A Bitget tokenje bekapcsolta a rakétákat

Kriptomagazin raketa token
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A bullish piaci őrület közepette a Bitget token (BGB) az egyik fő haszonélvezőnek bizonyult, mivel az elmúlt nap során soha nem látott nyereséget regisztrált. A piackövető források adatai szerint a BGB a múlt heti 0,6408 dolláros mélypontról egészen 0,8988 dollárig emelkedett. Ez 40%-os emelkedést jelentett az elmúlt hét napban.

ByBit spot banner

Emellett a Bitget token csak az elmúlt 24 órában figyelemre méltó, 14%-os növekedést produkált. Ez a dicséretes fejlődési pálya abban csúcsosodott ki, hogy a BGB az elmúlt nap folyamán történelmi csúcsot döntött, ami ritka teljesítmény a piacon, tekintve, hogy a bikás hangulat még mindig a kezdeti fázisban van.

bitget token arfolyam feb16
Fotó: Coingecko

Az adatokból kiderült, hogy a BGB az elmúlt négy hónapban folyamatos növekedést mutatott, a maximális kumulatív növekedés megközelítőleg 126%-os volt. Míg a teljes piacon időnként visszalépések történtek, a token nem mutatott rövid távú kiugrásokat, ami megszilárdította a stabil lendületet.

A Bitget token jelenleg megállíthatatlanul robog előre

A Bitget nemrégiben kiadott közleménye szerint a token növekvő népszerűségét több tényező is alátámasztja, többek között a piaci részesedés közelmúltbeli megugrása és a 20 millió dollár értékű blokkláncalapok létrehozása. Lényegében ezek a fejlemények megszilárdították a BGB támogatói bázisát, amely immár több mint 20 millió tőzsdei felhasználót foglal magában.

A Bitget honlapja szerint a BGB-tulajdonosok leköthetik a tokenjeiket, évi 2%-os hozamért és napi ingyenes kifizetéseket szerezve. Továbbá a BGB-tulajdonosok a hírek szerint részt vehetnek a T2T2 és a TonUP elindítását követő launchpad eseményeken.

Emellett a Bitget kiemelte, hogy a származtatott kereskedési volumenének növekedése 2024 januárjában meghaladta a piac ütemét, és figyelemre méltó, 28%-os növekedést tapasztalt.

Az adatok azt mutatják, hogy a BGB jelenleg 1,24 milliárd dollárt meghaladó piaci kapitalizációval büszkélkedhet. A token kereskedhető különböző decentralizált tőzsdéken (DEX) és centralizált tőzsdéken (CEX), többek között a MEXC, Bitmex, Bitget wallet és másokon.

bitget top 11 cex tokens

Míg a BGB jelentős piaci részesedéssel rendelkezik, a többi kereskedési platform tokenjei elmaradnak mögötte. Például a Gate.io GT tokenje és a MEXC MX tokenje 457 millió dollár, illetve 282 millió dollár piaci részesedéssel rendelkezik.

Végső soron a Bitget azt állítja, hogy a BGB token magas hasznossága a Bitget ökoszisztémán belül olyan ékszerként pozícionálja, amelyre érdemes odafigyelni a tőzsde további terjeszkedése során. A Coinglass adatai szerint a Bitget átlagos napi kereskedési volumene a szerződések esetében elérheti a 9 milliárd dollárt.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index