Felkészültél az ugrásra? Ez a mém érme már igen!

Kriptomagazin base dawgz 1 (1)
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Az új mém érme indította el az előértékesítését kedden, ez pedig a Base Dawgz (DAWGZ), sok kripto híroldal szerint máris a legjobb kriptók közé ajánlják, amit most érdemes lehet megvenni.

99bitcoin-tokens

Ezek közé tartozik a Finbold a FinTech térben és a TheBitTimes, amely nyomon követi az új mém érmék bevezetését. A Base Dawgz valóban erősen indult, az első napon több mint 200 ezer dollárt gyűjtött, ami a nagy felfelé ívelő potenciálját jelzi.

Multi-chain státuszának és innovatív share-to-earn hasznosságának köszönhetően nem lenne meglepő, ha a Base Dawgz hamarosan magára vonná a kriptobálnák figyelmét.

Base Dawgz – A legjobb kripto, amit most érdemes megvenni?

A Base mém érmék körül forgott most minden ebben a kripto bikaciklusban.

A CoinGecko szerint a Base meme coinok piaci kapitalizációja mostanra meghaladja a 2 milliárd dollárt. A Coinbase 110 millió felhasználójával ez az értékelés várhatóan jelentősen növekedni fog. És mégis, a szakértők úgy vélik, hogy a befektetők még korán érkeztek.

base dawgz fooldal 1

Például a Solana meme coin eszközosztályban 2 token van, amelyeknek az értékelése meghaladja az 1 milliárd dollárt, és 13 token, amelyeknek az értékelése meghaladja a 100 millió dollárt. Ehhez képest a Base meme coin eszközosztályban csak egy token van az 1 milliárd dolláros piaci értékhatár felett, és mindössze 3 token haladja meg a 100 millió dolláros értéket.

A színpad készen áll egy új token számára, amely megragadja a nagy potenciállal rendelkező Base meme coinok iránti növekvő keresletet, és a $DAWGZ lehet az, amelyik, amelyik erre a mezsgyére lép.

Figyelembe véve, hogy a Brett – a legjobb Base meme token – az elmúlt hónapban több mint 150%-kal emelkedett, a Base Dawgz jelentős figyelmet kaphat, mint “a következő érme, amely megismételheti ezt a robbanásszerű növekedést”.

brett arfolyam jun4

Bár a $DAWGZ a Base láncban honos, mégis egy több láncot átfogó mém érme. Az új mémérme a Solana, az Ethereum, a Binance Smart Chain és az Avalanche láncokon is elindul.

A projekt honlapja kiemeli a multi-chain vízióját a küldetésnyilatkozatával, miszerint “zökkenőmentes átjárhatóságot kínál több blokkláncon keresztül, biztosítva, hogy korlátok nélkül szárnyalhass a decentralizált világban”.

Megnézem a $DAWGZ érmét

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Keress ingyenes kriptót a Base Dawgz innovatív Share-To-Earn és Staking szolgáltatásával

A Base Dawgz nem egy közönséges, haszonnélküli mémérme, amely kizárólag a hype-ra épít a felfelé ívelés érdekében.

Ehelyett az a célja, hogy innovatív hasznosságának köszönhetően a Base mém érme csúcsának számító érme legyen.

A Base Dawgz például bevezeti az újszerű share-to-earn koncepciót, egy olyan módot, amellyel a befektetők ingyen kriptót kereshetnek. Megoszthatják a Base Dawgz tartalmát a közösségi médiában, pontokért cserébe. Ezeket a pontokat az előértékesítés befejezése után $DAWGZ tokenekre válthatják át.

base dawgz tokenomika

A befektetők nem csak ingyenes kriptót kereshetnek ezen a programon keresztül, de tartalmaik valószínűleg növelni fogják a Dawgz népszerűségét a közösségi médiában, ami még nagyobb felfelé ívelő potenciált eredményez a mém érme számára.

Emellett a befektetők az előértékesítés során leköthetik a még meg nem kapott érméiket, és passzív jövedelmet halmozhatnak fel már a projekt tőzsdei indulása előtt. Figyelemre méltó, hogy az előértékesítési staking funkció jelenleg csak az Ethereum-láncon érhető el.

A Base Dawgz a token-készletének jelentős 20%-át a lekötési programra, további 15%-át pedig további közösségi jutalmakra fordította.

Ha kíváncsi vagy a projektre, akkor a basedawgz.com weboldalon vagy a hivatalos tartalékoldalak egyikén – köztük a basedawgz.io oldalon – látogathatnak el a mémérme megvásárlásához a widgetet használva.

A multi-chain státuszának köszönhetően a befektetők öt különböző láncon vásárolhatják meg az érmét, és élvezhetik az egyes láncok kiemelkedő jellemzőit.

A $DAWGZ token jelenleg 0,00479 dollárért kapható. Ez az ár azonban 5 nap múlva lépcsőzetesen emelkedni fog, így ösztönözve a korai vásárlókat.

Követheted a Base Dawgz X-oldalát és Telegram csatornáját is, hogy naprakész lehess a legújabb fejleményekről.

Megnézem a $DAWGZ érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index