Feltörekvő blockchain projekteket segítene a Binance

Kriptomagazin bnb lanc
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

2023. június 13-án a BNB Chain bejelentette, hogy együttműködik a Binance kockázati tőke ágával, hogy elindítsanak egy inkubációs szövetséget a korai fázisú Web3 projektek támogatására.

Kucoin 960x200

A blockchain hálózat és a Binance Labs közösen létrehozott új programja célja a feltörekvő blockchain projektek segítése. Az új BNB Incubation Alliance (BIA) lehetővé teszi, hogy a projektek részt vegyenek a hálózat 10 hetes gyorsító programjában, amely építők, alapítók és fejlesztők számára készült.

Támogatások és befektetések a résztvevőknek

Az inkubációs szövetség résztvevői támogatásokat is kaphatnak a BNB Chaintől, valamint befektetéseket a Binance Labs-től. Emellett hozzáférhetnek a BNB Chain indítási szolgáltatásához, amely 300 000 dollár értékű ingyenes szolgáltatásokat tartalmaz, beleértve a biztonsági és infrastrukturális támogatást.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

A résztvevők kiválasztása globális eseményeken keresztül

A BNB Chain szerint a BIA résztvevőit globális eseményeken keresztül választják ki. A blockchain hálózat együttműködik kockázati tőkésekkel, inkubátorokkal és fejlesztői közösségekkel, hogy világszerte eseményeket szervezzenek.

Ezeken az eseményeken keresztül azonosítják az inkubálni kívánt projekteket. A BNB Chain kiemelte, hogy az események az „inkubációs fázisban lévő, korai szakaszban lévő blockchain vállalkozásokra, termék bevezetés előtt vagy után” fókuszálnak.

A program zsűrizése és díjazása

A program győzteseit a szervezet partnereinek és társszervezőinek képviselőiből álló zsűri választja ki és díjazza.

A BNB Chain Core Development Team szerint a szövetség felvértezi a feltörekvő tehetségeket a hálózattal, tudással és eszközökkel, amelyekre szükségük van a sikerhez. Yi He, a Binance Labs vezetője elmondta, hogy az inkubációs szövetség megerősíti a vállalat elkötelezettségét a blockchain tehetségek támogatása iránt.

Az első BIA eseményre a brüsszeli Ethereum Community Conference rendezvényen kerül sor.

BNB árfolyam növekedése

KM freebitcoin 970 x 250

Az inkubációs szövetség bevezetése egybeesik a BNB Chain natív tokenének, a BNB árfolyamának növekedésével. A CoinGecko kriptovaluta tracker szerint a BNB június 6-án új csúcsot ért el, 717,48 dolláron. Az ár azonban később korrigálódott, június 12-én 601 dollárra esett vissza. A cikk írásakor a BNB árfolyama 607,89 dolláron állt.

bnb 607 dollar jun13
BNB árfolyam, forrás: CoinGecko

A BNB közelmúltbeli nyereségei meghaladták a kriptopiac általános teljesítményét. Június első hat napjában a BNB 19%-os nyereséget halmozott fel, míg a piac csak 4,2%-os növekedést mutatott.

Ennek ellenére a kereskedők megkérdőjelezték a rally fenntarthatóságát, és olyan indikátorokat kerestek, amelyek támogathatják a token bullish lendületét.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index