A Robinhood felvásárolja a Bitstamp kriptotőzsdét

Kriptomagazin robinhood
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Robinhood népszerű kripto- és részvénykereskedelmi platform, bejelentette, hogy megvásárolja a Bitstamp-et, a világ legrégebbi kripto tőzsdéjét, egy potenciálisan 200 millió dolláros üzlet keretében. Az akvizíció célja, hogy Robinhoodot jobb helyzetbe hozza a globális terjeszkedéshez, különösen az Egyesült Államokon kívül.

pepe unchained banner

Az üzlet várhatóan 2025 első felében zárul le. Ezzel a Robinhood célja, hogy növelje globális jelenlétét, beleértve a Bitstamp kiskereskedelmi és intézményi ügyfeleit az Európai Unióban, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Ázsiában. A Bitstamp, amely 2011-ben alakult, több mint 50 globális engedéllyel rendelkezik, és jelentős hatókörrel bír, ami jelentős előnyt jelent a Robinhood számára.

Bitstamp hozzájárulása

A Bitstamp jelenleg több mint 85 kereskedhető eszközt támogat, beleértve a stakinget és a hitelezést, amelyeket integrálhatnak a Robinhood platformjába. Ez az integráció nemcsak a Robinhood kripto kínálatát bővíti, hanem lehetőséget biztosít a vállalat számára, hogy belépjen az intézményi piacokra is, ami jelentős növekedési potenciált jelent.

A Robinhood Bitstamp felvásárlása jelentős lépés a vállalat kripto részlegében. Az akvizíció különösen jelentős, mivel Robinhood jelenleg jogi vitában áll az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelettel (SEC), de ennek ellenére is erős keresletet lát és vár a kripto iránt. Az első negyedéves bevételek is ezt támasztják alá.

Ez az akvizíció nemcsak a kiskereskedelmi kínálatot növeli, hanem lehetővé teszi Robinhood számára, hogy először lépjen be az intézményi piacokra. Ez jelzi, hogy a vállalat felismerte az alapok hatalmas növekedési potenciálját.

Összességében Robinhood Bitstamp felvásárlása egy újabb nagy amerikai vállalatot hoz a történelem jó oldalára, bemutatva, hogy megértik: „a kripto alapvetően átszervezi a pénzügyi rendszert” világszerte. Az akvizíció segít Robinhoodnak, hogy jobb helyzetbe kerüljön a globális piacon, és jelentős növekedési lehetőségeket biztosít mind a kiskereskedelmi, mind az intézményi ügyfelek számára.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index