16 milliót fektetett be egy tárca a Bitcoinba, idén 21 milliós profitnál jár

Kriptomagazin kripto tarca
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Azok a kereskedők, akik szkeptikusak a bitcoin (BTC) közelmúltbeli árfolyam-emelkedésével kapcsolatban, megnyugvást találhatnak abban, hogy egy jelentős kereskedési nyereségről ismert kriptotárca cím a héten friss BTC-befektetést hajtott végre.

pepe unchained banner

A “3QYQ8YthYTaAFJmzUqiis7iRSWG7e5buBN” feliratú tárca kedden 245 BTC-t halmozott fel közel 16 millió dollár értékben, így az Arkham Intelligence adatforrás és a Lookonchain blockchain elemző oldal szerint 248 BTC-re nőtt a számuk.

A tranzakció figyelemre méltó, tekintve, hogy a cím előzményei szerint nyereséges fogadásokat kötött. Az elmúlt 12 hónapban 30 millió dollárt keresett azzal, hogy alacsony árfolyamon vadásztak BTC-re, és a trendcsúcsokhoz közelebb eladták.

A 2023. december közepéig tartó öt hónap alatt a cím 718 BTC-t vásárolt 29 385 dolláros átlagáron, és 41 953 dolláron likvidálta, 9 millió dolláros profitot bezsebelve – részletezte a Lookonchain az X-en.

A tárca februártól júniusig az emelkedő trendet meglovagolva 21,2 millió dolláros profitot zsebelt be.

Legutóbbi befektetése bizalmat sugall a bitcoin árfolyam kilátásaiba vetett bizalomról. A piaci érték alapján vezető kriptopénz a július 5-i 53 500 dolláros árfolyamról a jelenleg is érvényes 64 500 dolláros piaci árfolyamra emelkedett, feltehetően az Egyesült Államokban zajló kedvező politikai fejlemények és a menedékkereslet hatására.

“A [Donald Trump republikánus jelölt] ellen július 13-án elkövetett merénylet kettős hatással volt a bitcoin árfolyamára. A kriptopárti jelöltként Trump győzelmének megnövekedett esélye pozitív piaci reakciót váltott ki. Ezzel párhuzamosan az esemény fokozta a globális instabilitást, ami a gyakran kockázatkerülő eszköznek tekintett bitcoint több mint 10%-kal megugrott, és az árak 63 ezer dollár fölé emelkedtek” – mondta Pedro Lapenta, a Hashdex kutatási vezetője egy e-mailben.

bitcoin tarca cim arkham

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index