Megugrottak a Kamala Harris amerikai alelnökhöz kapcsolódó memecoinok

Kriptomagazin kamala memecoin
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A piaci esélyek és a Kamala Harris amerikai alelnökhöz kapcsolódó memecoinok megugrottak, mivel a demokrata kampányhoz kapcsolódó legújabb adományozási kör 81 millió dollárt gyűjtött össze 24 óra alatt, ami egyes kereskedők körében feldobta a hangulatot.

pepe unchained banner

A Polymarket kripto fogadási alkalmazáson a hétfői 80%-ról 90%-ra ugrott tovább az esély arra, hogy Harris lesz a demokrata jelölt, és ezzel új csúcsot döntött.

A fogadók korábban, július elején mindössze 8%-os oddsot tettek, de ez megváltozott, mivel a hivatalban lévő Joe Biden szombaton bejelentette, hogy nem indul a novemberi választásokon. Biden később Harrist támogatta jelöltként.

A Polymarket kereskedői 28,6 millió dollár értékben tettek fogadásokat Harris javára – derül ki az adatokból. A következő favorit Michelle Obama.

Máshol a Solana-alapú memecoin a KAMA, a Harrisről mintázott politikai memecoin token 62%-ot ugrott, és 27 millió dolláros piaci kapitalizáció mellett 2 centes új mindenkori csúcsot ért el. A token a június 18-i 0,00061 dolláros mélypontja óta 4000%-ot emelkedett, elsősorban Harris esetleges elnökké válása miatt.

kamala horris memecoin

Mint ilyen, Harris még nem nyilatkozott nyilvánosan a kriptovalutákról vagy a növekvő piacra vonatkozó stratégiájáról. Másrészt Donald Trump republikánus jelölt már kifejezte támogatását a kriptopiac iránt, és a tervek szerint szombaton megjelenik a Bitcoin 2024 konferencián.

Egyesek azonban arra számítanak, hogy Harris vagy a demokrata pártiak a következő hetekben megemlítik az iparágat, ami hatással lehet az árfolyamra.

“Bár még nem kapta meg a hivatalos jelölést, konszenzus van abban, hogy a tegnap esti fejlemény összhangban van a jelenlegi demokrata stratégiával” – mondta a Wintermute kriptokereskedő cég egy hétfői memóban, amelyet a CoinDesknek küldtek e-mailben.

“Az elkövetkező napokban figyeljük a demokraták kommentárjait a témával kapcsolatban. Az uralkodó feltételezés az, hogy Harris be fogja biztosítani a jelölést, és bármilyen eltérés ettől a várakozástól piaci volatilitást okozhat” – tette hozzá a cég.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index