Bankkártyát ad ki a MetaMask – költsd a kriptót bátran

Kriptomagazin metamask bankkartya
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A MetaMask, a népszerű Ethereum önmegőrző pénztárca, forradalmasítja a kriptotérséget az innovatív blokklánc alapú bankkártya bevezetésével. A Mastercarddal és a Baanx-szal együttműködve a MetaMask célja, hogy leegyszerűsítse a felhasználók kriptóköltését.

cryptoallstars banner

Mi az a MetaMask kártya?

A blokklánc alapú betéti kártya lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptójukat közvetlenül a MetaMask tárcából költsék el. A kísérleti szakaszban ez a kártya először korlátozott számú felhasználó számára kerül bevezetésre az EU-ban és az Egyesült Királyságban. Még ebben az évben több felhasználó is hozzáférhet, és a tervek szerint más régiókra is kiterjesztik.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Hogyan működik?

A hagyományos módszerekkel ellentétben, ahol a kriptót át kell utalni egy tőzsdére, készpénzre kell váltani, majd a pénzt át kell vinni egy bankba, ez a kártya mindezt kihagyja. A vásárlás pillanatáig a kezedben tartod a kriptód. Amikor a Metamask kártyával fizetsz, a kriptodat azonnal átváltják a tranzakcióhoz szükséges pénznemre.

A Metamask kártya támogatja az olyan népszerű kriptovalutákat, mint az USDC, USDT és a Linea hálózaton csomagolt Ethereum (wETH). Ez azt jelenti, hogy bárhol, ahol a Mastercardot elfogadják, a kriptóddal bármit megvásárolhatsz az élelmiszertől az online vásárlásig.

Miért fontos ez?

A kriptót nem fogadják el széles körben fizetési módként világszerte. Korlátozott számú helyen használhatja kriptóját termékek és szolgáltatások vásárlására. Most a Metamask, a Mastercard és a Baanx közötti partnerség mindent meg fog változtatni. Kriptóval bármit megvásárolhatsz a mindennapi életedben. Ez mutatja, hogy a hagyományos pénzügyek és a digitális eszközök új világa hogyan találkozik. Raj Dhamodharan a Mastercardtól elmondta, hogy nagyszerű lehetőséget láttak abban, hogy a kriptók költését egyszerűbbé és biztonságosabbá tegyék.

Simon Jones a Baanx-tól szintén kiemelte, hogy ez a kártya milyen változásokat hozhat, különösen azokban a régiókban, ahol sokan nem férnek hozzá a hagyományos banki szolgáltatásokhoz.

Mi a következő lépés a Metamask Card számára?

KM freebitcoin 970 x 250

Egyelőre az EU-ban és az Egyesült Királyságban csak a felhasználók egy kiválasztott csoportja juthat hozzá a MetaMask Cardhoz. Ez a bevezetés csak a kezdet. A MetaMask tervezi a kártya szélesebb körű bevezetését, azzal a céllal, hogy globális megoldássá tegye a kriptokártyák egyszerű és biztonságos elköltésére.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index