A Binance bevezette a japán jen spot kereskedési párokat

Kriptomagazin binance japan
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Binance, a vezető globális kriptopénz-tőzsde szintén bejelentette szolgáltatásainak jelentős bővítését a japán jen (JPY) spot kereskedési párjainak bevezetésével globális platformján és a japán kereskedési részlegén.

pepe unchained banner

A stratégiai lépés március 12-én indul, ami figyelemre méltó fejlemény a Binance azon törekvésében, hogy megerősítse a japán piacon való megvetését, és világszerte a kriptokereskedők szélesebb közönségét szolgálja ki.

Díjmentes promóció az új kereskedési párosok beindítására

Ezen új jen-kriptopárok bevezetésének megünneplésére a Binance egy egy hónapig tartó díjmentes promóciót hirdetett. Ez a kezdeményezés várhatóan jelentős számú új és meglévő kereskedőt vonz majd, mivel lehetőséget kínál számukra, hogy a tranzakciós díjak terhei nélkül vegyenek részt a kereskedési tevékenységekben.

A JPY spot kereskedési párok bevezetése a főbb kriptovalutákhoz, mint a BNB, BTC és ETH, aláhúzza a Binance elkötelezettségét a változatos kereskedési lehetőségek biztosítása és a likviditás növelése iránt a platformján.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

A Japánnal való kapcsolatok erősítése

A Binance döntése a JPY kereskedési párok hozzáadásáról a japán piaccal való kapcsolat elmélyítésére irányuló összehangolt erőfeszítéseinek eredménye. Augusztusban a tőzsde stratégiai lépést tett egy helyi kereskedési részleg létrehozásával, ami a 2021 óta tartó szünet után a japán piacra való visszatérését jelzi. Ez az újbóli belépés a Binance elkötelezettségét jelzi a helyi szabályozások betartása és a japán kriptoközösség hatékonyabb kiszolgálása iránt.

Továbbá, a Binance globális platformja a japán lakosok számára az előző év decemberében szüntette be működését, amint azt a weboldalán megjegyezte. Ez a lépés egy szélesebb körű stratégia része volt, amelynek célja, hogy szolgáltatásait összhangba hozza a japán szabályozási követelményekkel és a piaci dinamikával.

Együttműködések és szabályozási fejlemények

Kereskedési szolgáltatásainak bővítése mellett a Binance aktívan részt vesz a fiat-alapú stabilcoinokban rejlő lehetőségek feltárására irányuló partnerségekben Japánban. A Mitsubishi UFJ Trust and Banking Corporationnel (MUTB) való figyelemre méltó együttműködés célja a jen és más fiat-alapú tokenek vizsgálata és potenciális bevezetése 2024 végéig. A Binance Japan ambiciózus célja, hogy 100 tokent listázzon a platformján, jó úton halad, és a három új kereskedési párral kiegészülve a kínált tokenek száma 50-re emelkedett.

Japán szabályozási környezete a helyi kriptoipar növekedésének támogatása érdekében fejlődik. A japán kabinet által jóváhagyott, az adórendszer közelmúltbeli módosításai mostantól mentesítik a vállalatokat a nem realizált kripto-nyereségek utáni adófizetés alól. Emellett jóváhagytak egy olyan javaslatot, amely lehetővé teszi a kockázati tőkecégek számára, hogy közvetlenül kripto startupokba fektessenek be, ami tovább jelzi, hogy a kormány támogatja az innovációt és a kriptopénz szektorba történő befektetéseket.

Következtetés

KM freebitcoin 970 x 250

A japán jen spot kereskedési párok bevezetése a Binance globális terjeszkedési stratégiájában és a japán piac iránti elkötelezettségében jelentős mérföldkövet jelent. A díjmentes kereskedési akciók kínálásával, a helyi pénzügyi intézményekkel való partnerséggel és a Japán kedvező szabályozási változásaihoz való igazodással a Binance készen áll arra, hogy bővítse szolgáltatási kínálatát és hozzájáruljon a kriptopénz ökoszisztéma növekedéséhez Japánban és azon túl.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index