A legjobb kriptovaluták 1 dollár alatt – Mely kriptókat érdemes megismerni?

Kriptomagazin legjobb kriptovalutak 1 dollar alatt

A legjobb kriptovaluták 1 dollár alatt “nagyon jó áron kereskednek”, mert ezek egyre népszerűbbek a lakossági ügyfelek körében. A kis vásárlások gyakran hatalmas mennyiségű tokent eredményeznek, ami vonzó lehetőség a pénztárcabarát befektetők számára.

ByBit spot banner

Ez az útmutató az 1 dollár alatti kriptókat szeretné megvizsgálni, amelyeket most érdemes szemügyre venni. Ezek többsége nagy potenciállal rendelkezik, így olyan projektekre összpontosítunk, amelyeknek szilárd belépési árai vannak.

Olvass tovább, és megnézzük, hogy melyek lehetnek a következő 100x kriptók.

A legjobb kriptovaluták 1 dollár alatt 2024-ben – A teljes lista

  1. PEPE Unchained ($PEPU): Az első Layer-2-es mém érme, amely a Pepe Chaint használja majd
  2. Crypto All-Stars ($STARS): Kösd le a kedvenc mém érméd, és keress vele $STARS tokent
  3. Shiba Shootout ($SHIBASHOOT): A vadnyugati kriptós tájvidék újdonsága, légy te a sherif
  4. Memebet ($MEMEBET): Top mém érmék fogadása ezen a hamarosan megjelenő Telegram kaszinón keresztül
  5. Sun ($SUN) – A de facto decentralizált tőzsde a TRC-20 tokenek kereskedelmére
  6. Ondo Finance ($ONDO) – Egy decentralizált pénzügyi (DeFi) platform
  7. Kaspa ($KASPA) – A kriptobányászok egy új kedvence
  8. Aave ($AAVE) – Hitelezés és kölcsönzés az Ethereum Blockchain-en keresztül

A legjobb kriptók 1 dollár alatt – egy kicsit közelebbről

Most pedig vessük bele magunkat a legjobb 1 dollár alatti kriptovaluták cikkünkbe. A tokenek kiválasztásakor nem csak egy áttekintésre lesz szüksége. Olvasd el a top projektek teljes elemzését. Fedezd fel az olyan kulcsfontosságú alapadatokat, mint az ár és a piaci kapitalizáció, a felfelé ívelő potenciál és a felhasználási esetek.

1. Pepe Unchained ($PEPU) – Az összességében legjobb kripto 1 dollár alatt, amit most érdemes megvenni.

A Pepe Unchained az egyik legjobb 1 dollár alatti kriptó – különösen a magas kockázatot vállaló befektetők számára. Ez egy új előértékesítés alatt álló projekt, amely a Pepén alapul – amely jelenleg a harmadik legnagyobb mémérme a piaci tőkeérték alapján. A Pepe Unchained valódi és innovatív felhasználási esettel rendelkezik. Egy 2. rétegű hálózatot épít az Ethereum blokkláncához.

Ez azt jelenti, hogy a $PEPU tranzakciók nem függnek majd a harmadik fél platformjaitól. Ráadásul a Pepe Unchained hálózata lényegesen gyorsabb, olcsóbb és jobban skálázható lesz majd, mint az Ethereum. Ez kiváló választássá teheti a rövid távú kereskedők számára a Pepe Chaint. A $PEPU mint már írtuk elérhető előértékesítés során, ha most vásárolnál belőle akkor mindössze 0.0096126 dollárt fizethetsz.

pepu 12 mill

Ez több mint 10 000 tokent jelent minden egyes befektetett $100-ért. A Pepe Unchained egyértelműen népszerű az előértékesítő befektetők körében – már mintegy 11 millió dollárnyi pénz gyűlt össze. Nekünk is tetszik, hogy a $PEPU-t azonnal be lehet tenni, így nem kell megvárni az előértékesítés végét. A 170%-os tétes APY elérhető. Az előértékesítés során ETH, USDT, BNB és hitelkártyákat (KYC szükséges) fogadnak el.

Megnézem a $PEPU érmét

2. Crypto All-Stars (STARS): Kösd le a kedvenc mém érméd, és keress vele $STARS tokent

A következő kripto a listánkon a Crypto All-Stars ($STARS). Ez egy másik hasznossági projekt mémérme-jellemzőkkel. A projekt kifejlesztette az úgynevezett „MemeVault”-ot, ami egy “forradalmi protokoll” a staking jutalmak megszerzéséhez. Egyszerűen fogalmazva, az összes mém érméd egy biztonságos fedél alatt kötheted le, és kereshetsz érte $STARS tokeneket.

Ez az innovatív technológia a magas jövedelemhozam és a kényelem tökéletes kombinációját kínálja. A legjobb meme érmék közül néhányat támogat a projekt, köztük a Dogecoin, Brett, Bonk, Shiba Inu és Pepe érméket. Ráadásul a MemeVaultba hozzáadott meme érmék állítólag 3-szoros lekötési bónuszra jogosultak.

crypto all stars fooldal

Ezt $STARS-ban fizetik ki, ami a Crypto All-Stars ökoszisztéma őshonos érméje. A Crypto All-Stars egy másik előértékesítés alatt álló projekt, így ez az elérhető legalacsonyabb belépési áron.

Olvasd el a projekt fehér könyvét és az ütemtervét, és persze kövesd be őket a közösségi médián egyaránt, hogy naprakészebb infót kapj.

Megnézem a $STARS érmét

3. Shiba Shootout (SHIBASHOOT): A vadnyugati kriptós tájvidék újdonsága, légy te a sherif

A következő kriptoprojekt a listánkon a Shiba Shootout. Első pillantásra úgy tűnik, hogy ez egy újabb mém érme, amely a Shiba Inu fajtán alapul. Ez nem is állhatna távolabb az igazságtól. A Shiba Shootout egy játékosított platformot fejlesztett ki, amely többféle módon is lehetővé teszi, hogy ingyen kriptót keress. Ennek az alapterméke a Shiba Sharpshooter játék.

Ez mobilalkalmazásként jelenik meg a Google Play és az App Store áruházakban. A játék célja az, hogy a lehető leggyorsabban lődd le az ellenfeled. A csaták nyugati stílusú párbajban zajlanak, a jutalmakat pedig $SHIBASHOOT tokenekben fizetik majd ki. Egy még egyszerűbb módja a tokenek sokszorosításának a Cactus Staking. Ezen keresztül ugyanis akár 800%-os jutalmat lehet kapni.

shiba shootout 1-1 mill fooldal

A Shiba Shootout közösséghez való hozzájárulással is kereshetsz $SHIBASHOOT-ot. Ez magában foglalja a tartalmak megosztását a közösségi médiában és a mém érmés történeteid elmesélését a többi tagnak, várhatóan angolul. Az előértékesítés még korai szakaszban jár.

Eddig körülbelül 1,1 millió dollárnyi tőke gyűlt össze a projekthez. Az ár pedig körülbelül 4 napota emelkedik.

Megnézem a $SHIBASHOOT érmét

4. Memebet (MEMEBET): Top mém érmék fogadása ezen a hamarosan megjelenő Telegram kaszinón keresztül

A Memebet ($MEMEBET) egy különleges kriptovaluta-projekt, amely egy Telegram-alapú kriptokaszinó elindítását tervezi, ahol a játékosok a mém tokenjeikkel fogadhatnak és játszhatnak. A projekt natív tokenje, a $MEMEBET, számos előnyt kínál a tulajdonosoknak, beleértve a kaszinóban elérhető jutalmakat és exkluzív promóciókat, amelyek különösen vonzóvá teszik a befektetők számára.

A Memebet kriptokaszinó egyedi ösztönzőrendszere kiemelkedő lehetőséget kínál a játékosoknak. A projekt teljes tokenkészlete 1 milliárd $MEMEBET lesz, amelyből 30%-ot a közösségi airdropokra szánnak, míg 40%-ot a kaszinó jutalmaira. Ez a bőkezű megközelítés növeli az aktivitást a platformon, ami hosszú távon növelheti a $MEMEBET token értékét.

memebet casino fooldal token presael

A platform különlegessége, hogy névtelen játékot tesz lehetővé kriptotárcák segítségével, KYC-követelmények nélkül, ami a decentralizált világ iránti igényt is kielégíti. Emellett a rendszeres tokenégetési kampányok a fogadásokból és nyereségből visszavásárolt érméket égetik el, így növelve a $MEMEBET árfolyamát.

A Memebet kedvező árfekvése és a kaszinó által kínált előnyök miatt különösen vonzó lehet azok számára, akik egy ígéretes, 1 dollár alatti befektetést keresnek.

Megnézem a $MEMEBET érmét

5.  Sun ($SUN) – A de facto decentralizált tőzsde a TRC-20 tokenek kereskedelmére

A Sun ($SUN) egy csúcsprojekt a TRON ökoszisztémából. Ez a de facto decentralizált tőzsde a TRC-20 tokenek kereskedelmére. Inkluzív és zökkenőmentes kereskedési folyamatot kínál; a felhasználók csatlakoztatnak egy pénztárcát, és számla nélkül cserélnek kriptovalutákat.

A Sun DeFi (decentralizált pénzügyek) kereseti eszközöket is kínál, mint például a likviditásfarming. Ez ideális a TRON mém érmék tartásakor a kriptopénzpiaci mélypontok idején. A Sun egy közösség által vezérelt projekt; a $SUN-t birtoklók szavazhatnak az irányítási javaslatokról. Ezt egy decentralizált autonóm szervezet (DAO) támogatja.

sun token szept10

Egyes elemzők úgy vélik, hogy a piaci dominanciáját figyelembe véve a $SUN tokenek erősen alulértékeltek lehetnek. A jelenlegi piaci kapitalizációja mindössze 270 millió dollár, így rengeteg felfelé ívelő potenciál van benne.

Regisztrálj a Binance-re

6. Ondo Finance – Egy decentralizált pénzügyi (DeFi) platform

Az Ondo Finance egy decentralizált pénzügyi (DeFi) platform, amely innovatív megoldásokat kínál a kriptobefektetők számára. Különösen figyelemre méltó azoknak, akik olcsó, 1 dollár alatti kriptopénzekbe kívánnak fektetni. Az Ondo fő célja, hogy hozzáférést biztosítson a decentralizált tőkeeszközökhöz és likviditási lehetőségekhez, miközben diverzifikált befektetési lehetőségeket kínál a felhasználóknak.

A projekt azért lehet jó befektetési lehetőség, mert gyorsan növekvő területet céloz meg a kriptopiacon, nevezetesen a decentralizált pénzügyeket. Az Ondo platformja olyan eszközöket kínál, mint az automatikus eszközkezelés és likviditási hozam maximalizálás, amelyek segítségével a befektetők hatékonyabban tudják kihasználni a piaci lehetőségeket.

ondo finance szept10

A projekt fejlett technológiai megoldásokat alkalmaz, miközben alacsony belépési küszöböt biztosít, így már kis befektetésekkel is potenciális nyereséget lehet elérni. Emellett a DeFi iránti növekvő kereslet is növeli a projekt hosszú távú potenciálját.

Az Ondo Finance a kockázatosabb kriptobefektetők számára vonzó lehet, mivel a projekt gyors növekedése és az 1 dollár alatti ár lehetőséget biztosíthat jelentős értéknövekedésre, ha a platform tovább bővül és népszerűvé válik.

Regisztrálj a ByBitre

7. Kaspa ($KASPA) – A kriptobányászok egy új kedvence

A Kaspa egy új generációs blokklánc alapú kriptovaluta, amely kiemelkedik a gyors tranzakciós sebességeivel és a skálázhatóságával, így vonzó befektetési lehetőséget kínál azok számára, akik a legjobb kriptovaltuák 1 dollár alatt után keresnek. A Kaspa blokklánc technológiája a GHOSTDAG nevű protokollra épül, amely lehetővé teszi, hogy a hálózat egyszerre több blokkot is validáljon, így jelentősen növelve a tranzakciók hatékonyságát és sebességét, miközben fenntartja a decentralizált hálózat biztonságát.

Az egyik legnagyobb előnye a Kaspa kriptopénznek, hogy skálázhatósági problémákat old meg, amelyek sok régebbi kriptovalutát hátráltatnak, például a Bitcoint. Ez különösen fontos, mivel a blokkláncok növekvő népszerűsége mellett a hálózatok terhelése is folyamatosan nő. A Kaspa hálózata rugalmasabb és hatékonyabb megoldást kínál, amely alkalmas a jövőbeni növekedésre.

kaspa szept10

Befektetői szempontból a Kaspa ígéretes, mivel még alacsony árfolyamon forog, és nagy potenciállal rendelkezik. Az innovatív technológia és a skálázhatóság iránti piaci igények miatt a Kaspa hosszú távon jelentős értéknövekedést érhet el, így kiváló lehetőséget nyújt azoknak, akik alacsony költséggel szeretnének belépni a kriptovilágba.

Regisztrálj a ByBitre

8. Aave ($AAVE) – Hitelezés és kölcsönzés az Ethereum Blockchain-en keresztül

A végére egy kakukktojás! Az Aave ($AAVE) egy bevált, bár alulértékelt kriptó. Bár nem 1 dollár alatt kapható, jelenleg 2 milliárd dolláros piaci kapitalizációval büszkélkedhet, az Aave egy több trillió dolláros iparágban tevékenykedik; a hitelezés és kölcsönzés. Dióhéjban, az Aave túlbiztosított kriptohiteleket kínál blokklánc technológiát használva.

Minden tranzakció a blokkláncon intelligens szerződéses megállapodásokon keresztül működik. Az Aave közössége hitelezési poolokon keresztül finanszírozza a hiteleket. Tegyük fel például, hogy egy befektető 1000 dollár értékű USDC-t helyez letétbe. Jelenleg 4,18%-os APY-t fog keresni. Ezzel szemben azok, akik USDC-t vesznek fel kölcsön, 5,84%-os THM-et fizetnek.

aave szept10

Az APY/APR többlet biztosítja, hogy az Aave fenntartható legyen, figyelembe véve az esetleges nemfizetéseket is. Emellett ösztönzi az $AAVE-tulajdonosokat, akik részesedést kapnak a működési nyereségből.

Regisztrálj a Binance-re

Hogyan választottuk ezeket az 1 dollár alatti kriptókat

Most megvizsgáljuk, hogyan választottuk ki a legjobb 1 dollár alatti kriptovalutákat ehhez az útmutatóhoz. Ez segíteni fog abban, hogy a saját pénzügyi céljaid alapján hozz létre egy portfóliót.

Természetesen ez nem pénzügyi tanácsadás, se nem oktatás. Ehhez keress fel egy erre szakosodott szakembert, vagy céget.

AZ 1 dollár alatti kriptók: Az alapok

A CoinMarketCap adatai szerint több ezer kriptopénzzel kereskednek naponta 1 dollár alatt. Ennek oka, hogy az új projektek gyakran hatalmas token-kínálatot hoznak létre.

Vegyünk például egy 100 milliárdos kínálattal és 10 millió dolláros piaci kapitalizációval rendelkező projektet. Ez a tokent mindössze 0,0001 dollárra értékelné.

Projektek ígéretes UPS-szel

Az egyedi értékesítési pontokkal (vagyis angolul UPS) rendelkező kriptoprojektekre összpontosítottunk. Ez az egyetlen módja annak, hogy a projektek kitűnjenek a zsúfolt piacon. Elvégre minden nap új tokeneket indítanak. Ráadásul ennek a több mint a fele shitcoin.

A Pepe Unchained például, bár egy mémérme, mégis saját hálózatot épít ki, amely mégtöbb mémérmének teremtheti meg a táptalajt a jövőben.

Ez ellentétben áll a legtöbb meme coinnal, amelyek jellemzően harmadik féltől származó blokkláncokra épülnek, mint például a Solana és az Ethereum.

Piaci kapitalizáció

A legjobb 1 dollár alatti kriptók vonzó piaci kapitalizációval rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a kis vagy a közepes értékelésű projektekbe lehet érdemes befektetni. Ezáltal sokkal nagyobb esély van arra, hogy meggazdagodj a kriptókból.

A Dogecoint például jelenleg 20 milliárd dollárra értékelik. A 15-szörös növekedés 300 milliárd dolláros piaci kapitalizációt jelentene. Ez nem lehetetlen, azonban lényegesen nagyobb kihívás egy olyan kis kapitalizációjú tokenhez képest, mint a $PEPU.

Ebben az esetben láthatjuk, hogy a korai befektetők kapják a legnagyobb nyereséget, és mérhetetlenül fontos, hogy tudjuk, hogyan találjuk meg az új mémérméket korán.

Mi a teljesen hígított piaci kapitalizáció?

A tapasztalt kripto befektetők gyakran a teljesen hígított piaci kapitalizációra (Fully Diluted Market Capitalization) összpontosítanak. De mi is ez, és miért fontos?

  • A teljesen hígított piaci kapitalizáció a „teljes” token-kínálatot veszi és megszorozza az aktuális árral.
  • A standard piaci kapitalizáció csak a „forgalomban lévő” token-kínálatot veszi figyelembe.
  • Vegyük tehát példának az XRP-t.
  • Az XRP piaci kapitalizációja 33 milliárd dollár. Ez a körülbelül 56 milliárd érméből álló forgalomban lévő készleten alapul.
  • Az XRP teljes kínálata azonban 100 milliárd, ami azt jelenti, hogy körülbelül 44 milliárd érme még nem került a piacra.
  • Így az XRP teljesen hígított piaci kapitalizációja körülbelül 60 milliárd dollár.

Vonzó belépési ár

A kriptopiacon az időzítés a minden – különösen, ha a bullish ciklusokban fektetünk be. Senki sem akar belépni a piacra egy trend csúcspontja felé. Ezért előnyben részesítettük a vonzó belépési árat kínáló projekteket.

Például olyan előértékesítési tokeneket választottunk, amelyek kedvezményes árat biztosítanak a korai résztvevők számára. Ilyen például a Pepe Unchained.

Figyelembe vettük a már befutott projekteket is, amelyek az eddigi csúcsokhoz képest hatalmas árengedménnyel kereskednek.

Erős és átlátható tokenomika

A befektetőknek mindig értékelniük kell a tokenomikát, amikor kiválasztják a legjobb kriptót 1 dollár alatt. Ez részletezi a hálózati szabványt (pl. ERC-20) és a teljes token-kínálatot (pl. 2. milliárd). Azt is megmutatják, hogy a tokenek hány százaléka kerül kezdetben forgalomba.

  • Tegyük fel például, hogy a teljes kínálat 10 milliárd, de kezdetben csak 3 milliárd kerül forgalomba.
  • Ez egy hatalmas piros zászló, mivel a kínálat 70%-ának még be kell kerülnie a piacra.
  • Ez áresést okozhat, ha a tokeneket egy csapásra bocsátják ki.

Emellett a befektetőknek kerülniük kell az olyan projekteket, amelyeknek nem auditálták a tokenomikáját. Ennek legalább egy olyan jó hírű auditornak kell lennie, mint a SolidProof. Végső soron audit nélkül nem lehet tudni, hogy a tokenomika jogszerű-e.

A legjobb kriptovaluták 1 dollár alatt – Végszó

Összefoglalva, az 1 dollár alatti kriptovaluták lehetővé teszik, hogy nagyszámú tokent birtokoljunk anélkül, hogy a bankot kellene érte robbantani. Gyakran így több ezer tokenhez juthatsz, ha csak néhány dollárt fektetsz be. A legjobb 1 dollár alatti kriptóként jelenleg a Pepe Unchained a legjobb választásunk.

Ez egy előértékesítési projekt, amely jelentős kedvezményt kínál a korai befektetőknek. A Pepe Unchained nem csak egy mém érme; egy natív layer 2 hálózatot épített. Ez azt jelenti, hogy a tranzakciók a saját ökoszisztémáján belül maradnak, nem pedig harmadik fél blokkláncain.