A Revolut saját kriptotőzsdét indíthat

revolut crypto exchange
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Revolut kriptokereskedési platformot hoz létre, derül ki a Coindesk február 16-i cikkéből. Az Egyesült Királyságból érkező ügyfél e-mail utal erre az új, szakértő kereskedőknek szánt szolgáltatásra, amely “fejlett elemzési eszközöket és csökkentett díjakat” kínál a meglévő alkalmazásához képest.

megadice banner 970 x 250

A kereskedési költségek 0% és 0,09% között mozognak majd, a limitmegbízásokért nem kell fizetni, bár nem világos, hogy ezek a díjak az új vagy a meglévő szolgáltatásokra vonatkoznak. Jelenleg a Revolut 0,99% és 1,99% közötti fix díjat alkalmaz a kriptotranzakciókra, a felhasználó tervétől függően.

Ez a lépés azt követően történt, hogy a Revolut a szabályozási változások miatt visszavágta kriptoajánlatát az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. 2023 decemberében korlátozta a kriptohozzáférést az Egyesült Királyságban működő vállalkozások számára, és 2023 augusztusában szüneteltette az ilyen szolgáltatásokat az Egyesült Államokban.

A Revolut a Solana BONK mém érméjét is felveheti a listájára, egy potenciális együttműködés által vezérelve, amely egy 1,2 millió dolláros “tanulj és keress” (Learn and Earn) kezdeményezést tartalmaz. Bár közvetlenül nem nevezték meg, egy BONK közösségi javaslat megegyezik a Revolut profiljával, ami egy valószínűsíthető partnerségre utal.

Amennyiben a BONK felkerül, és elérhető lesz a kvíznél, úgy annak válaszait elsőként igyekszünk elhozni nektek.

A közelmúltban megugrott értéke ellenére a BONK 62%-ot esett a decemberi csúcsához képest.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés
trading 212 free shares
Regisztrálj a Trading 212-re, és szerezz akár £100 értékű részvényt ingyen.

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index