A Shiba Inu figyelmeztetést adott ki, vigyázzatok a csalókkal

Kriptomagazin shiba inu dog
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Shiba Inu közösséghez intézett legutóbbi figyelmeztetésében az X platformon ShibBPP néven ismert, kiemelkedő SHIB-rajongó kritikus figyelmeztetést adott ki a gyanútlan befektetőket célzó kifinomult csalások terjedésével kapcsolatban. A figyelmeztetés hangsúlyozza a “Honeypot csalások” növekvő elterjedtségét a kripto térben, kiemelve a csalók által alkalmazott változatos taktikákat, beleértve a hamis weboldalak, közösségi média fiókok és megtévesztő befektetési sémák létrehozását.

99bitcoin-tokens

Új SHIB staking kezdeményezés a Shibarium biztonságának növelése érdekében

A Honeypot-csalások jelentős aggodalomra adnak okot a Shiba Inu közösség számára, mivel a csalók különböző stratégiákat alkalmaznak, hogy csapdába csalják a befektetőket. Ezek az átverések gyakran hamis weboldalakon és közösségi médiaprofilokon, valamint csaló befektetési lehetőségeket népszerűsítő magánszemélyeken keresztül jelennek meg.

Ezeknek az átveréseknek az elsődleges célja, hogy a SHIB-tulajdonosokat megtévesszék, hogy pénzt küldjenek vagy tárcájukat rosszindulatú platformokhoz csatlakoztassák, ami végül kriptovalutáik ellopásához vezet. Az @ShibBPP figyelmeztetése hangsúlyozza az éberség és a kellő körültekintés fontosságát a befektetők körében, és azt tanácsolja nekik, hogy kizárólag ellenőrzött információkra és a kriptopénz- és blokklánciparral kapcsolatos platformokra hagyatkozzanak.

A figyelmeztetés külön felhívja a figyelmet a hamis Telegram-csoportok megjelenésére, amelyek azt állítják, hogy a K9 Finance-hoz, a SHIBBPP fejlesztőcsapat által a Shibarium projekt újonnan bejelentett partneréhez kapcsolódnak. Ezek a csalárd csoportok törvényes befektetési lehetőségek álcája alatt pénzátutalásra vagy pénztárcájuk összekapcsolására csábítják a felhasználókat, jelentős pénzügyi veszteség kockázatot jelentve a gyanútlan résztvevők számára.

Egy kapcsolódó fejleményben Lucie, a Shiba Inu marketing szakértője bejelentette, hogy a SHIB csapat és a K9 Finance együttműködik a Liquid Staking Derivatives (LSD) bevezetése érdekében a Shibarium platformon. Ez a kezdeményezés célja, hogy egyszerűsítse a BONE tokenek lekötésének folyamatát, ezáltal növelve a Shibarium biztonságát, és a letétbe helyezőket BONE formájában jutalmazza. A staking program résztvevői knBONE tokeneket kapnak, amelyek az általuk feltett eszközöket képviselik, és amelyekkel kereskedni lehet, vagy különböző célokra használhatók, például NFT-k verésére vagy likviditás biztosítására a decentralizált tőzsdéken (DEX).

Az LSD bevezetése várhatóan növeli a Shibarium rugalmasságát és részvételét, hozzájárulva az ökoszisztéma bővüléséhez. Azzal, hogy a stakerek könnyen visszaszerezhetik a lekötött BONE-jukat az ezzel egyenértékű mennyiségű knBONE token visszaadása révén, a kezdeményezés célja, hogy dinamikusabb és elkötelezettebb környezetet teremtsen a befektetők számára a Shiba Inu közösségen belül.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

A Shiba Inu közösség a csalások számának növekedésével szembesül

A Shiba Inu közösséget célzó Honeypot átverések növekedése élesen emlékeztet az óvatosság és a kutatás fontosságára a kriptovaluták terén. A befektetőket arra ösztönzik, hogy ellenőrizzék a weboldalak, közösségi média fiókok és befektetési lehetőségek hitelességét, mielőtt kapcsolatba lépnének velük. Emellett a közösséget arra ösztönzik, hogy olyan kripto tőzsdékre hagyatkozzanak, amelyek bizonyítottan megbízhatóak és biztonságosak, hogy csökkentsék annak kockázatát, hogy csaló rendszerek áldozatává váljanak.

A SHIB csapata és a K9 Finance közötti együttműködés és a Liquid Staking Derivatives bevezetése jelentős előrelépést jelent a Shibarium ökoszisztéma számára. Azonban ahogy a platform tovább fejlődik és egyre nagyobb figyelmet kap, úgy nő az átverések lehetősége is. Azzal, hogy tájékozottak maradnak és kellő körültekintéssel járnak el, a befektetők megvédhetik magukat ezektől a veszélyektől, és hozzájárulhatnak egy biztonságosabb és biztonságosabb kriptopénz-környezethez.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index