárolhatsz DogLibre tokent?

1. Szerezz be egy kriptopénztárcát: Tölts le egy kompatibilis pénztárcát, mint például a MetaMask, akár böngésző bővítményként, akár mobilalkalmazásként.

2. Töltsd fel a pénztárcád: Vásárolj kompatibilis tokeneket (ETH, USDT, BNB) egy kriptovaluta tőzsdén, és utald át őket a pénztárcádba. Alternatívaként vásárolhatsz $DOGL érméket közvetlenül bankkártyával az előértékesítési weboldalon.

3. Csatlakoztasd pénztárcád a DogLibre előértékesítéshez: Látogass el a DogLibre előértékesítési weboldalára, válaszd a “Vásárlás most” opciót, és csatlakoztasd a pénztárcád (MetaMask, Wallet Connect vagy Coinbase Wallet).

doglibre fooldal

4. $DOGL tokenek megvásárlása: Hozz létre vételi megbízást a kriptotoken kiválasztásával, a vételi összeg megadásával és a tranzakció megerősítésével.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Mi az a DogLibre?

A DogLibre egy mém kriptopénz, amelynek célja, hogy segítsen a kóbor és kedvtelésből tartott kutyákon. Adatbázisán keresztül összekapcsolja a tokenek tulajdonosait a kóbor kutyákkal, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy különböző jótékonysági szervezeteknek adományozzanak pénzt.

doglibe who let the dogl out

A felhasználók NFT-ket is kaphatnak a valós kóbor kutyáikról, amelyekkel jutalmakat szerezhetnek az ökoszisztémában. A DogLibre olyan metaverzum környezeteket fog fogadni, ahol az NFT-kutyák elkísérhetik gazdáikat.

A “Walk-to-Earn” ökoszisztéma lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy $DOGL tokeneket keressenek azzal, hogy valós sétákat tesznek háziállataikkal.

Bevételi modell és tokenomika

A DogLibre csapata szakértelemmel rendelkezik a technológia, a blokklánc, a DeFi, az NFT-k, a játék és az állattartás területén. Céljuk, hogy bevételt generáljanak az olyan trendi piacokon, mint a metaverzum, a valós világbeli eszközök, a kisállat-szolgáltatások és az NFT-k.

  • Teljes kínálat: 500 billió token
  • Előértékesítési allokáció: 8% (40 billió token)
  • Staking jutalmak: 12%
  • Gaming jutalmak: 12%
  • Kincstár: 18%
  • Marketing és partnerségek: 20%
  • Likviditás fenntartása: 10%
  • Kutatás és fejlesztés: 10%
  • Csapatirányítás: 10%

Az előértékesítés $DOGL-t kínál $0,00000050 dollárért tokenenként. Az előértékesítés több mint 500 ezer dollárt gyűjtött össze. A letétbe helyezési ösztönzők magas APY-t kínálnak, jelenleg 4856%-ot, bár a hozamok csökkenni fognak, ahogy egyre több token kerül letétbe.

Megnézem a $DOGL érmét

Ütemterv

1. fázis (2024 Q1) – A $DOGL token bevezetésére, stratégiai partnerségekre és CEX-listázásra összpontosít.
2. fázis (2024 Q2) – Előértékesítési eladás, DogLibre NFT-k fejlesztése, tétes platform bevezetése, első CEX bevezetés.
3. szakasz (2025 Q1) –  Metaversus játékok elindítása, mainstream márkaüzletek, oktatási program indítása.
4. fázis (2025 Q2) – Kutyamenhelyek építése, a márka bővítése, a walk-to-earn koncepció elindítása.
5. fázis (2026 Q1) –  Belépés a kisállat-ellátási iparágba, mesterséges intelligencia integrálása, natív DAO elindítása.
6. fázis (2026 Q2) –  Személyre szabott állatgondozási szolgáltatások nyújtása, szolgálati kutyaprogram indítása, mobil kompatibilitás.

doglibre utemterv

Jó befektetés lehet a DogLibre?

KM freebitcoin 970 x 250

Miért érheti meg beszállni egy előértékesítésbe, különösen a DogLibre projektbe?

Korai belépési lehetőség: Az előértékesítés az első lehetőség a $DOGL megvásárlására, így a korai befektetők részesei lehetnek egy potenciálisan jelentős projektnek.

https://twitter.com/MyDogLibre/status/1801207296753561824

Rendszeres jövedelemszerzési lehetőségek: A lekötés révén a befektetők magas éves hozamot érhetnek el, ami hosszú távú elkötelezettségre ösztönöz. Ahogy fentebb már írtuk, jelenleg kb 4856% a lekötésen az APY.

NFT és Web3 integráció: A DogLibre célja, hogy blokklánc technológiával forradalmasítsa az állattartást, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy háziállatokat fogadjanak örökbe, hozzáférjenek az NFT-khez, és részt vegyenek a metaverse játékokban, előnyöket és jutalmakat kínálva.

Következtetés

A DogLibre decentralizálja az állatgondozási iparágat, és világszerte összekapcsolja a felhasználókat a kóbor kutyákkal. A $DOGL tokenek tét hozamokat, NFT-ket és metaverse játékokban való részvételt kínálnak. Jelenleg a teljes kínálat 8%-a áll rendelkezésre az előértékesítésben, ami egyedülálló befektetési lehetőséget kínál.

Megnézem a $DOGL érmét

Forrás

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index