Beindulhatnak a bikák a Cardano arany kereszt diagramja miatt

cardano boritokep
Fotó: Kanchanara on Unsplash
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Cardano (ADA) jelenleg bullish potenciálra utaló jeleket mutat, mivel egy “arany kereszt” formációt mutat az órás grafikonokon. Ez a fejlemény várakozást váltott ki a kereskedők és a befektetők körében, ami spekulációkat indított el az ADA árfolyamának lehetséges rövid távú pályájáról.

megadice banner 970 x 250

Beindulnak a Cardano bikák?

Az aranykereszt akkor jön létre, amikor egy rövidebb távú mozgóátlag, jellemzően az 50 órás mozgóátlag, egy hosszabb távú mozgóátlag, például a 200 órás mozgóátlag felett keresztezi az árdiagramon. Ezt a kereszteződést a technikai elemzők bullish jelként értelmezik, ami az eszköz árfolyamának potenciális emelkedésére utal. A Cardano esetében a közelmúltbeli bullish crossover az óránkénti grafikonokon a lendület felfelé történő eltolódására utalhat. Ez a bikás alakzat növekvő vásárlási nyomást tükröz, és arra utal, hogy az ADA árfolyama az elkövetkező napokban jelentős felfelé irányuló mozgásra készülhet.

cardano aranykereszt maj10

Fontos azonban megjegyezni, hogy bár az aranykeresztek értékes betekintést nyújthatnak a piaci hangulatba és a potenciális ártendenciákba, nem “bolondbiztos” indikátorok, és más technikai és fundamentális tényezőkkel együtt kell figyelembe venni őket. Az ADA az elmúlt 24 órában a cikk írásakor 0,4575 dolláron állt, miután lefaragta a napközbeni nyereségét. Az ADA drasztikusan esett az óránkénti grafikonon, és a cikk írásakor egy hatalmas piros gyertyát alkotott.

A heti első munkanélküliségi kérelmek 2023 augusztusa óta a legmagasabb szintre emelkedtek, ami hatással volt a pénzügyi piacokra a jövő héten esedékes áprilisi amerikai inflációs adatokkal. Miközben a Cardano közössége türelmetlenül várja a további piaci fejleményeket, minden szem a grafikonokra szegeződik, hogy az ADA ki tudja-e használni a bikás aranykeresztet és fenn tudja-e tartani az emelkedő lendületét. A kulcsfontosságú ellenállási szintek feletti kitörés potenciálisan új bikás fázist jelezhet az ADA számára, míg a lendület fenntartásának elmaradása eladási nyomást eredményezhet.

Ebben a tekintetben a 0,684 dollár feletti áttörés új emelkedő tendenciát indíthat el az ADA árfolyama számára; másrészt, ha az eladás folytatódik, a 0,4 dolláros szint félelmetes támaszként működhet.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés
trading 212 free shares
Regisztrálj a Trading 212-re, és szerezz akár £100 értékű részvényt ingyen.

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index