Andrew Tate saját kriptovalutát hoz létre?

Andrew Tate
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Ahogy a kriptovaluta-ipar egyre növekszik, számos népszerű személyiség ugrik fel a szekérre, köztük a közösségi média influencer és korábbi profi kick-boxoló, Andrew Tate, aki talán még egy lépéssel tovább akar menni és saját kriptovalutát indítani.

ByBit spot banner

Konkrétan Tate nemrég az X-en posztolta, hogy saját érmét indítana, 100 millió dollárral támogatná saját pénzéből, és soha nem adná el, valamint hogy a Hustler’s University tagjainak kedvezményesen engedné be a korai beszállást, de nem sokkal később törölte a posztot.

Visszavonta a kijelentéseit

Eredeti bejelentése azonban sokaknak nem maradt észrevétlen, köztük Stephen Findeisen, alias Coffeezilla – egy népszerű YouTuber, aki online csalások után nyomoz, valamint Daniel Borovik, alias 3orovik fantasy könyvek szerzője és kripto influencer.

Ahogy Coffeezilla rámutatott, Tate lehetséges kriptopénzére “kripto scamcoin”-ként utalva, úgy tűnik, hogy az ellentmondásos influencer visszavonta korábbi kijelentéseit, amelyekben tagadta, hogy bármilyen kapcsolata lenne bármilyen konkrét kriptoprojekttel, és hogy 2023 májusától “semmi köze nincs semmilyen kriptóhoz”.

Eközben Tate mostanra törölt X bejegyzésére válaszolva KashKysh kriptokommentelő kritizálta annak lehetőségét, hogy saját kriptopénzt indítana, azzal érvelve, hogy az influencer nem volt kedves a kriptoközösséggel a medvepiac alatt, és hogy ezt most csak kapzsiságból teszi.

Sőt, még 2023 szeptemberében gúnyosan “vesztesnek” bélyegzett mindenkit, aki nem-helyettesíthető tokenekbe (NFT) fektet be, akinek nincs ítélőképessége a pénzügyi döntésekkel kapcsolatban, valamint szkepticizmusát fejezte ki a kriptopiac hosszú távú túlélését illetően, azzal érvelve, hogy “az internetes átveréses érméi hamarosan 0-ra fognak menni”.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Mégsem kripto rajongó?

Ettől függetlenül úgy tűnik, hogy Tate korábban másként vélekedett a kriptókról, tekintve, hogy a román ügyészek tavaly 21 bitcoint (BTC) foglaltak le tőle nemi erőszak, emberkereskedelem és szervezett bűnözés vádja miatt folytatott nyomozás során az országban.

Ráadásul, ahogy arról a Finbold 2022 decemberében beszámolt, Tate megjelent Anthony Pompliano podcastjében, ahol a Bitcoint a fiat tranzakciók hátrányainak megszüntetéseként reklámozta, kijelentve, hogy “most már teljesen megőrült mister blockchain”, és azzal dicsekedett, hogy “600 ezer dollárból 12 millió dollárt” csinált.

Időközben az influencer arra buzdítja követőit, hogy csatlakozzanak a hírleveléhez és retweeteljék, anélkül, hogy bármilyen magyarázatot adott volna, csak annyit, hogy “megtudják”, miről is van szó, ami olyan találgatásokat váltott ki, hogy ez lehet az általa preferált módszer a kripto bevezetéséről szóló hírek közlésére.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index