Egy befektető milliókat kaszált a TURBO tokennel

Kriptomagazin turbo token fooldala
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A kriptovilág figyelmét az elmúlt időszakban a TURBO token ragadta meg, amely látványos emelkedést produkált. Jelenleg $0.003716 körül mozog az ára, és az elmúlt hét során 6%-os növekedést mutatott, annak ellenére, hogy az elmúlt 24 órában 2,39%-os csökkenést tapasztalt. A meme coinok és a mesterséges intelligencia (AI) közötti kapcsolata különlegessé teszi a TURBO-t, és az idei év egyik legizgalmasabb tokenje lett, amely néhány befektető számára jelentős nyereséget hozott.

cryptoallstars banner

Egy befektető 278 ezer dollárból 2.44 milliót csinált a TURBO segítségével

Egy szerencsés befektető $278 ezer dolláros befektetését 2,44 millióra növelte a TURBO token látványos emelkedése során. A Spotonchain AI elemző platform szerint a befektető 2023. május 5-én kezdte vásárolni a TURBO tokeneket. Egy év alatt összesen 897,57 millió tokent halmozott fel, átlagosan $0.0004-es áron.

A befektető stratégiailag megtartotta a tokenek többségét 1,3 éven keresztül, várva a tökéletes pillanatra az eladásra. Ez a pillanat nemrég érkezett el, amikor az OKX tőzsdén 695 millió TURBO tokent adott el $2.65 millióért. Az eladási ár $0.003 volt, ami a kezdeti vásárlási árhoz képest 10-szeres növekedést jelent, és $1.1 millió profitot eredményezett.

Veszteségek ellenére is kiemelkedő nyereség

Érdekesség, hogy miközben a befektető jelentős nyereséget ért el a TURBO-val, más befektetései nem teljesítettek ilyen jól. Jelenleg $142,8 ezer dollár értékben tart Ethereumot és USDT-t, ám ezeken 94%-os veszteséget szenvedett az Ethereum legutóbbi árfolyamcsökkenése miatt. Mindezek ellenére a befektető összesített profitja és vesztesége (PnL) rendkívül pozitív, $2.575 millió nyereséggel és 906%-os növekedéssel.

Mi várható a TURBO jövőjében?

A legutóbbi árcsökkenés ellenére a TURBO token jól teljesít, és ígéretes jövő előtt áll. Mint AI-hoz kapcsolódó meme coin, népszerűsége töretlen, és három hónappal ezelőtt $0.00978-os történelmi csúcsot ért el. A token erős növekedést mutatott, különösen azután, hogy olyan nagy tőzsdéken került listázásra, mint a Crypto.com, a Kraken és a Binance.

Jelenleg a token 9%-os áremelkedést tapasztal, a napi kereskedési volumen 12%-kal nőtt, míg a piaci kapitalizáció 7,87%-kal emelkedett. Ez a lendület a Turbo Day és a Kizuna, egy decentralizált AI tokennel kötött új partnerség hatására alakult ki. Az előrejelzések szerint 2024 októberéig 227,90%-os áremelkedés várható, bár az 8,41%-os árfolyam-ingadozás miatt a potenciális vásárlóknak érdemes óvatosnak lenniük.

Ez is érdekelhet: A legjobb kriptovaluták 1 dollár alatt

Ahogy a befektetők várják a következő kriptó bikafutamot, a TURBO token sokak radarján van, remélve, hogy továbbra is szerencsét hoz tulajdonosainak.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index