A mémérme piac ismét lendületet vett, a PlayDoge már 5 milliót gyűjtött

playdoge hello tasty
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Az elmúlt héten szinte minden mémcoin piros zónába került. A vezető mémcoinok, mint a BONK és a FLOKI, 20,9% és 22,3%-os csökkenést mutattak, míg a WIF drámai, 37,5%-os zuhanást tapasztalt. Míg mára a mémérmék ismét megindultak felfelé.

99bitcoin-tokens

Ez a bizonytalan helyzet zavart okozott a befektetők körében, akik többsége nyári bikapiacra készült. Azonban számos iparági szakértő úgy véli, hogy a mémcoin szektorban még mindig van profitpotenciál. Ebben a helyzetben a PlayDoge ($PLAY) új előértékesítése az új projekt, amelyre érdemes odafigyelni.

Ismerjük meg a PlayDoge-t!

PlayDoge ($PLAY) — A legújabb Play-to-Earn őrület, amely ötvözi a 2000-es évek nosztalgiáját a mémcoin univerzummal

A PlayDoge ($PLAY) egy innovatív mobiljáték, amely a 90-es évek Tamagotchi virtuális háziállat koncepciójának nosztalgikus báját modern play-to-earn kriptomechanikákkal ötvözi. A játékosok virtuális háziállatukról, Doge-ról gondoskodnak, etetik, szórakoztatják és kiképzik, biztosítva jólétét.

Ez a játék nemcsak nosztalgiát hoz, hanem $PLAY tokenekkel is jutalmazza a játékosokat, ha gondoskodnak háziállatuk egészségéről és boldogságáról. A játék klasszikus 8 bites oldalra görgethető kalandokat tartalmaz, ahol a játékosok különféle küldetésekre indulhatnak, rejtvényeket oldhatnak meg és ellenfelekkel küzdhetnek.

Kriptomagazin playdoge1 1

Ezek a tevékenységek segítik a játékosokat tokenek szerzésében, javítva játékmenetüket, miközben valós pénzjutalmakat is kapnak.

Megnézem a $PLAY érmét

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

PlayDoge felfedezi a Play-to-Earn modellt, hogy szórakoztató élményt nyújtson valós keresetekkel és exkluzív jutalmakkal

A PlayDoge a play-to-earn modelljével tűnik ki. A játékosok $PLAY tokeneket keresnek, ha hatékonyan gondoskodnak virtuális háziállataikról és mini-játékokat teljesítenek.

Ha elhanyagolják háziállatukat, az megszökhet vagy akár meg is halhat, ami valós tétet ad a játéknak. A játék ranglistás rendszert is tartalmaz, ahol a legtöbb XP-t szerző játékosok, amelyeket játékon belüli interakciókkal és háziállat-gondozással lehet elérni, bónusz $PLAY tokeneket és különleges jutalmakat nyerhetnek. Ez a versenyképes aspektus folyamatos elkötelezettségre és készségfejlesztésre ösztönzi a játékosokat.

A $PLAY token több funkciót is ellát a játékban és a szélesebb kriptovaluta piacon. Ez az elsődleges játékon belüli valuta tranzakciókhoz és speciális funkciók eléréséhez.

Ezen kívül a $PLAY tokeneket lehet stakelni a BNB láncon, ami jutalmazó éves hozamokat kínál, tovább növelve a token használatát és értékét. A játék mobil platformokon is elérhető, így a világ minden tájáról könnyen részt lehet venni és élvezni lehet a játék funkcióit.

A $PLAY előértékesítés lendületet kap – Rekordidő alatt eléri az 5 millió dolláros mérföldkövet

A PlayDoge előértékesítése jelentős érdeklődést váltott ki, rekordidő alatt elérte az 5 millió dolláros mérföldkövet. A korai befektetők $PLAY tokeneket vásárolhatnak 0,00512 dollár/token áron, azzal a várakozással, hogy a token a jövőben nagyobb tőzsdéken is elérhető lesz.

Ez az előértékesítési stratégia jelentős előnyöket biztosít a korai befogadóknak, beleértve a staking jutalmakhoz és a ranglistás bónuszokhoz való hozzáférést. Az előértékesítési stratégia célja egy erős közösségi bázis kiépítése és egy sikeres indulás biztosítása.

A tokenomika szempontjából a PlayDoge összesen 9,4 milliárd tokent tartalmaz, amelyből 50%-ot az előértékesítésre, 11,5%-ot likviditásra, 12,5%-ot marketingre, és további 12,5%-ot projektalapokra osztanak el.

playdoge tokenomika

A fennmaradó tokeneket közösségi ösztönzőkre és staking jutalmakra osztják szét. Ez az elosztási stratégia célja a kiegyensúlyozott és fenntartható növekedési pálya biztosítása a PlayDoge számára, támogatva mind az azonnali, mind a hosszú távú célokat.

Megnézem a $PLAY érmét

Összegzés

KM freebitcoin 970 x 250

Miközben a mémcoin piac továbbra is pirosban van, a kriptokereskedők aktívan keresik a következő nagy lehetőséget portfóliójuk bővítésére.

A jelenlegi piaci körülmények ellenére a kripto szakértők úgy vélik, hogy még mindig vannak nyereséges lehetőségek. A PlayDoge ($PLAY) előértékesítése olyan projektként pozicionálta magát, amelyre érdemes figyelni.

Az elkötelező play-to-earn modell, a rendkívül sikeres előértékesítés és a nosztalgikus vonzerő kombinációja miatt ez a token megérheti a kereskedők figyelmét.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index