Egy új kutyás mémérme, amely felkeltette a befektetők figyelmét

google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Base Dawgz (DAWGZ) mém érme elérte a 2 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet, ami izgalomba hozta a befektetőket.

wiener banner

És ez nem csak egy újabb haszontalan mém érme – a DAWGZ valódi hasznossággal rendelkezik, amely támogatja a körülötte lévő felhajtást.

A Base Dawgz kiaknázza a Multi-Chain technológia erejét

Miközben a Base Dawgz elsősorban a Base blockchainhez kapcsolódik, egy egyedülálló multi-chain funkcióval is büszkélkedhet, amely megkülönbözteti versenytársaitól. Képzeld el, hogy DAWGZ tokenjeidet egy cross-chain kalandra küldöd, könnyedén ugrálva az Ethereum és a Solana láncok között.

Ez az a fajta rugalmasság, amelyet a Base Dawgz kínál.

A Wormhole és a Portal Bridge technológiák ügyes használatával a DAWGZ több blockchainen is elérhető lesz, beleértve az Ethereumot, a Solanát, a Binance Smart Chaint és az Avalanche-et. És ez a multi-chain funkcionalitás nem csak egy trükk.

base dawgz rolunk

Ez lehetőségek világát nyitja meg a token tulajdonosok számára, lehetővé téve számukra, hogy különböző ökoszisztémákat érjenek el a szokásos, bonyolult átutalások vagy több tárca használata nélkül.

Akár Ethereumon stakingelsz, akár Solanán kereskedsz, DAWGZ tokenjeid mindig veled lehetnek. Ez az a fajta hasznosság, amely hosszú távú keresletet generálhat.

A Base Dawgz csapata azonban nem áll meg itt, mivel a whitepaperben a staking protokoll bevezetését is tervezik a jövőben. Ez a mém stílusú márkázás és komoly technológia kombinációja óriási érdeklődést váltott ki a projekt előértékesítésében.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

DAWGZ előértékesítés: 2 millió dollárnál a számláló

A Base Dawgz előértékesítése lendületesen indult. Június 4-i kezdete óta a projekt már több mint 2 millió dollárt gyűjtött a korai befektetőktől.

Nem csak a cuki kabala kelti fel a figyelmet – az előértékesítés struktúrája is vonzó. A DAWGZ tokenek jelenleg 0,005534 dollárért érhetők el. De az ár néhány naponta emelkedik, ami egy kis sürgősséget ad a vásárlásnak.

A befektetők ETH, SOL, USDT, AVAX vagy BNB használatával vehetnek részt az előértékesítésben, ami rendkívül hozzáférhetővé teszi a Base Dawgz-t.

base dawgz fooldal magyar

Az újonnan érkezők számára az előértékesítések lehetőséget kínálnak tokenek megszerzésére, mielőtt azok a nyílt piacra kerülnének.

Miután az előértékesítés befejeződik, a befektetők ugyanazzal a tárcával igényelhetik DAWGZ tokenjeiket, amellyel vásároltak. Az előértékesítések sajátossága, hogy nem kapod meg azonnal a kriptód, mert még azok nem léteznek.

Ez az úgynevezett token generálási eseményen jön létre az előértékesítés végén. Ez egy egyszerű folyamat.

A jövőbe tekintve a Base Dawgz csapata nem tervezi, hogy pihenjen a babérjain. A roadmapjük DEX listázásokat és potenciális CEX listázásokat is tartalmaz.

Végső soron még korai szakaszban van a projekt, de ha az előértékesítés jelzésértékű, a Base Dawgz sikerre lehet ítélve.

Megnézem a $DAWGZ érmét

A Base Dawgz ökoszisztémája és közösség növekedése hosszú távú potenciálra utal

De a DAWGZ többről szól, mint csak a korai előértékesítési sikerről. A projekt ökoszisztémája izgalmasnak ígérkezik, olyan funkciókkal, amelyek visszatérő befektetőket vonzanak. Például a tokenomikai elosztás.

Egy kiegyensúlyozott elosztás az előértékesítés, a staking, a likviditás és a marketing között arra utal, hogy a Base Dawgz nem csak egy dologra összpontosít. A staking és a likviditás 20-20%-os részesedése erős hangsúlyt helyez a hosszú távú növekedésre.

base dawgz tokenomika

Ott van még a Share-to-Earn funkció – egy okos mechanizmus, amely a közösségi média felhajtást potenciális jutalmakká alakítja. Ez egy módja annak, hogy a közösségi tagok DAWGZ-t keressenek a viralitásért. És ha már közösségi média, a Base Dawgz már most nagy zajt kelt.

A projekt Twitter és Telegram csatornái gyorsan növekednek, a mémek és frissítések pedig folyamatosan lekötik a közösséget. A jövőt illetően? A fejlesztők magasra törnek, DEX listázásoktól kezdve marketing kampányokig.

Valójában a DAWGZ tokent már auditálta a SolidProof, hogy biztosítsák az átláthatóságot.

Természetesen, a mém érmék esetében nincs garancia hosszú távú (vagy akár rövid távú) sikerre.

De egy növekvő közösséggel, erős ütemtervvel és izgalmas multi-chain funkciókkal a Base Dawgz lehet az, amit érdemes szemmel tartani.

Megnézem a $DAWGZ érmét

Ez is érdekelhet: ByBit tőzsde vélemények

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index