A bálnák ráharaptak a Shiba Inura, 8 billió dollárért vették a tokent

Kriptomagazin shiba inu lambo
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Shiba Inu on-chain adatai a bálna szintű tranzakciók jelentős növekedését mutatják, az elmúlt 24 órában közel 7%-os növekedést. A SHIB tranzakciók volumene meghaladta a 8 billió dollárt, így a hálózat sokkal aktívabb, mint a múlt héten volt.

99bitcoin-tokens

A 100 000 dollárnál nagyobb értékű nagy tranzakciók száma drámaian megnőtt. Az előző nap 140 ilyen tranzakció volt, ami az érdeklődés újraéledésére és a jelentős befektetők, vagyis a bálnák esetlegesen kiszámított akcióira utal. A 99 tranzakcióval elért hétnapos mélypont drasztikusan eltér ettől a fellendüléstől, ami a piac dinamikájának megváltozására utal.

shib usd jun7

Lehetséges, hogy a bálnák készletezik a SHIB-et a jövőbeli árváltozásokra való felkészülés jegyében. Ez egy kiszámított lépés lehet, hogy jelentős adagot szerezzenek a tokenből, amíg az értékek kedvezőnek tűnnek.

A nagy volumenű vásárlások az intézményi befektetők növekvő érdeklődéséből adódhatnak, mivel kezdik felismerni a Shiba Inuban rejlő potenciált.

A megnövekedett aktivitás lehet a Shiba Inu-val kapcsolatos bejelentések vagy közelgő fejlesztések és a Shibarium eredménye is. Ez magában foglalja a SHIBu-ökoszisztémán belüli új kezdeményezésekről, együttműködésekről és technológiai fejlesztésekről szóló információkat. A megnövekedett érdeklődést általában a nagy tranzakciók és a kereskedési volumen növekedése jelzi, ami jelentős áringadozásokat okozhat.

Amint az a technikai elemzésből látható, a Shiba Inu jelenleg a főbb támaszszintek körül konszolidálódik. Az 50 és 100 napos mozgóátlagok alapján úgy tűnik, hogy a SHIB stabilan tartja magát, de a tranzakciós volumen növekedése arra kényszerítheti a tokent, hogy új ellenállási szinteket teszteljen.

Általánosságban elmondható, hogy a volatilitás hiánya jelenleg nagyobb problémát jelent a SHIB számára, és valószínűleg inkább a teljesítmény elnyomásának, mintsem a növekedésnek a forrása lesz.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index