A Sponge közössége döntött, jönnek a kifizetések

sponge v2
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Sponge ($SPONGE) közössége nemrégiben elfogadott egy javaslatot az azonnali staking jutalmak bevezetéséről. Emlékeztetőül, ez a memecoin már korábban is több mint 10 000%-os nyereséget hozott a korai befektetőknek.

shiba shootout banner

Május 30-án, 10 órakor (UTC) lép életbe a határozat, melynek értelmében minden felhalmozott jutalom kifizetésre kerül a SPONGE tulajdonosok számára.

Közösségi szavazás a staking jutalmakról

Május 16. és 21. között a Sponge projekt egy szavazást indított az X platformon. A követőknek arról kellett dönteniük, hogy azonnal megkapják a staking jutalmakat, egy hónapra zárolják, vagy 6 hónap és 1 év közötti időszakra elosztják azokat. A szavazás célja, melyet egy későbbi posztban magyaráztak el, elsősorban az árstabilitás fenntartása volt.

A szavazók 85,5%-a az azonnali jutalmak mellett döntött, hogy gyorsan részesülhessenek a projekt által kínált 326%-os éves hozamból (APY) a Polygon hálózaton.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

A SPONGE migrálása és a V2 tokenek igénylése

A $SPONGE nemrég migrált az Ethereum hálózatról a Polygonra. Három csoport igényelheti a SPONGE V2 tokeneket május 30-án:

  1. Akik részt vettek a projekt előértékesítésében a weboldalon keresztül.
  2. Akik február 5. előtt migrálták tokenjeiket a Polygonra.
  3. Azok a tulajdonosok, akik nem migráltak és február 5-én snapshot alapján kaptak tokeneket, miután a SPONGE V1-et megszüntették.

Ezek a tulajdonosok méltányos mennyiségű SPONGE V2 tokent kapnak a Polygon hálózaton, további staking jutalmak nélkül.

Megnézem a Sponge V2 oldalát

SPONGE: Egy memecoin jövője

A globális kriptovaluta-elfogadás gyorsulásával a befektetők igyekeznek megszerezni a SPONGE tokent, mielőtt az a legnagyobb központi tőzsdéken (CEX) is megjelenik. A SPONGE projekt virágzó staking és gaming közösséget épített ki vonzó ösztönzők és virális marketing segítségével.

Három fontos esemény várható:

  1. Az új SPONGE tokenek igénylése a Polygon hálózaton május 30-án.
  2. A tokenek listázása nagyobb CEX-eken.
  3. A Sponge videojáték bevezetése.

A SPONGE története és a V2 tokenek bevezetése

KM freebitcoin 970 x 250

A SPONGE V1 csendesen jelent meg a piacon, de gyorsan vonzotta a befektetőket az ökoszisztéma vonzó lehetőségeivel. Hagyományos ICO helyett közvetlen listázással kezdett az Uniswap-en, majd kiterjedt CEX-ekre, mint a Poloniex, MEXC, LBank, Gate.io, és mások.

A token értéke 4 000%-kal emelkedett, és egy héttel a 2023. május 9-i bevezetése után elérte a 100 millió dolláros piaci kapitalizációt. A közelmúltban a token a Polygon hálózatra migrált, amely az Ethereum layer-2 hálózata, és jelenleg 0,002103 $-ért kapható az újraindítási előértékesítésben. Azok, akik a SPONGE V1-et birtokolták, most 8 414%-os profitot értek el.

A staking jutalomrendszer és a jövőbeli tervek

A SPONGE V2 frissítés jelentős fejlesztéseket hozott, beleértve egy új staking modellt is. Az aktuális hozam 326% a Polygon hálózaton, és eddig 10 milliárd SPONGE tokent stakeltek, összesen 24 millió dollár értékben.

A memecoin rajongók további növekedést várnak a következő hetekben, ahogy a projekt népszerűsége nő a Web3 játékok és a memecoinok világában. A SPONGE hamarosan olyan nagy tőzsdéken is megjelenhet, mint a Binance és az OKX, ami jelentős áremelkedést eredményezhet.

A staking és gaming modell kombinációjával a $SPONGE célja, hogy megingassa a már meglévő, haszontalan memecoinokat, mint a PEPE, DOGE és WIF.

A tokenek igénylése május 30-án indul.

Csatlakozz a 36 500 fős aktív közösséghez az X platformon, és maradj naprakész a legújabb fejleményekkel kapcsolatban!

Megnézem a Sponge V2 oldalát

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index