Egy tajvani énekes 36 millió dollárt gyűjtött a mémérméjének

Kriptomagazin mem erme boom
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Egy tajvani énekes került nemrég a kriptohírek címlapjára, mivel állítólag mintegy 195 000 SOL (Solana) összeget gyűjtött össze a Bobaoppa nevű mém érméjével. Jeffrey Huang azonban korábban 2022-ben több Initial Coin Offering (ICO) kezdeményezésben is részt vett, amelyek sikertelen pump-and-dump NFT tokeneket lettek. Így hát az új projektje is erős szkepticizmust váltott ki a kriptoközösségben.

99bitcoin-tokens

A Bobaoppa tőkegyűjtése

A Solscan legfrissebb adataiból kiderül, hogy Huang mém projektje sikeresen összegyűjtött 195 000 SOL-t, ami körülbelül 36 millió dollárnak felel meg. Ez a jelentős gyűjtési eredmény rávilágít Huang növekvő befolyására és a mém érmék növekvő népszerűségére a digitális eszközök piacán.

Huang kezdetben az L.A. Boyz nevű pop/rap együttes alapító tagjaként vált híressé a 90-es években. Később 2003-ban megalapította a “Machi” hip-hop csoportot, valamint a “MACHI Entertainment” lemezkiadót.

Huang 2017-es kriptotérbe való belépése a Mithril (MITH) elindításával kezdődött, ami egy sor kriptoprojekt kezdetét jelentette. Annak ellenére, hogy kudarcokkal kellett szembenéznie, Huang részvétele a Bored Ape Yacht Club NFT-kben tovább erősíti jelenlétét a kriptoközösségben.

“Pump and Dump”

Huang tőkegyűjtési sikerének híre a különböző Initial Coin Offerings (ICO-kban) való korábbi részvételéről szóló leleplezések közepette érkezik. Nevezetesen, Huang több ICO-val is kapcsolatban állt, köztük a Mithril, Formosa, Machi X, Cream Finance és Mith Cash, amint azt a ZachXBT 2022-ben felfedte.

A szkepticizmust növeli Huangnak a Machi csoporttal való kapcsolata, amely állítólag négy év alatt “több mint tíz sikertelen pump and dump token és NFT projekt” működését felügyelte.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

BOBAOPPA árelemzés

Huang betörése a memecoinok világába vitákat váltott ki a kriptoközösségen belül, sokan kíváncsiak a Bobaoppa lehetséges hatására a szélesebb piacra.

Huang sikeres pénzgyűjtésével a Bobaoppa a figyelemre méltó mém érme projektek sorába léphet, ami tovább erősítheti a mém érmék növekvő befolyását a kriptopiacon.

Nap mint nap újabb és újabb mém érmék jelennek meg a piacon, és egyre több kereskedő keresi ezeket mesés megtérülés reményében.

Elég ha csak az alábbi X-fiók elemzéseit megnézzük, rengeteg gyorsan felfutó projekt milliomosairól olvashatunk. A mém érmék piaca rendkívül volatilis, és valószínűleg szimplán csak a szerencsén múlik az, hogy egy projekt hirtelen virálisan felfut-e. Ehhez mindenképp a közösség, és a kriptobálnák tesznek a legtöbbet.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index