7-szeres pénzt hozna az XRP, ha újra a csúcson lenne

google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Az XRP, a Ripple natív valutája, jelenleg komoly kihívásokkal néz szembe a közelmúltbeli kriptovaluta piac összeomlása után. Az XRP árfolyama 2016-ban 0,0065 dollárról indult, majd 2018-ban 3,8 dolláros történelmi csúcsot ért el, ami lenyűgöző növekedést jelent.

wiener banner

Aljarrah jövőképe

Vandell Aljarrah, a Black Swan Capitalist társalapítója szerint azok, akik ebben az időszakban fektettek be, milliókat kereshettek az XRP-vel, amikor az elérte a csúcsát. Aljarrah úgy véli, hogy a jelenlegi alacsony árfolyam ismét hasonló lehetőséget kínál a befektetőknek. Szerinte a várható 2025-ös bikapiacon jelentős potenciál van arra, hogy az XRP helyreállítsa veszteségeit.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Profitlehetőségek a befektetők számára

Aljarrah elemzése szerint, ha valaki 2016 januárjában 5000 dollárt fektetett volna be az XRP-be 0,0065 dolláros áron, és 2018 januárjában a történelmi csúcson, 3,84 dolláron adta volna el, akkor kezdeti befektetése 2,9 millió dollárra nőtt volna, ami 58 976%-os növekedést jelentett két év alatt.

A jelenlegi helyzetet nézve, ha valaki most 5000 dollárt fektetne be az XRP-be 0,49 dolláros áron, akkor 10 204 XRP tokent kapna. Ha az XRP ismét elérné a 3,84 dolláros történelmi csúcsot a várható 2025-ös bikapiacon, akkor a befektetés körülbelül 40 000 dollárra nőne, ami legalább hétszeres növekedést jelentene.

xrp tradingview jun21

Aljarrah tweetje rávilágít a kriptovaluta piacban rejlő jelentős profitlehetőségekre, és arra ösztönzi a befektetőket, hogy gondolkodjanak el a jövőbeli hozamokról.

A Ripple jövőbeli fejlesztései

A Ripple jelenlegi kihívásai ellenére Vandell Aljarrah optimista az XRP jövőjét illetően. Az XRP Ledger DeFi ökoszisztémájának folyamatos növekedése különösen ígéretes. Az Automated Market Maker (AMM) funkció márciusi integrációját követően a hálózat több AMM pool növekedését tapasztalta, amely a Total Value Locked (TVL) értékét több mint 15 millió XRP-re emelte.

A jövőre nézve a Ripple tervezi egy natív hitelnyújtási protokoll és egy EVM sidechain bevezetését az XRPL-re. Emellett tárgyalások folynak egy natív stabilcoin elindításáról is az XRPL hálózaton. Ezek a fejlesztések kiemelik a Ripple elkötelezettségét az XRP hasznosságának növelése és a kriptovaluta térben való elfogadásának elősegítése iránt.

Az XRP jövője izgalmas lehetőségeket tartogat, és a jelenlegi alacsony árfolyam lehetőséget kínálhat a hosszú távú befektetők számára. Ahogy a Ripple ökoszisztémája tovább fejlődik, az XRP értéke is emelkedhet, így érdemes figyelemmel kísérni a további fejleményeket.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index