Egy újabb amerikai énekes dumpolta a mém érméjét

Kriptomagazin enekes es kripto
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Az amerikai származású nigériai énekes, Davido hatalmas profitot kasszírozott az újonnan létrehozott memecoinjából, a DAVIDO-ból, órákkal a token szerdai bevezetése után.

pepe unchained banner

A Lookonchain szerint Davido május 29-én hozta létre a tokent a népszerű memecoin launchpad Pump.fun segítségével. Az énekes 7,5 SOL-t (1275 dollár) kapott induló tőkeként, és 7 SOL-t (1190 dollár) költött 203 millió DAVIDO megvásárlására (a teljes kínálat 20,3%-a).

Tömeges DAVIDO dump órákkal az indulás után

11 órával a memecoin létrehozása és a 15,3 millió követővel rendelkező X-fiókján való népszerűsítése után Davido 121,88 millió DAVIDO-t adott el 2 791 SOL-ért, mintegy 474 400 dollárért.

Az énekes ezután 20 millió DAVIDO-t küldött a “dead1111…1111”-nek, így 61,12 millió DAVIDO maradt a tárcájában (ami körülbelül 207 ezer dollárt ért).

Bár Davido még nem kommentálta a hatalmas dumpot, nem sokáig maradt észrevétlen, mivel a hatása később visszatükröződött a piacon. A GeckoTerminal adatai szerint a DAVIDO több mint 90%-kal csökkent a szerdai legmagasabb ponthoz képest.

$DAVIDO_2024-05-30_09-34-26

A legutóbbi ellenőrzéskor a memecoin 72,41%-ot veszített az elmúlt hat órában, és 0,001933-as árfolyamon cserélt gazdát, 2 millió dolláros piaci kapitalizációval. A felhasználók eddig 7619 tranzakciót hajtottak végre a tokennel, ami 171 390 dolláros kereskedési volumenhez járult hozzá – derül ki az adatokból.

Közben Davido tovább népszerűsítette a memecoint az X-fiókján. A DAVIDO-tulajdonosokat “HODL-ra” buzdította, és arra buzdította őket, hogy a memecoin piaci értékét 30 millió dollárra növeljék.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index