3 000 dollárból több mint 651 000 dollárt csinált ez a kriptokereskedő

google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Az alacsony likviditású kriptovalutákkal való spekuláció kockázatos, de néha kifizetődő. Egy kriptokereskedő nemrég legyőzte a csődbe menés kockázatát, és 19 óra alatt 3 000 dollárból több mint 651 000 dollárt csinált.

pepe unchained banner

A Lookonchain január 25-én 06:25-kor (UTC) számolt be erről a sikeres kereskedési történetről az X-en (korábban Twitter). Ekkor a kereskedő 314,9 trillió SNOW-t birtokolt, ami körülbelül 535 000 dollárt ért.

Figyelemre méltó, hogy a “0xf8a…F8683” cím 386,94 billió SNOW-t vásárolt 1,31 ETH-ért 2931 dollár értékben. Először 72 trillió tokent adott el 53,4 ETH-ért, 119 000 dollár értékben. Így 52,09 ETH (116 000 dollár) nyereséget realizált.

Azóta a kereskedő további SNOW-t adott el, miközben likviditást adott a Uniswap (UNI) poolhoz. Jelenleg 252,2 trillió likvid token van a birtokában, készen arra, hogy bármelyik pillanatban bedobja a tőzsdére.

A Snowman (SNOW) egy alacsony likviditású és alacsony tőkeértékű ERC-20 token, amellyel csak az Uniswapon kereskednek. Különösen a decentralizált tőzsdén semmilyen tokeninformáció nem érhető el, ami egy tisztán spekulatív memecoinra utal. A “0xD1f…a557f” intelligens szerződés alatt létezik.

Snowman-SNOW-uniswap
Snowman Uniswap

Emellett a token 374 100 dollár TVL-rel rendelkezik a likviditási poolokban, ami több mint 4,7 millió dolláros 24 órás forgalmat jelent. A forgalomban lévő készlete 888,888 billió SNOW, az ára pedig 0,00000001 dollár alatti.

Érdekes módon a kereskedő első vásárlása a forgalomban lévő kínálat csupán 43,5%-ának felelt meg. Eközben a cím jelenlegi egyenlege az összes Snowman token 28,3%-ának felel meg, ami több, mint a rendelkezésre álló likviditás.

Ez a kereskedés lehetett egy szerencsés találat, egy okos kereskedő sikeres művelete vagy akár egy belső munka is. Mégis, jól szemlélteti az alacsony likviditású tokenek magas volatilitását – ezúttal a spekulánsoknak kedvezve.

Mindazonáltal ezek a kereskedések gyakran nem végződnek happy enddel. A spekulánsok nehezen tudnak érdemi nyereséget realizálni az alacsony likviditású környezetben, miközben a volatilitás gyorsan megváltozhat, ami hatalmas veszteségeket és a befektető tönkremenetelét eredményezheti.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index