Viccelsz? Ez még nem a Bitcoin rally!

Kriptomagazin bitcoin rally
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Egy népszerű kriptoelemző úgy véli, hogy a Bitcoin (BTC) felemelkedése előtti rally még mindig csak a kezdeti szakaszban van.

dogeverse banner

Rekt Capital álnevű kriptokereskedő azt mondja 57 300 YouTube-feliratkozójának, hogy a történelmi minták alapján a Bitcoin “pre-halving rallyja” még hetekig elhúzódhat.

A Bitcoin feleződésére a tervek szerint áprilisban kerül sor, amikor a BTC bányászok jutalma felére csökken.

Mondja a Rekt Capital,

“A fő tanulság itt az, hogy ez a feleződés előtti rally technikailag még csak most kezdődött, és egy kicsit korai lenne még egy utolsó feleződés előtti visszalépésről beszélni. Ez a feleződés előtti visszalépés általában néhány héttel a feleződés előtt következik be. És ez csak azt jelenti, hogy talán van még néhány hetünk, akár még néhány hétig csak a csúcsoknál lebegünk, akár a reteszt vagy a retrace előtt a csúcsokon való újbóli felhalmozódás, vagy talán még egy kicsit korlátozottabb emelkedést látunk, mielőtt ez a retrace bekövetkezik.”.

A kereskedő úgy véli, hogy a Bitcoin korrekciójának konzervatív becslése a felezési esemény előtt egy 15% és 20% közötti csökkenés lehet.

“Általánosságban elmondható, hogy legalább két-három héttel több emelkedést kellene látnunk, három hétig általában – tehát akár felfelé, akár újrafelhalmozódás a legmagasabb szinten, akár korlátozott felfelé is. Mégis, még nem vagyunk az utolsó, begyűrűzés előtti retrace fázisban. És ha már a retracement időszakokról beszélünk, 2020-ban ez egy 19%-os retrace volt…

rekt capital bitcoin elemzes
Fotó: Rekt Capital / YouTube

De 2016-ban láttunk… 29%-ot, ha csak a gyertyatesteket vesszük figyelembe. Tehát a ciklus ezen szakaszában 19% és 30% közötti értékekre számíthatunk.

És ebben a ciklusban talán egy kicsit konzervatívabbak lehetnénk, és csak 15% vagy 20%-ot mondanánk. Bármilyen is lesz ez a visszalépés, ez lesz az utolsó feleződés előtti visszalépés, és ez lesz az utolsó kedvező vételi lehetőség, mielőtt átmegyünk a feleződés utáni újrafelhalmozási időszakba, ami a feleződés után fog bekövetkezni, és elég jelentős ideig fog tartani.”

A Bitcoin a cikk írásakor 50 767 dolláron kereskedik, ami enyhe csökkenést jelent az elmúlt 24 órában.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Michael Saylor szerint nincs értelme eladni a Bitcoint

Egy nemrég megjelent interjúban Michael Saylor azt mondja, nem fogja eladni a Bitcoinjait. Sem a sajátját, sem a MicroStrategy cégének Bitcoinjait – írta a Bitcoinbázis.

A MicroStrategy folyamatosan vásárolja a Bitcoint, és már közel 10 milliárd dollár értékben birtokolnak BTC-t.

És te mit gondolsz? Melyik kriptovalutába érdemes befektetni?

Forrás: Daily Hodl

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés
trading 212 free shares
Regisztrálj a Trading 212-re, és szerezz akár £100 értékű részvényt ingyen.

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index