Itt a bikafutam? A MetaMask tárcanyitási sebessége jelezheti ezt előre

Kriptomagazin kripto tarca
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A MetaMask, egy vezető kriptotárca figyelemre méltó visszatérést ért el, és közeledik a felhasználói aktivitás csúcsához, miközben a kriptopiac újabb bikaerős emelkedésre készül.

base dawgz banner

Az aktív felhasználók számának ez az újbóli emelkedése tükrözi a MetaMask korábbi, 2022. januári csúcsát, amely 31,7 millió felhasználót regisztrált.

A MetaMask kiemelkedő felhasználói növekedést könyvelhet el

A MetaMask négy hónap alatt 55%-os növekedést tapasztalt a havi aktív felhasználók számában. A szeptemberi 19 millióról januárban több mint 30 millióra ugrott a számuk.

Ezzel párhuzamosan a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) lenyűgöző árfolyam-emelkedést mutatott. A Bitcoin értéke az elmúlt öt hónapban megduplázódott. Eközben az Ethereum ugyanezen időszak alatt 90%-os emelkedést ért el. Ezek a tendenciák a 2020 végi kripto hullámokra emlékeztetnek, és egy potenciális bikafutásra utalnak.

A MetaMask megkönnyíti a felhasználói elkötelezettséget azáltal, hogy lehetővé teszi a kriptoeszközök önmegőrzését és kezelését egy böngészőbővítményen vagy mobilalkalmazáson keresztül.

Barbara Schorchit, a Consensys vezető termékmenedzsere tisztázza, hogy aktív felhasználónak számít mindenki, aki 30 napon belül legalább egyszer kapcsolatba lép a MetaMaskkal.

“Ezek a pillanatok, a 2022-es bikapiaci csúcs és a mai számok a MetaMask két történelmi csúcsát jelentik” – mondta Schorchit.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index