FLOKI árfolyam-előrejelzés: Egy indikátor 100%-os áremelkedést jelez, kijött a FLOKI kereskedési botja

google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A FLOKI árfolyama az elmúlt 24 órában 0,5%-ot emelkedett, 0,0001716 dollárra egy olyan napon, amikor a kriptopiac egésze hasonlóan szerény nyereséget mutat.

99bitcoin-tokens

A FLOKI az elmúlt héten is alig mozdult, a mém érme két hét alatt 27%-os, egy hónap alatt pedig 37%-os veszteséget szenvedett el.

A token azonban még mindig 540%-kal emelkedett az elmúlt egy évben, és egy kulcsfontosságú mutatója – a piaci érték és a realizált érték (MVRV) aránya – azt sugallja, hogy nagy ugrásra készülhet.

Ez a mutató megerősíti, hogy a piac túladta az érmét, így jó helyzetben van ahhoz, hogy hamarosan erőteljesen visszapattanjon.

A FLOKI árfolyam-előrejelzés 100%-os áremelkedést jelezhet? A fő indikátor azt mondja, igen

A FLOKI chartja ma sem néz ki túl jól, ami nem meglepő annak fényében, hogy az érme mennyit esett az elmúlt hónapban.

floki jun27
Fotó: CoinGecko

Az indikátorai ennek megfelelően zuhantak, az RSI (lila) 40-re esett, és úgy néz ki, hogy még lejjebb eshet.

A 30 napos átlaga (narancssárga) szintén esett, bár úgy tűnt, hogy közel van ahhoz, hogy a 200 napos (kék) fölé emelkedjen, ami általában a fellendülés jele.

floki-price-chart

Mindezek alapján a FLOKI a következő napokban fellendülhet, folytatva a hétfőn és kedden tapasztalt emelkedést.

És ami szintén bullish, hogy egy kulcsfontosságú mutató – a fent említett MVRV arány – határozottan negatívba fordult, -37%-ra esett a cikk írásakor.

A negatív MVRV azt jelenti, hogy egy eszköz jelenlegi ára alacsonyabb, mint a forgalomban lévő tokenek átlagos realizált ára (az az átlagos ár, amelyen utoljára vásárolták őket).

floki mvrv
Fotó: Santiment

Más szóval, a tulajdonosok potenciális veszteségen ülnek, míg az új vásárlóknak lehetőségük van arra, hogy meredek árengedménnyel vásárolják meg a FLOKI-t.

Ezt hamarosan meg is kezdhetik, hiszen az érme kereskedési volumene ma már elérte a 300 millió dollárt, szemben a néhány nappal ezelőtti 180 millió dollárral.

A Floki árfolyamát figyelő elemzők többsége is megerősíti, hogy az érme az elmúlt napokban és hetekben bőven esett, és készen áll arra, hogy újra emelkedni kezdjen.

Segítségére lesznek a szélesebb piaci trendek is, az Ethereum ETF-ek közelgő elindítása valószínűleg általánosságban is növelni fogja az altcoinok iránti keresletet.

Az esetleges kamatcsökkentésekkel kiegészülve, ez a bikavágyat fogja hajtani és segíteni fogja a Floki árfolyamának emelkedését.

A nyár végére elérheti a 0,00020 dollárt, az év végére pedig akár a 0,00030 dollárt is.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

További jó hír a FLOKI-soknak: Jön a kereskedési bot

A FLOKI Kereskedési Bot (open beta) hivatalosan is elérhető a három legnagyobb EVM blokklánc fő hálózatán: az Ethereum, a BNB és a Base blokkláncokon!

A FLOKI kereskedési bot egy innovatív multi-chain Telegram on-chain kereskedési bot, amely zökkenőmentes kereskedési élményt kínál. Néhány érintéssel másodpercek alatt vásárolhatók és adhatók el kriptovalutákat különböző blokkláncokon.

A Floki célja, hogy fejlessze a kereskedési módot, gyorsabbá, könnyebbé és hatékonyabbá téve a kedvenc kriptóid on-chain vásárlását, elkerülve a decentralizált tőzsdék lassú és nehézkes felhasználói élményét.

A FLOKI kereskedési bot Open Beta bárki számára használható korlátozások nélkül: bármely DEX tokent vásárolhatsz, bármilyen összegért, a nap bármely szakában.

A bot minden kereskedésre 1%-os díjat számít fel, és a FLOKI-t használja fő utility tokenként: ezen díj 50%-a $FLOKI vásárlására és égetésére megy, míg a többi a Floki Treasury-hez kerül. Ez növeli a FLOKI token hasznosságát és gyorsítja annak deflációját.

Miért Open Beta?

A FLOKI kereskedési bot egy erős termék, amelyet hónapokon át fejlesztett és tesztelt a csapat belsőleg. A Zárt Beta időszak során több száz tapasztalt felhasználó segített tesztelni a botot három hétig, és így folyamatosan javították azt.

A botot jelen pillanatban bárki használhatja, open beta állapotban marad, amíg elegendő felhasználói visszajelzést nem kapnak az optimális élmény biztosításához. Ezután pedig várhatóan fizetőssé válhat a bot.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index