3 mém érme, amit az Uptoberre vesznek

Kriptomagazin floki trading bot
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Ahogy közeledünk októberhez, a kripto közösség egyre inkább azon tűnődik, hogy melyik mémecoin lehet a következő nagy dobás. Az elemzők figyelme egyre inkább három kiemelkedő versenyzőre összpontosul: Popcat, Floki és Crypto All-Stars.

megadice banner 970 x 250

A Solana alapú mémecoin POPCAT továbbra is lenyűgözi a befektetőket

A Solana blokkláncon futó Popcat (POPCAT) mémecoin az utóbbi időben egyre több figyelmet kapott. A 2020-ban virálissá vált “pop pop pop” macskás mém, Oatmeal ihlette érme hamar az egyik legforróbb tokenné vált a piacon.

Jelenleg 1,02 dollár körül mozog, de tegnap elérte minden idők legmagasabb árfolyamát, 1,07 dollárt is. Több mint 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációval és napi 100 millió dolláros kereskedési volumennel a Popcat láthatóan a kereskedők egyik kedvencévé vált. Az egyszerűségre törekszenek: nincs bonyolult tokenomika vagy tranzakciós díjak – ez csupán egy Solana alapú, haszontalan mémecoin.

popcat crypto

Ráadásul a POPCAT szerződése teljesen lemondott és decentralizált, ami további hitelességet kölcsönöz neki. Az elemzők további emelkedéseket jósolnak októberre. Gerhard, egy kriptoinfluenszer, akinek több mint 85 000 feliratkozója van YouTube-on, azt spekulálta, hogy a coin rallyja folytatódni fog 2024 utolsó hónapjaiban. Sok elemző „vezető mémecoinként” emlegeti a POPCAT-et.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

FLOKI – A mémecoin, amely valódi hasznossággal rendelkezik

A Floki (FLOKI) egy másik mémecoin, amelyre az elemzők pozitívan tekintenek októberre. Elon Musk Shiba Inu kutyájáról elnevezett FLOKI szeptember 6. óta folyamatosan növekszik. Bár jelenleg még mindig körülbelül 58%-kal van a júniusi csúcsa alatt, a FLOKI piaci kapitalizációja elérte az 1,3 milliárd dollárt, és az elmúlt 24 órában 177 millió dolláros kereskedési volumen volt rajta.

Jelenleg körülbelül 0,00014 dolláros szinten mozog. Ellentétben sok társával, a FLOKI valódi hasznossággal rendelkezik, amely beépül a saját ökoszisztémájába. DeFi eszközöket kínál, mint a FlokiFi Locker, egy NFT-játék metaverzumot, a Valhallát, egy árucikk-piacteret, sőt egy oktatási platformot is. A FLOKI közössége, a Floki Vikings, szintén rendkívül aktív.

floki arfolyam szept26

A POPCAT-hez hasonlóan a FLOKI is felkeltette néhány vezető elemző figyelmét. Connor Kenny, egy elemző, aki híres arról, hogy előre jelzi a mémcoin pumpálásokat, azt javasolta, hogy a következő bika futásban a FLOKI lehet a fő mémecoin. Javon Marks elemző pedig azt jósolta, hogy a FLOKI hamarosan elérheti a 0,00054 dollárt, ami 272%-os növekedés a jelenlegi szinthez képest.

Az új mémecoin, Crypto All-Stars készen áll a kitörésre, mondják az elemzők

Végül, de nem utolsósorban itt van a Crypto All-Stars (STARS), egy új projekt, amely mindenki figyelmét felkeltette. Ez a projekt a mémecoin közösségeket kívánja egyesíteni a MemeVault staking rendszerén keresztül. A MemeVault lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy kedvenc vicces tokenjeiket stake-eljék, és STARS jutalmakat kapjanak érte.

Ezek a jutalmak egészen lenyűgözők: a cikk írásakor évi 917%-ot kínálnak. Nem meglepő, hogy a Crypto All-Stars több mint 1,6 millió dollárt gyűjtött az előértékesítési szakaszban, a befektetők 0,0014652 dollárért vásároltak STARS tokeneket.

crypto allstars uj fooldal

De nem csak az előértékesítési felhajtásról van szó. A Crypto All-Stars csapata erős alapokat fektetett le a növekedéshez, amit a projekt tokenomikája is bizonyít. A STARS tokenek egy részét staking jutalmakra, marketingre, tőzsdei jegyzésekre és a MemeVault ökoszisztémára különítik el. A csapat még a STARS-t is auditáltatta a Coinsult és a SolidProof által, és mindkét audit pozitív eredményt hozott – ez bizalmat ad a befektetőknek a token birtoklásával kapcsolatban.

A vezető elemzők most kezdenek igazán figyelni a Crypto All-Stars-ra. ClayBro, akinek több mint 130 000 követője van, azt mondta, hogy a STARS befektetőknek „készülniük kell a 10-szeres nyereségre”.

Összességében a Crypto All-Stars egyre erősebb szereplővé válik a mémecoin piacon. Sokan úgy vélik, hogy ez lehet a piac következő áttörő sztárja.

De mint mindig végezz saját kutatást, ha befektetnél ilyen mém érmékbe!

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index