Batman visszatér, ezúttal a blokkláncra

Kriptomagazin batman
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Candy Digital és a DC Comics 11 544 Batman-témájú NFT-t ad ki az ikonikus szuperhős 85. évfordulóját ünnepelve.

ByBit spot banner

A Sötét Lovag visszatér az Ethereum ökoszisztémába egy új NFT-kollekcióban, amely Batman első megjelenésének 85. évfordulójára emlékezik a “Detective Comics #27” című képregényben.

A Legacy Cowls Collection a 2022-ben debütált Bat Cowl Batman-tematikájú NFT-sorozat következő része. A DC Comics és a Warner Brothers Discovery Group együttműködésével készült The Legacy Cowls Collection 11 544 digitális gyűjtődarabot foglal magába, amelyek az Ethereum skálázó hálózatot használják Palm, amely március 29-én fog megjelenni és a Candy Digitalon keresztül lesz elérhető.

Az árképzés részletei nem voltak azonnal elérhetőek. A Candy Digital annyi Legacy Cowls-t ad ki, ahány eredeti Bat Cowls-t az eredeti 2022-es dropban kiadott eredeti Bat Cowls száma. Az említett NFT-k tulajdonosai segítettek alakítani a képregényes történetet, amely ezt a legújabb digitális gyűjtőcikk-készletet inspirálta.

“Batman a világ egyik legikonikusabb szuperhőse, akinek világszerte több százmillió rajongója van. Az ő története alakította a képregénykultúrát” – mondta Straith Schreder, a Candy Digital kreatív igazgatója a Decryptnek. “És az elmúlt két év során az ő történetét a DC NFT Platformon a rajongók alakították, akik szavaztak és hozzájárultak egy eredeti DC képregénysorozat, a ‘Batman: The Legacy Cowl’ irányításához.””

Batman: The Legacy Cowl

A Legacy Cowls Collection 3D-s gyűjtődarabokat tartalmaz, amelyek a DC művész Pablo M. Collar és Dan Abnett író által készített “Batman: The Legacy Cowl” című sorozat alapján készült művészeti alkotásokat tartalmazzák.

A sport- és szórakoztatóipari gyűjteményekre specializálódott, a rajongói élményekre összpontosító Candy Digital mögött olyan befektetők állnak, mint a Galaxy Digital, a ConsenSys Mesh, a HENI és a 10T Holdings.

“A Legacy Cowls projekt az első eredeti DC képregénynek állít emléket a blokkláncon” – mondta Schreder. “Ez jelzi az első rajongói szavazással létrehozott DC főgonosz bevezetését. És egy olyan jövő felé mutat, ahol a kreativitás együttműködő; ahol a rajongók alakíthatják és láthatják magukat az általuk szeretett történetekben.”

Schreder kifejtette, hogy a The Legacy Cowls Collection élményben való részvétellel a rajongók továbbra is hozzájárulhatnak a történethez a szavazás és a kézműves események révén, valamint nyomokat fedezhetnek fel és felülírhatják a Legacy Cowl “gonosz kódját”.

“2024 egy mérföldkőnek számító év; ez a gyűjtemény egy kiindulópont” – tette hozzá.

A Candy Digital szerint a Legacy Cowl gyűjtődarab birtoklása hozzáférést biztosít a Meta platformokon elérhető kiterjesztett valóságos élményekhez, valamint a kreatív döntésekről való szavazáshoz, a rejtvényekhez való hozzáféréshez és az exkluzív jövőbeli dropokhoz. Schrader elmondta, hogy a DC kéthetente ad ki “DC gyűjtő képregényeket”, a 88. ilyen drop ebben a hónapban érkezik.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index