5 millió dolláros BOME airdrop a Margex kriptotőzsdén

Kriptomagazin bome borito
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A BOOK OF MEME token 2024 március közepén robbant be a kriptovaluta világába, hatalmas sikert aratva. Mindössze 48 óra alatt a token piaci kapitalizációja elérte az 1,46 milliárd dollárt. Azóta a legjobb tíz mémérme közé tartozik, erős közösségi támogatottsággal. A projekt célja egy digitális archívum létrehozása a folyamatosan fejlődő mémkultúra számára.

wiener banner

Most a kereskedőknek lehetőségük van részt venni a MEXC által indított 5 000 000 dollár értékű BOME airdropban. Ez az izgalmas esemény egyedülálló lehetőséget kínál a kripto rajongók számára, hogy részt vegyenek és tokeneket nyerjenek, mindössze annyit kell tenniük, hogy regisztrálnak és kereskednek a Margex platformon.

Hogyan vehetsz részt a $BOME airdropban?

A BOOK OF MEME airdropban való részvétel egyszerű. Kövesd az alábbi lépéseket:

1. lépés: Regisztrálj a Margex-en

Először, ha még nincs Margex fiókod, regisztrálj a platformon. A regisztráció gyors és egyszerű. Győződj meg róla, hogy a fiókod teljesen ellenőrzött, hogy jogosult legyél az airdropra. Tehét vidd végig a KYC folyamatot.

bome airdrop steps

2. lépés: Kereskedj aktívan a Margex-en

Ahhoz, hogy jogosult legyél az airdropra, aktívan kell kereskedni a Margex tőzsdén a promóciós időszak alatt. Minél többet kereskedel, annál nagyobb az esélye, hogy nagyobb részesedést kapsz a $BOME tokenekből.

3. lépés: Várd meg az airdrop végét és igényeld a $BOME tokeneket

Miután a promóciós időszak véget ér, igényelheted a $BOME tokenjeid. Figyeld a Margex bejelentéseit, hogy megtudd, mikor és hogyan lehet igényelheti a jutalmakat.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Promóciós feltételek és jogosultság

A $BOME airdrop promóció 2024. június 4-től 07:00 UTC-től június 17. 07:00 UTC-ig tart, tehát sajnos már csak kevesebb, mint 1 napig. Írd fel a naptárba ezeket a dátumokat és maximalizáld a kereskedési tevékenységed ezen időszakon belül.

A nyerhető $BOME mennyisége a kereskedési volumenén alapul.

bome airdrop step

Ahhoz, hogy jogosult legyél a Margex airdropra, egy kereskedési (trading) számlán kell kereskedni, mivel a másolási kereskedési (copy trading) számlák nem vesznek részt a versenyben. Az airdrop kiosztása elsőbbséget élvez az elsőként regisztrálók között.

A Margex jó tőzsde?

A Margex kiemelkedik könnyen használható felületével és kezdőbarát másolási kereskedési funkciójával. Gyors megbízás végrehajtást, mély likviditást és alacsony díjakat kínál. Több mint 500,000 felhasználóval a Margex megbízható platformként építette ki magát a kriptovaluta kereskedés terén, határidős kereskedéssel és staking lehetőségekkel.

margex exchange

A kereskedési platform prioritása az ügyfelek biztonsága, számos biztonsági intézkedést alkalmaz, beleértve a 100%-os eszközvédelmet cold wallet-ekben, valós idejű monitorozást, kétfaktoros hitelesítést (2FA) és a legkorszerűbb adat titkosítást. Az ügyfélszolgálat elérhető 24/7 élő chat-en és emailen keresztül is, biztonságos kereskedést biztosítva.

A Margex lehetővé teszi, hogy számos eszközzel kereskedj különböző tőkeáttételi lehetőségekkel. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy különféle kereskedési stratégiát alkalmazz és maximalizáld a nyereséged. Az átdolgozott weboldal tovább növelte a felhasználói élményt, biztosítva a zökkenőmentes kripto kereskedést.

Így növelheted esélyeid a $BOME airdropban

KM freebitcoin 970 x 250

Növelheted az esélyeid a közelgő airdropban a kereskedési aktivitás maximalizálásával. Néhány fontos tipp az aktív kereskedéshez:

  • Maradj informált: Maradj naprakész a piaci hírekkel és trendekkel, hogy megalapozott kereskedési döntéseket tudj hozni.
  • Használj technikai elemzést: Használd a Margex fejlett grafikon eszközeit a piaci mozgások elemzésére és jobb döntések meghozatalára, vagy alternatívaként a TradingView-t.
  • Kockázatkezelés: Alkalmazz kockázatkezelési stratégiákat, például stop-loss megbízásokat, hogy megvédd befektetéseid.

A Margex számos kereskedési eszközt kínál, amelyek célja a kereskedési élmény javítása. Használd ezeket az eszközöket, hogy finomítsd stratégiáid és növeld az esélyeid a $BOME airdropban.

Hogyan igényelhetem a $BOME tokenjeimet?

A $BOME tokenek igénylése egyszerű. Miután az airdrop véget ért, a jogosult résztvevők automatikusan megkapják tokenjeiket a Margex pénztárcájukba. Ezt követően a $BOME tokeneket tarthatod, kereskedhetsz velük vagy kiutalhatod egy külső pénztárcába.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index